Kadınların yemek düşünme derdi bitmez. Bazısı geceden başlar düşünmeye bazısı sabahtan 😀
Ben bugün tavuk baget fırına attım yanına pilav yaptım fikir olsun diye söylüyorum
Dün de lahmacun içi hazırlayıp fırına verdim çok basit oluyor yanına salata tamam
Ya da tavuk kizartip yanına makarna yapabilirsin
Ben keşkek yapıcam alt komşumda ezogelin çorbası yapacak beraber iftar açıcaz nsipse
Ne güzel... afiyet olsun şimdiden hayırlı iftarlar
Sagol canım
Tam aklimdan geçen kalkayim nohut islatayim et cikarayim sabahtan nohut yemegi yapayim hazir olsun hastanede randevum var gelince yemek derdi olmaz😀
Yemek büyük dert 😁
Şimdiden düşündüm karar verdim çok şükür
Yoğurt çorbası
Pilav
Kuru fasulye
Salata
Şuan şerbetli tatlı ve elmalı kurabiye de var evde
Yoğurt çorbasinı nasıl yapıyorsun
Öncelikle pirinci pişiriyorum, sonra bı kabın içerisine bolca yoğurt bir yumurta sarısı bı kaşık un ekleyip çırpıyorum. Daha sonra pirinçin suyundan karışıma ekleyip kesilmesin diye döküyorum. Sonra Kaynayana kadar karıştırıp pişiriyorum. Üzerine nane ve yağ yakıyorum benimkiler sarımsaklı seviyor birazda sarımsak ekliyorum.
Deneyeyim kızım için teşekkürler tarif için ❤️
Buzlukta bezelye içi var onu düşündüm pilav ve çorba ile 😄 Bezelyenin yenisi çıkacak yer açmak lazım
Marketten dondurulmuş bezelyeyle yaptım aynı tadı vermiyor :(
Evet onlarda uzun dayansın diye katkı maddesi oluyor :(
Pideli köfte ve cacık yapacağım arkadaşımla eşi gelecek bugün de biz onlardaydik komşu olunca git gel yapıyoruz sahura iftara 😄 başka bir arkadaşım da çorba yollayacakmis ismini unuttum mantıli filan 😄❤️
Esime sordum kafam rahat mantar sote yapicam üsenmezsem tavuk alicam mantarli tavuklu sote olucak yanina pilav salata yaparim birde
Ilk defa yapicam bende ayri ayri yapiyorum ama ikisi bir nasil olcak merak ediyorum
Ben mantar soteyi hep tavuklu yaparım çok güzel oluyor
Bende ilk defa denicem bugun canim yanina ezogelin corba cekti canim onu yapicam
Hayırlı iftarlar afiyet olsun ❤️
Sağolun kızlar şuan karıştırıyorum ve kollarım pert foto yüklenmedi
Bezelye yemegi yapcam ben piric pilaviyla
Ben bugün tavuk but haşlama yapacağım patatesli havuçlu kolay oluyor ve doyurucu.
Yoğurt çorbam var
Pilavım var dünden
Yanlarına ne yapsam bilemedim
Tatlı olarak fırın sütlaç yapıcam şimdi de
Lebeniye çorbası
İzmir köfte
Meyhane pilavi
Waffle 🧇
Bugün kafam çok rahat. Canım esim bir şey yapma dinlen kahvalti yaparız dedi 😅 en sevdiğim
En büyük dertlerden biri 😂 bende menü bugün şöyle köfteli sulu patates pilav yeşillik salatası dünden de biraz yemek var yeterdir 🙂
1,439,841 soru
23,671,100 cevap
309,574 kullanıcı