+1 oy
150 göst.
Moda kategorisinde (652 puan) tarafından

Kızlarım şimdi ben en küçük gelin en küçük oğlan yani eşim,ben 3 yıldır intisansiz herşeyde ben cagirirm önce çünkü ay ayıp olur ay şöyle böyle diye diye ince düşünüyorum herşeyi yani sonra hemn ikinci eltim duyunca aynısı yapyr oda düşünüyor gibi yani benden görüp herşeye kadar aynı yapyr cnm pasta aldm kutladm oda 2 gün yaptı ama hâlbuki bipmyrdu doğum gününu vs diğer şeyleri ben değer verince karşımdaki kişiye doğum tarihine kadar bilirim neye alerjisi varsa bilirim yani onlar bilmz benmkkini hata ne yemek sevdiğimi en basitinden bana eltim dediki ne zmana cagircaksin kaynana gili bende dedimki canım alınma ama en büyük gelin sensin digeride ortanca hep bir benden beklentiniz var ben çağırınca çağırmaya baslyrsnz siz kendiniz başlayın dedim bu seferde hayır olsn diye toplu cagircgm dedim,eltimde dediki sizi ve kaynana gili cagiracagim ben onu diğer eltiyi cagiramam o beni aramıyor sormuyor cagirmiyor ben niye çağırayım dedi ,bir tane daha görümcem var evli evin en küçük kızı ama yaşı var onu dedi cagirmicam dedi oda abilerini çağırabilir abileri büyük ya hani ilk ona düşüyor dedi.neyse aradan zaman geçti dün eltim msj attı kaynana gili ve gorumcemi yemeğe davet edyrm ne yemek yapsam dedi şok oldum yani beni de çağıracak di ama hiç bozuldugumu belli etmedim yemek çeşitlerini saydım .dünde eşim annem gili çağıralım aradan çıksın dedi bende dedimki annen gil bizi cagirmadiki çağırayım ilk önce kayanana cagirsinki herkesi sonra bende haklarını verim çağırayım dedim oda sen bilirsn dedi daha cagirmadim kaynana gil istese çağır kızlar bir bekar daha var orda o ne derse onları dinliyr ve onlar cagirmayana kadar da çağırmayı düşünmüyorum cagirsam bile toplu demiştim eltime ama eltimin yaptığı da yanlış cagiracagim diyip cagirmayacagim dediğini yerime çağırması cagirsam bile kaynana gili tek cagirirm sizin dusunceleriniz nedir fikirlerinizi alayım ya ne yapayım ben simdi

4 Cevaplar

+2 oy
(944 puan) tarafından

Hem diyorsunuz ben ne yapsam onu yapıyorlar aynı menüyü yapıyorlar .hemde bide yemek fikri vermissinz.

Bence kayinvalidenizin cagirmasina gerek yok.soncta yaşlı insanlar .ben kayinvalidemi gergin çağırıyorum hemde yanında 40 yaşında engelli kaynımla ne olmuş yani sofraya 2 taban fazla koymakla

(652 puan) tarafından

Cnm 30 yaşında aklı başında görümce var ve kayinbabayi ve kaynanayi yöneten dediğim gibi kaynana gil tek olsa ztn çağırırdi bizi ama görümce ne derse o o yüzden çağırma dyr diye cagirmyr, aynı menüyü yapma değil cnm yemek olarak fikir istedi sonra soyledm bunu değil ben kaynana gile ne yaparsan ertesi gün aynısını yapyr yapmm dese bile 2 gün yine yapyr ben 3 yıl boyunca herşeyde öncelik ben cagiryrm edyrm cnm istersen oku tam bir 

-Reklam-
+1 oy
(1,091 puan) tarafından

Birincisi önce kaynana çağırmaz gelinler çağırır sonra en son kaynana çağırır

İkincisi hem seni çağırmıyor hemde yemek fikri istiyor orda lafı çarpman gerekiyodu sen öyle yaparsan yüz bulur

(652 puan) tarafından

Evt ne yemek yapayim dyr birde kaynanyi cagircm dyr demiyrki senide cagircagim dedim sizde gelin diye ben yemeğinde değil hiçbir zmn saymayinu saymam değer vermem cnm bizim burda kaynana büyük ev ya bütün gelinleri oğulları torunları aynı çatı altında toplanır guzlce yiyilir vs sonra gelinler de isterse eltiyi de çağırir isterse cagirmz yâda kaynanayi tek çağırır ve bu zmnaa Kadar da gel demedi benmde zoruma gidyr ben ince dusunuyrm herşeyi uzululende ben olyrm hep🥺

0 oy
(4,183 puan) tarafından

Seni çağırmayanı sende çağırma. Ama kaynananınseni çağırmaması tabiki hoş değil ama ben yinede onu çağırırdım

(652 puan) tarafından

Kaynana ile kayınbaba tek yaşasa çağırırdi ama bekar görümce var evlerinde evlenmemiş olan ve o ne derse o oluyr kuklaya çevirdi annesini babası kızım desin bana hemn dyr senin kaç kziin var onlar gelindir diye diye ismimizle hitap edyrlar ,kaynana kayın baba yoktu başka şehire gitmişti cnm 3 gün boyunca görümce tekti orucun ilk 3 günü yemeğe davet ettim birde düşünün ama hiç demiyr anne siz yokken o çağırdı biz önce çağıralım vs büyük olan onlardır çağırması önce onlara düşüyor 

(4,183 puan) tarafından

O yanlış tabi niye karışıyor anne babasına eltilerini bırak görümcen fesatmış size kızım dese ne olur 

(652 puan) tarafından

Bizi ismimiz ve yanına kziim diye kaydetmişti kayinbabam çünkü telefondan birşey olunca ararmisn vs dyrdu ben de baktm ben ne olarak kayitliyim merk etmstm kızım diye kaydetmişti beni aradan zmn geçti baktm ismim kayıtlı şaşırmıştm sordm niye değiştirdin ee kizm demiş onlar gelindir gelin olark kaydet diye🤔🙄

0 oy
(2,954 puan) tarafından

Ay bazen diuorumki iyiki evin tek ogluyla evliyim elti dersi yok valla.ama bence kaynnanjn cagirmasini bekleme onu sen cagir eltilerjn icn de bekle istersen derim.onlarim cagirmasinj

(652 puan) tarafından

Cnm ben hep kardeş gibi gittim ona gerçekten bak abla gibi gordm sürekli laf carpmsi kaynanamin yanında beni küçük düşürmeye çalışması arkamdan konuşması konuşmaları geliyr ona rağmen ben onuda davet edecektm ama bnaa kendisi seni de cagirirm dedi sonra cagirmayip benm yerime gorumceyi çağırması anlamdm ondn birşey hep bir uyanıklık derdinde

(2,954 puan) tarafından
+1

Kurnaz 2yuzlu belli.belkide senin agzini aradi canim laf almak falan istediyse yani.oyuzden onun yaninda kaynana gorumce hakkim bisey soyleme.hatta iyi kelime bile kullanma belki cevirir kotu anlatir bilemezsn oyuzden temkinli davran derim

İlgili sorular

+2 oy
6 cevap 229 göst.
0 oy
15 cevap 468 göst.
18 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde oylede.guzel1 (162 puan) tarafından soruldu
+1 oy
18 cevap 359 göst.
5 Şubat 2025 Aile & Aşk kategorisinde Hayatzor (101 puan) tarafından soruldu
+2 oy
9 cevap 345 göst.
2 Mart 2025 Moda kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,318 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,449,989 soru

23,811,654 cevap

317,883 kullanıcı

...