Kızlarım şimdi ben en küçük gelin en küçük oğlan yani eşim,ben 3 yıldır intisansiz herşeyde ben cagirirm önce çünkü ay ayıp olur ay şöyle böyle diye diye ince düşünüyorum herşeyi yani sonra hemn ikinci eltim duyunca aynısı yapyr oda düşünüyor gibi yani benden görüp herşeye kadar aynı yapyr cnm pasta aldm kutladm oda 2 gün yaptı ama hâlbuki bipmyrdu doğum gününu vs diğer şeyleri ben değer verince karşımdaki kişiye doğum tarihine kadar bilirim neye alerjisi varsa bilirim yani onlar bilmz benmkkini hata ne yemek sevdiğimi en basitinden bana eltim dediki ne zmana cagircaksin kaynana gili bende dedimki canım alınma ama en büyük gelin sensin digeride ortanca hep bir benden beklentiniz var ben çağırınca çağırmaya baslyrsnz siz kendiniz başlayın dedim bu seferde hayır olsn diye toplu cagircgm dedim,eltimde dediki sizi ve kaynana gili cagiracagim ben onu diğer eltiyi cagiramam o beni aramıyor sormuyor cagirmiyor ben niye çağırayım dedi ,bir tane daha görümcem var evli evin en küçük kızı ama yaşı var onu dedi cagirmicam dedi oda abilerini çağırabilir abileri büyük ya hani ilk ona düşüyor dedi.neyse aradan zaman geçti dün eltim msj attı kaynana gili ve gorumcemi yemeğe davet edyrm ne yemek yapsam dedi şok oldum yani beni de çağıracak di ama hiç bozuldugumu belli etmedim yemek çeşitlerini saydım .dünde eşim annem gili çağıralım aradan çıksın dedi bende dedimki annen gil bizi cagirmadiki çağırayım ilk önce kayanana cagirsinki herkesi sonra bende haklarını verim çağırayım dedim oda sen bilirsn dedi daha cagirmadim kaynana gil istese çağır kızlar bir bekar daha var orda o ne derse onları dinliyr ve onlar cagirmayana kadar da çağırmayı düşünmüyorum cagirsam bile toplu demiştim eltime ama eltimin yaptığı da yanlış cagiracagim diyip cagirmayacagim dediğini yerime çağırması cagirsam bile kaynana gili tek cagirirm sizin dusunceleriniz nedir fikirlerinizi alayım ya ne yapayım ben simdi