Hadi herkes ergenlik doneminden dinledigi sarkilari paylassin ilk ben basliyorum
En guzel zamanlarda ergen olmusuz bence topluca cevap vereyim en guzel zamanlardi ne milletle yarisirdik ne fazlasini isterdik ailemizden sosyal medya yok ozluyorum valla o gunleri
Arsız bela,asi styla,Tripkolik,Fundyy vardı bizim dönemde ben yine aykiriligini koruyup tüm liseye meydan okur gibi emre aydın,şebnem ferah,model filan dinliyodum :D he diğerlerini de dinlemedim duymadım maruz kalmadım değil şimdiki hav havlardan yine iyiydi arabesk rap tayfa :))
Aa hepsi benim dönem tam ben yazacaktım baktım biri yazmış artimi verip çıktım
Arsiz bele falan onlari kardesim cok dinlerdi guzel zamanlardi
Hem onlar hem şebnem ferah emre aydın model hepsi vardı bizdede de evet benim kardesimde arsız belayı çok dinliyordu hav havdan iyidi bencede
Sen kaclisin kız aynı dönemin cocuguz belli
Ben 95'liyim bizim lisede MC ler dj'ler vardı düşük bütçeli kekolistan ahhsdj
Yalın Ellerine sağlıkla bizim bir nesil Yalına aşıktı
Servis de bizim de bir cd miz yalının sarkilariydi eve gelene kadar ask acisi cekiyorduk 🤣
Arsiz bela,Tripkolik,funddy,İsmail YK,emre aydın,grup 84,Ercan Demirel,Rober hatemo,Numan hadi,Musa,hayal et sevgilim,kalp kalbe karşı,eylem,Lara, Mustafa sandal, Cüneyt Tek öyle uzar liste 🥰🥰
Musa Gülşah yalnızım yalnızım çek git bebeğim uzaklara çek giit bavulunu topla bebeğim çek git 😂
Kaçlısın bacım 😎
Nickimden belli kız 91 liyim😄
Ay hiç aklıma gelmedi ya 😅
Haha olur canım öyle 😄
Aaaaaaaah arsız bela ası stayla 2011 anlamsız duygular rekirs ellere gitmiş kanka salla gitsin dayanamam ben buna dayanırsın.
Ve benzerleri dkkdkf
Ozamanlar ortaokula giderdik okuldan gelir gelmez bunu açardım tvden
Bunu ve bir sürü daha var 😌
24 😅 3 4 senedir artık Ferdi Tayfur müslüm gürses güllü kamuran akkor dinliyorum ve türkü 😊
Aa sen ben misin
Galiba 😀 Artık hep efkarlı şarkılar türküler dinliyorum büyüdük 😌
Evet ya malesef
Aynen 😒😌
Ben rap müzik severim ergenlikte daima Sagopa Kajmer dinlerim
Ekstra kolera
Cila olarak dinlediğim slow pop eski yeni karışık bazı nostalji şarkılar demet akalın gibi
Ama son zamanlarda yeni rapper keşfettim Gio Pika rus rapçi artık Sagopa 'dan daha çok onu dinliyorum:)
Sen madem rap dinliyorsun kolera da dinlenonuda çok seversin her ruh haline uygun şarkıları var onunda
Kolerada benim tarzım değil ya tek sevebildiğim ve dinlemeye tahammül edebildiğim parçası sen nasıl bir insansın oldu 😂 Kadın olarak tek dinlediğim lil zey. 😊
Erkek olarak coğu rap'çileri biliyorum ve dinliyorum. Ya kısaca şöyle bir kadın mc olarak sadece lil zey in yaptığı işleri beğeniyorum.
Anladım aynen kulak işi insan kaldırabildiği müziği dinler:)
Aynen öyle :) sakin sakin söylendiğinde olmuyor ya :)
Yok o sakin değil hızlı ama rahat kasmıyor
Gözlerimi kapatım çizdim seni ben..... Tripkolik 🥀
Belki üstümüzden bir kuş geçer
Hayalet sevgilim
Ölürüm hasretinle
Valla daha küçücuksun hakikaten . Sen doğduğunda ben ilkokula gidiyomusum🤣
Benim telefon 5210 du ortadan açılan melodi kitabı olurdu minicik onunla yüklerdik. Ayy Ağlıcam çok duygulandım 🥹
Duygulanmayan 90 li değildir 🤣
Ayy kalbime gömerim o zaman baskaydi benim için yaa🥺🥺
Valla diğer yazan arkadaşlar ın dediği kişileri hiç bilmiyorum.demekki evliymişimm ozamnlar ve şarkı dinlememişim 😂
Bir derdim var artık
Bir kadın çizeceksin
Tarkan öp öp doyamadım lise donemime denk gelmiştir
Ay Bir de Ünzile 🥲
Çol yaşındasın acaba bunlar hala modada
29. 😅 benim ergenlik bunlara geldi
Tripkolik, dinliyordum ya. Şaka gibi 😂 1997 liler olarak 😂 Şimdi listem daha düzgün 😂
Kız öyle deme biz yine iyiyiz ya bunlar gibi hav hav dinleseydik 😂
çok kötü çok 😂
Ay bende tam Tripkolic yazmaya gelmiştim. Ergenlik döneminin en güzel zamanlariydi. Kim ne derse desin bence en güzel sarkilari söyleyenlerdi rap diye dalga geciliyodu o dönemler ama şuan ki havhavdan bin kat iyidir. Tabi sadece Tripkolic değil funndy, arsız bela, haylaz o dönemde ünlü olan herkes arada hala keyifle açar dinlerim burnumun direği sızlayarak tabi ah nerden nereye 😞😅
Kiz haylazi bilmiyorum ben ilk defa duydum
https://youtu.be/rTTh8RQKCNs?si=rd5H_oggVgu9QCWN
Arsizla düetleri var dinlemissindir de dikkat etmemiş olabilirsin canım ondan
Tamda Tripkolik yazacaktım 🤭
Asi styla
arsız bela
seda Tripkolic
Fundyy
Efecan vs vs
Ergenligim Justin Bieber pop ve ingilizce şarkılarla geçti ne güzeldi ya.kucuklugumde çek git İsmail YK falan vardı ne güzel yıllar di
90 lardaki bütün pop şarkıları yaz yaz bitmez
Ukte dinliyordum ben nazende İbrahim Tatlıses
Sil baştan başlamak gerek bazen.
~şebnem ferah
Çek.git bebegim 🤣
Arsıızzzz bela yeeeeeeehhhh asi staylaaa. Elere gitmiş kankaaaa,, salla gitsin🤣🤣🤣🤣
😂😂hahah bunun düetini yapardık kuzenimlee😄😄
Ne çok dinlerdik beee
1,455,499 soru
23,884,152 cevap
321,478 kullanıcı