Sorum yukarıda kızlar lütfen çok acil. Ne yapacağımı şaşırdım
Soğan biber domates sarımsak varsa bunlarla tavuk sote yap yanına varsa tel şehriyeli bulgur pilavı yap
Tavuğunu üstüne koy suyunu çeksin yagda hafif kızart üstüne istersen soğan doğra istersen doğrama sana kalmış baharat dok yanına bulgur pilavı cacık yada ayran yeterli olur diye düşünüyorum
Çöp şiş yap hem lezzetli hem görseli şahane
Güzel ama yanında pilav yapmam gerekecek. Dün yedik. :(
Korili soslu tavuk.kremeli.makarna yaocam
Tavuk sote gibi yapıp üstüne beşamel sos ve kaşar koyup fırına verebilirsin çok lezzetli oluyor. Hatta konserve bezelye varsa ondan da koyabilirsin
Aklıma geldi ama kaşarım yok. :(
Ben soslayıp şişlere takıyorum tepsiye dizip yanına patates soğan fırınlıyorum
Çok güzel tarif. Ara sıra yapıyorum. Pilav üstü ile çorba yaptım. Çok teşekkür ederim ♥️
Ay o kadar çok istedim ki biliyon mu 😊 lavaşım yoktu. Eşim işteydi o gelene kadar marketler de kapanıyor burda. bende bebeğim rahatsız diye gidemedim ve yapamadım 😊
Tavuk sote , çöp şiş , bezelyeli tavuk
Küçük güveçlerde beşamel soslu tavuk (soğan biberi küçük dogra sotele) tavuğu ilave et biraz daha sotele ,(tavuk kızarcak). Besamel sosu hazırla. Patates doğra küp küp kızart. Küçük güvenleri önce patatesi sonra tavuğu en son beşamel sos ve üstüne kaşar. Nefis oluyor.
Çok güzel bir tarif. Deneyeceğim kesinlikle. Çok teşekkür ederim. Eşimle tartıştık sinirlendim özenmicem diyip pilav üstü yanında da çorba yaptım. İkisi de güzel olmadı. Anlayacağın aç kaldık. Tost yapacam birazdan 😂
Ya kıyamam
Sağlık olsun bazen oluyor öyle gönül ister her zaman tutturalım ama karnımızı doyuracak kadar bulduysak onada şükür afiyet olsun şimdiden
Teşekkür ederim cane. Valla kampta kalıyoruz. Mutfak aşağıda. Bir yukarı bir aşağı bir yandan bebekle git gel derken olmadı. Aksilikler üst üste geldi. Sağlık olsun. 😊
Tavuk sote yap canim biraz vaktin olsaydi soslayip buzluga atip dondururdu doner gibi keserdin
Imm nede güzel olurdu valla. 😋
En hızlı olanı tantuni yanına soğan piyaz
Lavaşım yoktu 🙁
1,487,895 soru
24,322,468 cevap
345,361 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın