+1 oy
58 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (694 puan) tarafından

Bebeğim artık yere Koyunca çok fazla dönüyor Sizce Play mat gerekli mi battaniye seriyorum ama bazen hızlıca kafasında yere atıyor

2 Cevaplar

+1 oy
(1,956 puan) tarafından

Bizde oyun halısı olarak geçiyor. Salonum büyük, halı olmayan yere oyun matı koyuyorum. Ve bence çok kullanışlı. Battaniye sürekli toplanıyor. Bu matlar çok kaymıyor ve hafif sünger olduğu için de iyiler. Benimki makînada yıkanıyor. Alırken buna dikkat edin. Aşırı kirleniyor çünkü. 

(694 puan) tarafından

Ya odam cok kucuk bebek dönuyor ne yapicam bilmiyom bende buyuk oda olmasi avantaj

(1,956 puan) tarafından

Buna çok bir çare yok. Öyle ya da böyle düşecek bir yer buluyorlar. 

-Reklam-
0 oy
(1,418 puan) tarafından

Valla canım bende yorgan serdim yün yorganın varsa onu ser bir iki kere vurur sonra öğrenir vurmaması gerektiğini benim kızımda üç dört kere hızlıca döndü yere vurdu kafayı şimdi öğrendi kafasını yavaş bırakıyor yere. He alacak durumun varsa al tabii orası ayrı ama bana o kadar para vermek gereksiz geliyor birkaç ay kullanılacak şey için emeklemeye başlayınca durmayacak asla onun üzerinde şimdiden döne döne üzerinden iniyor yorganın halı ya geçiyor.

(694 puan) tarafından

Haklisin canim benim odamda cok kucuk onada takiliyom 

(1,418 puan) tarafından

Aa zeyneb34 merhaba nasılsın :) bebeğin nasıl oldu 

(694 puan) tarafından

Iyiyim canim bebegim de iyi uyku egitimi veriyom cok zor geciyor 😭

Senin bebis nasil 

İlgili sorular

+3 oy
3 cevap 58 göst.
+2 oy
4 cevap 68 göst.
+2 oy
23 cevap 441 göst.
0 oy
5 cevap 245 göst.
24 Şubat 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Yeni anne032 (35 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,442,965 soru

23,713,758 cevap

312,424 kullanıcı

...