+3 oy
693 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Bu soruyla karşılaşaanlar ne cevap veriyodunuz

26 Cevaplar

+2 oy
(1,048 puan) tarafından

Hayırlısı olsun annecgim :))

-Reklam-
0 oy
(219 puan) tarafından

Valla ben evlendim kayınvalidem bana hep çocuk yapın diyordu susuyordum kalbini kırmak istemiyordum en son baktım susmuyor eşimi uyardım onuda dinlemedi karşısına geçtim dedm hamile kalınca doğurunca senmi doğurcan o acıyı senmi çekicen çocuk doğunca herşeyi ile senmi ilgilencen hayır ozmn lütfen işine bak karışma çok istiyorsan git kendine çocuk yap dedim bi sustu bidaha yeminle çenesi açılmadı 5buçık sene getirmedim çıtı çıkmadı 

0 oy
(3,503 puan) tarafından

Kizlar herkes eskilere kayınvalidesi ne laf atmış da eskiden sanki insanlar bizim gibi varlıkta miydi hamile halleriyle yaylada orda burdalardi elbiselerine kadar kendileri dikerdi yokluktu elleri işte doğum yaparlardı doğum kontrol yöntemi bilmezlerdi spiral o bu mu vardı Allah'ın yapmayin . Benim kaynanam ağzıyla diyor ben zannediyordum insan istemese çocuğu olmuyor. O yüzden yargılamadan empati yapın . Çocuk istemesi çok mu tuhaf bişey de herkes kankasina kapak yapar gibi cevap veririm demiş. 

0 oy
(2,125 puan) tarafından

Valla canım en son öyle bir konu dediginde bana kalmadan eşim dedi siz yapın bana kardeş diye sevelim daha agzını açamadı

0 oy
(994 puan) tarafından

Benden artık isteyemez hem kiz hem erkek çocuğum var ve kendisi diyo kermes iki kotasını doldurdu yeter artık diye ve çok şükür hiç cocuk konusunda bir laf almamıştı ortaya

0 oy
(725 puan) tarafından

Çok istyrsan kendin doğur getir ben kimsenin lafıyla çocuk doğurmam bir yatak odasına karışmadığın kaldı o bizim ozelimiz ben ne zmn istersem o zaman getiririm sen mi bakacaksın 7 24 kızları varsa de kızların getirsin ben kuluçka miyim bunların hepsini kaynanama söyledim daha çıt çıt edemiyor korkurdan desin hele çocuk kelimesini yutururum ona

İlgili sorular

+1 oy
43 cevap 2,408 göst.
29 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Busraaaaaaaaa (6,857 puan) tarafından soruldu
+2 oy
23 cevap 642 göst.
24 Nisan 2025 Diğer kategorisinde ...Hilal... (261 puan) tarafından soruldu
+3 oy
77 cevap 2,725 göst.
0 oy
27 cevap 1,796 göst.
11 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,481,286 soru

24,235,725 cevap

339,629 kullanıcı