Sahurda eşim dedi balla zencefili karıştır ye . Boğazım tahriş olduğu için . Sonra akşam sordu yedin mi dedi hayır dedim. Ben senin elinden yemek istiyorum dedim . Bırak şimdi romantizmi diyor. Bu erkekler niye böyle ya evliliğin ilk zamanları iyi olsalar bile zamanla gerçek hallerine dönüyorlar sanırım:(
Genelleme yapmayalım bence. Malesef ki çoğunlukla hata hanımlarda. Hanımlar evlendikten sonra kendilerini evliliğe o kadar adıyor ki, kendi değerlerini unutuyor. Kendine değer vermeyene de karşısındaki hiç umursamıyor Malesef
Yani harika yazmışsınız gerçekten çok güzel bir tespit ve ben şunu da eklemek istiyorum genelde kadınlar çok beklentiye giriyor ama erkekler bunun çok farkına varmıyorlar böyle şey de bunalıyorlar Bu sefer de kadınlar ilgiyi çok istediği için evlilik yıpranıyor boşanma aşamasına gelenler var bu sebepten ötürü
Bence point 1 ballı zencefil ye demesi ekstra bonus yedin mi diye sorması. Bide demiş bırak şimdi romantizmi sen hastasın ya da sana bişey olacak durum ciddi. Öyle davranmış bence seni önemsiyor baya
Bırak şimdi romantizmi boğazın kötü dedi. Ama ben daha çok ilgi istiyorum :(
Hasta değilim de o zaman :D
😀😀😀bu iyiydi
🤣🤣🤣
Beterin beteri var canım
Bunu söylemesi düşünmesi bile güzel bence
Benim eşim evlenince öyle bi değiştik bir değişti pir değişti ama tekrar yola getirdim düzeldi
Nasıl yola getirdiniz
Valla fişini çekerek kablolar devre dışı olmuştu ayar verdim düzeldi
Şu seni düşünmesi önemsemesi romantizmden kat kat iyi. En azından benim için benim eşim ayağımı çıplak gördüğünde çorap giy der bazen kendi çoraplarından verir veya getir ısıtayım der bana çiçek böcek almasından daha iyi
Onların karısı degil de annesi gibi davranmaya başladığımız icin. Kahvaltısini hazırla yemeğini yedir üstünü giydir şal dışarı gönder. Kendimizi unutuyoruz unutturuyoruz
1,444,820 soru
23,739,346 cevap
313,958 kullanıcı