Hayırlı Ramazanlar kızlar.
Bugün misafirlerim var milföyden börek yapacağım.Kurumaması için nasıl saklamalıyım?
Bilgisi olan var mı acaba?
tam yenecegi zamana yakin pisirmen lazim . milfoy 1 saat beklese bile kotu oluyot. firindan vikarip on 15 dk icinde citir citir vaziyette sofraya gelmeli
Başka fırın yemeğim de var canım ondan.
Fırına vermeden saklayamaz mıyım?
Bence milföy her türlü kurur soğuyunca da pek tadı olmuyor. İftara yakın pişir daha iyi olur
Pişirmeden saklayamaz mıyım?
Yap dolaba koy bişey olmaz bence iftara yakın çıkarıp pisirirsin
Teşekkür ederim canım.
Canm valla soğuyunca hemen bayatlıyorki tazeliği gidiyor hemen
Pişirmeden yapsam diyorum ama yine olmaz mı yani
Canım pişirmeden yap buzdolabına koy iftar saatine yakın fırına at pişsin diğer türlü bayatlar dışarıda da bırakırsan eğer ki milföyler çok erimeye başlar şekilleri hep bozuk olur
Üstünü strecleyip dolaba kaldırayım dimi.
Evet canım tepsisini hazırla milföyleri dizüzerini streçle buzdolabına koy iftar saatine yakın çıkar üzerine yumurta sarısını sür hemen at fırına zaten hemencecik pişer milföy hemen pişiyor. Dışarıda mutfak ortamında bırakırsan eğer ki milföy yapış yapış olur tadı güzel olmaz aynı zamanda da şekilleri de bozuk olur yayvan olur 🌸
Çok çok teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun ❤
Onu taze yemek lazım yaa fırından çıktığı gibi yufka ile yapsan olmaz mi canim
Pişirmeden diyorum aşkım yine olmaz mı?
Ayy çok eriyor çabuk biliyorsun olmadı iftara yakın yaparsın canim
Dolabta bekleteyim diyorum ama olmadı öyle yaparım.
1,448,959 soru
23,798,242 cevap
317,227 kullanıcı