+2 oy
117 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (16 puan) tarafından

Oğlum 4 yaşında ağzında 20 diş varsa hepsi çürük sanırım ön dişler falan tamamen gitti doktor anestezi altında yapılması gerektiğini söylüyor yaptirmazsam ilerde sorunlar yaşayabileceğimizi söyledi. Ben korkuyorum. 🙄 narkoz almasından vs . Yaptirmasam diyorum ama ileride sorun olursa daha çok kendimi suçlarım. Çıkış yolu istiyorum 

4 Cevaplar

+3 oy
önce (806 puan) tarafından

Benim kuzenim de 5 yaşında bir sürü dolgusu var . Nazar değmesin lokal anestezi ile yapıldı dişleri 

önce (16 puan) tarafından

Özelde mi yapıldı acaba devlette mi 

Ben özele gittim devlete çok güvenemiyorum 

önce (806 puan) tarafından

Konya da bir tane devlet hastanesinin diş bölümü var doktorları muazzam . Bende korkuyordum hep özele gidiyordum geçen yaz devlete yaptırdım yani o kadar para döktüğüme üzüldüm . Kuzenimde aynı şekilde aynı hastanede yani  devlette oldu . Çocuk ve yetişkin bölümleri ve doktorları ayrı hatta mavi dolgu yapmışlar spiderman oldum diye geziyor 😂

-Reklam-
+2 oy
önce (2,838 puan) tarafından

Yegenim de 3 yaşında falandı narkozla yapıştırma yapıldı dha sonra narkozla çekme yapıldı bir sorun olmadı su an 11 yaşında 

+2 oy
önce (1,930 puan) tarafından

Doktor yapılması gerekiyor diyorsa yaptırcaksın canm mecbur . Ön dişler değil ama arkadaki kök dişler çok önemli en uzun kalan dişler onlar . Diğer ön dişleri 5  6 yaşından sonra sallanıp düşmeye başlayacak zaten Neden çürükki fırçalamadımı dişlerini 

Fırçalama eylemi günde 2 kere değil 1 kere bizde yapıyoruz onu bile zorla erkek cocuk inadi daha farkli sanirim 😅 asla yanlış anlayacak bir durum canım  bende pamukla sürekli temizledim daha küçükken ama iste bilseydim gece emzirmesinin sorun olduğunu yapmazdım. Tabi bazen benimde kolayıma geldiği için oldu bunu yalanlayacak değilim. 

Allahim tüm çocuklara sağlık sıhhat versin ailesini bağışlasın valla tırnaklarına taş değse içimiz dayanmıyor 

Her doktor belki farklı söylüyodur canm Fırçalama günde 2 kere kuzum sabah ve gece yatmadan önce benim kızımın dişleri geç çıktı geç çıkıyor diye tedirgin olup çocuk diş hekimine götürdüm aklımdaki soruları soruncada günde 2 kere roccs marka diye o önermişti bende oradan devam ettim 🌸 düşseler içimiz acıyor zaten en yakın zamanda inci gbi dişleri olur inşallah kuzumun 🤲 sende canını sıkma canm çözümü var işte narkozdanda korkma kuzum benm kızım amelliyathaneden çıkmadan ayıldı direk moralini bozma ♥️

önce (1,459 puan) tarafından

@DDG ilk dişini ne zmn cikardi 

+1

10. Aya bir kaç gün vardı canm çıkardığında 

Bizim çok erken çıktı 5 aylıktı ön dişleri patladığında 

0 oy
önce (3,124 puan) tarafından

Kuzeniminde 4 yasindaki kizinin disleri hep curuktu4 yada 6 taneydi anesteziyle uyutup kaplama ve dolgu yaptirdi simdi iyi sorun yok

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 90 göst.
0 oy
4 cevap 137 göst.
0 oy
5 cevap 171 göst.
0 oy
2 cevap 92 göst.

Kategoriler

1,440,449 soru

23,679,766 cevap