+3 oy
1,001 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (299 puan) tarafından

İyi akşamlar kızlar bugün benim doğum günümdü eşim de işten gelirken bana DeFactodan kot bir ceket almış ama kirli kot asla ama asla giymem dediğim bir kumaş türü hiç sevmem yani bilmiyorum kalbim kırıldı 5 yıldır birlikteyiz hiç mi tanımadı beni hiç sevdiğim şeyleri sevmediğim şeyleri bilmiyor diye içerledim ama eşime bunu nasıl anlatabilirim kırmadan geri iade etmesini istiyorum çünkü gerçekten asla giyeceğim birşey değil 

26 Cevaplar

+6 oy
(307 puan) tarafından

ay bi de bayil istersen feriha ya erkekler bu tarz konularda agma gercekten bu kadar kirilgan misiniz anlamiyorum gitmis begenmis sana yakisacagini dusunul almis ne bu kapris degisim bile degil iade edsceksin bi de esinin sana alinmasi gerek asil nezaket sifir 

(263 puan) tarafından

O kadar haklı bir yorum ki 

-Reklam-
+4 oy
(4,835 puan) tarafından

Beğenmesemde beğendim derim ben düşünmüş almış .senin beğenmediğini o beğenmiş olabilir yani. Burada post açılsa hepimiz renkler ve zevkler tartışılmaz deriz değilmi . Benm eşimde benim beğenmediğim bir çok kez bişey aldı bir kere bile kafama takıp dert etmedim onada birşey söylemedim 

(299 puan) tarafından

Ama bunun kumaşı kirli gibi ve yıllardir insanlar bu kumaşı nasıl giyiyor ben asla giymem dediğim bir kumaş farklı bir kumaş olsa zaten değişmem ama kumaşı çok kötü gerçekten 

+4 oy
(4,660 puan) tarafından

Şöyle bir kalbimiz olamadı kot cekete kırılacak 😄 Ablacığım gerçekten kredini fazla harcıyorsun, kot cekete bile bu kadar bakiye ayırırsan ohooo. Gerçekten üzülecek kırılacak bir konu olunca elinde kalp kalmayacak kırılmaya.

Kusura bakarsın bakmazsın bilmem ama şımarık bir düşünce seninki. Düşünmüş, almış, özenmiş, cevabın "Rengini sevmedim kalbim kırıldı içerledim"

Allah şükürsüz bırakmasın. 

(299 puan) tarafından

Ceketin resmini atabilirmiyim acaba görün ve ceket erkeklerinmis eşim az önce birşey itiraf edim mi dedi et dedim orda çalışan kadın bu erkeklerin dedi ona rağmen aldım rengide çok hoşuma gitmedi ama sen kot ceket seviyorsun diye aldım dedi yoksa bende beğenmedim diyince ayy bende hiç begenmemistim dedim oda tamam iade ederim parasını sana vereyim kendine istediğini al dedi niye bu kadar tepkilisiniz anlamadım 

(4,660 puan) tarafından

Tepkimiz senin tepkine. Bu kadar mesele edilecek bir şey yok çünkü. 

(299 puan) tarafından

Ben zaten mesele etmedim ben ona onu kırmadan nasıl beğenmediğimi söyleyebilirim diye yazdım buraya 

(4,660 puan) tarafından

Kırıldım içerledim demişsin mesele etmemek mi bu 

+3 oy
(2,078 puan) tarafından

Kalbin niye kırıldı anlamadım yani abartılacak birşey değil eşinle güzelce konuş farklı bir model ile değiştirirsin 

+2 oy
(982 puan) tarafından

Değişim yap niye iade yapıon ki. Benimde eşim bazen böyle tarzım olmayanı alır gidip değiştiririz alınacak bişey yok bunda para boşa mı gitsin

(299 puan) tarafından

Eşim begenmediysen değişim var hatta iade var paramı geri alabilirim dedi direk bende o yüzden iade etmesini istiyorum dedim

(982 puan) tarafından

Paramı geri alabilirim lafı kabalık olmuş. Beğenmediysen değiştirelim dese yeterli değişim fişleri boşuna icat edilmemiş. Bende bu ay doğdum eşim dedi istediğin bişey varsa gidip alalım diye çünkü çoğu zaman değişim yapıyorum o da bu sefer kendin seç dedi. 

+2 oy
(583 puan) tarafından

Eğer tarzınızı değiştirnek için bir mesaj değilse düşünüp almışsın sağ ol ama rengini beğenmedim dersiniz

(299 puan) tarafından

Yok ondan değil ben genelde kot ceket felan çok severim o yüzden ama kumaşı yanlış almış 

(583 puan) tarafından

O zaman içerlediğiniz kadar bir sitemi hak etmemiş :) modeli beğendim ama kumaşı sevmedim dersin 

+2 oy
(828 puan) tarafından

Bende eşime doğum gününde yakası kürklü bir hırka almıştım eşim Bi kaç hafta önce arkadaşında benzer hırkayı görmüş ben bunu hayatta giymem demiş o derece sevmemiş ama ben hediye edince çok güzel diye kırmadı beni bir ay kadar giydi çok sonralarda bana anlattı ben artık giymiyorsun demeye başladıktan sonra anlattı yani bende anlayışla karşıladım ne var ki bunda olabilir düşünmüş almış sonuçta 

+2 oy
(6,377 puan) tarafından

Cnm bazen erkekler anlamayabiliyor eşim giyimci o bile anlamaz bn nasıl bişey severim değişiyor insandan insana.. değişim yaparsın olmadı. En azından düşünmüş oda bir incelik 

+2 oy
(3,140 puan) tarafından

Erkekler bu konuda çok mal gerçekten takılacak mevzu değil değiştir gitsin

+2 oy
(424 puan) tarafından

Ahhh buu zevksiz erkeklerrrr ahhh 🤣🤣🤣 hem salaklar hem.cok uyanık hemde zevksiz hem ailecikli hem bencil hem de ******** ....... daha çok sayılır 🤣🤣🤣🤣

+2 oy
(21,408 puan) tarafından

Hediye alıpta yaranamayanlar var :) ben olsam anlayışlı biri ise başka rengi ile değiştiririm kurulabilecek bir yapıda ise bir iki kez giyer sonra dolaba kaldırırdım 

(299 puan) tarafından

Kurulacak biri bir daha birşey almicam sana der ayda yılda birşey alıyor zaten ve bu ceket erkeklerin orda çalışan kadın da demiş zaten erkeklerin diye eşim ona rağmen almış işte 

+2 oy
tarafından

Sonuçta eşin almış begenmesende teşekkür ederim  kirilmazdimda sonuçta düşünmüş hiç dudunmeyenlerfe var 

(299 puan) tarafından

Teşekkür ettim zaten 

+2 oy
(987 puan) tarafından

Seni çok iyi anlıyorum. Aranızdaki duygu ve iletişime bağlı kırılıp kırılmaması. Biz ilk yılımzda eşim dogum gunumu kutladı. Bi bot almış bana. Güzeldi begendım ama hatırlamıyorum nıye değiştirmeye gittık beraber. Eşimin biraz bozulduğunu fark ettim 

(299 puan) tarafından

İşte anlamıyorlar beni geçen de birşey aldı bana küçük geldi değiştirdik eşim bana ben beceremiyorum bu işleri diye kırılmıştı 

+2 oy
(5,316 puan) tarafından

Kalp kırılacak ne var adam düşünmüş almış sana değer vermiş beğenmediysen değiştir eşine söyle brn bu tarz seviyorum canım de eşinde eğer kırılacak diye düşünürsen onun işte olduğu gün git değiştir eşine de özürü varmış değiştirdim orda farklı bir model gördüm daha hoşuma gitti onu aldım dersin

+2 oy
(3,742 puan) tarafından

Böyle şeylere hiç takılmam erkekler bizim kadar duygusal düşünceli değiller onlar görev odaklilar esimin tepkisine göre ya gider değiştiririm ya da bir iki kere giyerim ne olacak yapışacak mi sanki 

(3,742 puan) tarafından

Buna daha çok sevinmeniz gerekiyor emek vermiş gitmiş seçmiş pahalı bir hediye almış biraz memnun olmayı bilmek lazım ya. 

(299 puan) tarafından

Memnun oldum zaten çok sevindim de ama keşke farklı birşey olsa gözlerinin içi gülüyor dedi bana ben ona kötü bir şekile yaklasmadim sadece buraya onu kırmadan nasıl beğenmediğimi söylerim dedim ki zaten oda az önce itiraf etti beğenmediğini rahatladım yarın iade edecek 

(299 puan) tarafından

Burda söylemek belki yanlış ama benim başka eksiklerim vardı ayakkabım yok mesela eksiğim olan birşeyi alsa daha iyi olurdu bunu düşünüp almış sevinirim diye hatta kendisi de beğenmediği için önceden demiş ben yüzde 90 buna geri getireceğim diye 

(3,742 puan) tarafından

Sizin yazma uslubunuzdan ben öyle anlamadım bence kimse öyle anlamamis

Zaten iade edecekmiş soyle konusun madem gönlünden bana bir hediye koptu onu ayakkabı olarak değerlendirelim gibi gibi  

(299 puan) tarafından

Olabilir kendimi yanlış ifade etmekte çok becerikliyim yine öyle oldu sanırım ay ben bana bir karam alıyor diye mutlu oluyorum günüm güzelleşiyor 

+2 oy
(775 puan) tarafından

Benimki de hiç giymeyeceğim bir şey aldı ama bir şey demedim beğendim dedim gönlü olsun diye de bakkala giderken balkona çıkarken giyiyorum

+2 oy
(298 puan) tarafından

Valla bzide 5 yıl olacak evliyiz eşim bana bikere  tek parfüm almıştı.  Yani dısardan bitane çiçek koparıp getirse gene kabul ederim  ama illa iyade edim diyorsan ya dar geldi fln de onu da kırmadan 

(299 puan) tarafından

Bende çok sevinirim çiçek getirmesine öyle şükürsuz bir insan değilim benim eşimde zaten yıllar sonra ilk defa birşey aldı bana sevgiliyken çok alırdı ama evlendik birşey almadı bu ayrı birşey ben bana olmayan begenmedigim birşeyi niye giyeyim ki iki gün giyer bırakırım oraya yazık 

(298 puan) tarafından

Sizde dar geliyor yada kısa giyinmiyirsaniz kısa bilmem ne diyip ya değiştirin yani kirmadan bahane bulun

+2 oy
(3,142 puan) tarafından

Değişim fişi yok mu canım. Git değiştir. Kalbinin kirilacagi bir durum da yok burda.

+2 oy
(3,336 puan) tarafından

image

image

hemen araştırdım bu ikisinden biri mi gercekten hoş durmuo ama değiştirme boşver günlük bi yere parka markete falan gittiğinde giyinirsin
(299 puan) tarafından

Yok keşke bunlar olsaydı erkeklerin ceketini almış:)

(299 puan) tarafından

Bana aldığı bu

image 

(3,142 puan) tarafından

Fişi yok mu?

(299 puan) tarafından

Var geri iade edecek beraber yarın gidip başka birşey alacağız 

(3,142 puan) tarafından

Süper o zaman 

+2 oy
(5,238 puan) tarafından

Ay sen kırıldığını abartarak anlatmışsın ama beğenmemen şımarıklık değil anlıyorum seni. Hediye almış olmak için değil düşünerek alınmalı. Bunu eşim de ailem de yapıyordu söylemediğim şeyler dolapta giyilmeden eskidi. Halbuki düşünerek aldığı güzel şeyler de vardı. Tastamam tarzım olmasa da düşündüğünü anladığım için sevinirdim. Yorumu gördüm seninki de beğenmeden almış sen de tahmin etmişsindir tepkin onadır bence

(299 puan) tarafından

Ya şimdi benimde ailemin arkadaşlarimin aldığı tarzım olmayan şeyler var alıp dolaba kaldırdım hiç giymedim ama bu farklı yaa benim giymem için zorlar ve erkeklerin ceketi 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 797 göst.
28 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 558 göst.
0 oy
11 cevap 255 göst.
11 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 499 göst.
23 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Kafanereyebizoraya (131 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,451,745 soru

23,834,305 cevap

319,033 kullanıcı

...