+3 oy
1,084 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (303 puan) tarafından

İyi akşamlar kızlar bugün benim doğum günümdü eşim de işten gelirken bana DeFactodan kot bir ceket almış ama kirli kot asla ama asla giymem dediğim bir kumaş türü hiç sevmem yani bilmiyorum kalbim kırıldı 5 yıldır birlikteyiz hiç mi tanımadı beni hiç sevdiğim şeyleri sevmediğim şeyleri bilmiyor diye içerledim ama eşime bunu nasıl anlatabilirim kırmadan geri iade etmesini istiyorum çünkü gerçekten asla giyeceğim birşey değil 

26 Cevaplar

+2 oy
(1,230 puan) tarafından

Beğenmezsem beğenmedim derim canım valla hiç rol kesemem gider degistiririz

-Reklam-
+1 oy
(5,416 puan) tarafından

Kalbini kırılacağı birşey yok ortada açıkça renk keşke başka alsaydın model güzel ama rengini beğenmedim yakıştıramadım kendime desen ya

+1 oy
(1,085 puan) tarafından

Konudan bağımsız olarak benimde doğum günümdü Canım , sende iyiki doğmuşsun❤️

(303 puan) tarafından

Teşekkür ederim sende iyiki doğmuşsun ❤️

+1 oy
(9,805 puan) tarafından

Benim eşim bana sevmrdiğim bisey alsa giyerim onu saklarım  gidip taş alsa onu bile saklarım zamaninda bana hediye almayip not yazmışlığı var onlsr benim icin cok kiymetli

(303 puan) tarafından

Benimde öyle ben sevgiliyken bana aldığı çikolata poşetlerini saklıyorum ama buna fazla para vermiş 2 tane küçük çocuğum var niye beğenmediğim halde giyeyim ki iki sefer giyerim artık giymem ve erkeklerin ceketi eşimde dedi orda çalışan bayan erkeklerin olduğunu söyledi diye

(9,805 puan) tarafından

Canım üzersin boşver dursun hediye sonucta koyarsın kenara 

0 oy
(2,641 puan) tarafından

Bedeni olmadi de değiştir 

0 oy
(661 puan) tarafından

Fotoğrafini bir atsaydin cnm merk ettim o kadar kötü mü diye şahsen  kıymet bil eşin alms işte ben sevmesemde eşim beni düşünerek üstüme yakışacağını düşündüğü kıyafeti almışsa seve seve giyerdim onun için abartmayjn gerçekten bir tane alms bütün yıl boyunca giyecek kadar ceket kazak vs almamış dünyanın sonu değil cnm

(303 puan) tarafından

Kapalıyım bende düşündüm nasıl kombinlerim diye pantolon üstüne olmaz yaz uzun olması lazım yani şimdi bu ceketi görenler belki hak verir bana :)

(661 puan) tarafından

Kocana şakayla karışık de çok mu aradin sen bunu mağaza zahmet etmeseydin interneten ben beyeneyim sen sipariş ver yâda. Beraber yapalım siparişi de altın vs al hayatım kazagim ceketim çok altın daha çok seviyrm de en azından altın kadınlar seviyor nasıl gelirse gelsn altın takılır 😁🤭çok para vermiş mi cnm buna birde yaz geliyr sıcaktan catlarsn içinde ama bu aralar iyi ya hava bir kaç defa giy cnm gönlü olsn😁

(303 puan) tarafından

Yok kendisi de zaten beğenmedi sen kot ceket seviyorsun diye aldım dedi yoksa orada çalışan kadın da erkeklerin bu ceket demis eşime eşim ona rağmen almış bugün işe giderken götürdü iade edecek yarın beraber gidip alacağız inşallah 1.300 e almış kız ben ona daha güzel kıyafetler alırım valla ya birde pasta yaptırmış küçük kelebekler var etrafında üstünde resmimiz ona o kadar sevindim mutlu oldum ki bana dedi ki gerçekten maddiyatin önemi yok bu küçücük pastaya nasıl mutlu oldun şu cekete suratın düştü dedi :)))

(661 puan) tarafından

Abooooo 1.300 TL abooo hemn koşsun gitsn geri versin vallahi yazık günah buna bu kadar verilmesi biz kadınlar o parayla komple giyiniriz😁🤭

(303 puan) tarafından

Evet erkekler bilmiyor ya artık eşime bana hediye almıyorsun diye soylenmicem :) hediye almak istiyorsa altın alsın 🙂

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 815 göst.
28 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 571 göst.
0 oy
11 cevap 282 göst.
11 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 519 göst.
23 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Kafanereyebizoraya (131 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,460,671 soru

23,948,303 cevap

325,052 kullanıcı

...