+2 oy
209 göst.
Diğer kategorisinde (2,074 puan) tarafından

image

Ben iğne oyasına devam 2. Tülbentim sanırım kendimi baya geliştirdim iğne oyasında😅

Sizler napıyorsunuz alalım anlıkları yavrularınız uyudu mu🦋

6 Cevaplar

+1 oy
(1,551 puan) tarafından

Benim sıpa arabalarını uyutacakmis öyle uyuyacakmis beyfendi 😀😃 uyursa uyucam insallah

(1,184 puan) tarafından

Çok beklersin 😃 saatlerce o uyandı bu uyumadı o açıkmış diye diye başımın etini yerdi oglum

(2,074 puan) tarafından

Çocukların bekle diyipte zamanı gelmeyen uyku serüveni. Benim oğlumda uyku saati dediğimde anne bekle az az der ve o azıcık zaman hiç dolmaz😅

-Reklam-
+1 oy
(1,538 puan) tarafından

Huzursuz bacak sendromu ile bogusuyorum napayım bacım öyle bir illet ki anlatamam

(2,074 puan) tarafından

Evet ya geçenler de yine karsıma çıktı böyle bi bacak sendromu inşallah geçer canım. Tedavisi var mı acaba hiç gittin mi hastaneye

(1,538 puan) tarafından

Psikiyatriste gitmem lazım mis 

(2,074 puan) tarafından

Rabbim şifa versin inşallah canım💕

+1 oy
(4,810 puan) tarafından

Birazdan uyucam valla canm başım ağrıyor 

(2,074 puan) tarafından

Geçmiş olsun canım. Dün de oğlumla ben grip gibi bişeye yakalandık. Oğlumda ates ve titreme oldu acile götürdüm o iyileşti bugün iyi ama benim basım falan ağrıyor sesim gidik 😌

(4,810 puan) tarafından

Bizde çarşamba günüydü sanırım elektrik yoktu camm 20 saate yakın o yüzdende kombi çalışmadı donduk kızımla bizde nane mollayız valla . Çok geçmiş olsn sizede canm

(2,074 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım ya salgın da var malesef ki. 

+1 oy
(3,251 puan) tarafından

Ay bende bunu ogrenmek istiyorum yaa ama ogreten yok internetten anlamadim da neyse yaza bi daha denicem nasipse cocuk coktan uyudu esimde oyle sagimda biri solumda biri bi biri horluyo bi biri Allahtan ikisi bir horlamiyo kafayi siyirirdim heralde oyle giyecek hic biseyim kalmamis 3 tane idarelik tunik bi tane elbisem var bilmem kac senelik biraz alisveris yapmam lazim da oyle bakiniyorum tuniklerin altina bi etek alayim dedim siyah icine sokar bu seneyi oyle kapatirim 2 de elbise alirim tamam ama ortalik cok pahalanmis 

(2,074 puan) tarafından

Bende internetten bakarak ögrendim canım. Bu ikinci örneğim git gide oyalar daha da güzel duruyor. Öğrenirsin sende tez vakitte. 

Evet ya biraz pahalı. Normalde ben bilecikteyim ama anneme geldim. Bugün alışveriş yaptığım yer ful indirim yapmış fakat ben gebzedeyim 🥺  neyseki bayramı annemde geçircem diye bi kaç bişeyler aldıydım 🥰

(3,251 puan) tarafından

Ben kolay kolay almiyorum ihtiyac disi corap bile almam aslinda da iyice tuketmisim dolabi 

(2,074 puan) tarafından

Almanın zamanı gelmiş demek ki canım. İnternetten falan bedenini uydurabiliyorsan ordan bulursun. 

(3,251 puan) tarafından

Bedenim tutuyo ds boydan kurtarmiyo ama yinede mecbur internetten alcam cunku magazalar cok pahali yarin pazara bakarim bi olmadi en ucuza bi kac parca cikarmam lazim 

(2,074 puan) tarafından

Anladım canım. Daha güzelleri senin olsun inşallah 💜

+1 oy
(13,427 puan) tarafından

Uyuyacam inşallah 🤓image

(2,074 puan) tarafından

Uyu canım benim yerime de uyu. Benim uykum yok tam sahur yemeği hazırlamaya yakın bi tatlı uykum geliyor ki o uykuyu anlatamam yani 😅

0 oy
(825 puan) tarafından

image

biraz rahatsızım kayınvalideme geldim bana bakiyo. Çocukları uyutmadi daha yemek yicekmisiz :D
(2,074 puan) tarafından

Bende rahatsızım ya çok şükür ki annemdeyim de bi şekilde iftar sahur yapıyoruz :)  tek olsam başımı nasıl kaldırırdım bilemiyorum 🌸

(1,171 puan) tarafından

Maşallah kız böyle Kaynanalar var mı daha:))

(825 puan) tarafından

Kız benim kaynanam maşallah düşkündür bana severiz birbirimizi. Çakmaktaşım o benim :D

(1,171 puan) tarafından

maşallah ne güzel ya:))

İlgili sorular

+2 oy
28 cevap 2,221 göst.
15 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Balımm (4,895 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,170 göst.
24 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,451,023 soru

23,825,043 cevap