+2 oy
171 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (301 puan) tarafından

kizlar subat mart aylarinda regl gecikmesi yasadiniz mi ve kac gun yasadiniz bu aralar kimi duysam ya subatta ya martta gecikmeler olmus mesela ben subat ayinda regl olmadim mart da erken geldi tuhafima gitgi sizi merak ettim ?

17 Cevaplar

+1 oy
(1,705 puan) tarafından

Bende bu ay olmadım daha açıkçası korkuyorum hamilemiyim diye 

-Reklam-
+1 oy
(6,959 puan) tarafından

Keşke bnmde olsaydı en azından oruç bozmazdim 🤣

(301 puan) tarafından

is yerimde 2 abla var geciktirici icerek oruc tutuyorlar daha hic borclarinin oldugunu gormedim 😂

(6,959 puan) tarafından

Aaa hiç bilmiyorum bozdum ama ben🤣

+1 oy
(18,173 puan) tarafından

Bende hep gecikir ama bu sefer gecikmem daha kısa sürdü. 5 gün gecikti 

+1 oy
(6,331 puan) tarafından

Ben otuc tuttugum da genellikle 1 hafta 10 gun falan gecikir. Emzirirken 2 sene tutmadim hic gecikme olmadi. 

+1 oy
(6,608 puan) tarafından

6 gün geciktim subatta 28 cekiyor bence ondan oldu biraz 

+1 oy
(2,245 puan) tarafından

Kasımda oldum aralıkta 32 gün olmadım ocakta ilaçla oldum şubatta 33 gün olmadım martta kendiliğinden oldum aylardır sıkıntı yaşıyorum 

+1 oy
(211 puan) tarafından

Bende henüz olmadım geçen ayda geçikmem oldu bu ayda 4 gün geçikti ve siprallim var acıkçası korkuyorum da 😱😱😱

+1 oy
(690 puan) tarafından

Spiralim var ve 8 gün gecikmem var ne yapacagımı bilmiyorum:)

+1 oy
(438 puan) tarafından

Dün olmam gerekiyor du olmadım daha belirtim bile yok sadece aşırı yorgun ve halsiz hissediyorum korunmamiza rağmen ödüm patlıyor hamile kalırım diye. 

+1 oy
(438 puan) tarafından

Dün olmam gerekiyor du olmadım daha belirtim bile yok sadece aşırı yorgun ve halsiz hissediyorum korunmamiza rağmen ödüm patlıyor hamile kalırım diye. Umarım bugün olurum da içim rahatlar 

+1 oy
(4,369 puan) tarafından

Ayy bu ay 7 gün gecikti delirdim. 2 gün normal di Şubat 28 cekince ama 7 gün nedir yaa

0 oy
tarafından

Vala o kadar kafam karışık ki hamile olma ihtimalim çok yüksek ama reglm dün mü bu gün mü yarın mi hiç bilmiyorum Şubat 28 çekti günümü şaşırdım iyice reglda olmadim daha 

(1,283 puan) tarafından

Canım takvimim diye vi uygulama var onu indir oraya işaretle her ay karişmaz

0 oy
(1,714 puan) tarafından

Benim bu ay bi hafta erken geldi gecen ay gununde gelmisti gecikme yasamadim

0 oy
(147 puan) tarafından

12 şubatta olmuştum en son dün oldum 

0 oy
(2,593 puan) tarafından

Gecikme yaşamadım henüz 😊 ama yorumlara baktım da korunmaya rağmen hamile olduğundan korkan arkadaşlar var bende onlardan biriyim 🫣 bugün olmam gerekiyor normalde. İlaç kullandığım için ben olmam gereken günler az çok belli. Bugün her hangi bi şey görmediğim için stres yüklüyüm artık bi olsam diyorum 😀 

0 oy
(1,283 puan) tarafından

Benim her zaman gününde olur 5 gün gecikti bu ay ve 8 gün sürdü normalde 6 sürer 

0 oy
(8,788 puan) tarafından

Bende henüz olmadım dün bugün olmam gerekiyordu. Orucu tamamliyacam galiba bu gidişle borcum olmaz orası güzel ama korku oluyur olmadıkça 🫣🫣

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 155 göst.
0 oy
7 cevap 236 göst.
30 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Duygu_cuk (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 278 göst.
6 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Ecemienesmi (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 485 göst.
5 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde MehmetEmir (34 puan) tarafından soruldu