+5 oy
940 göst.
Diğer kategorisinde (10,755 puan) tarafından

Kızlar bir takım beğendim oğluma ama sadece 4 bedeni var şimdi oğlum 2buçuk yaşında 12 buçuk kilo sizce 4 beden olurmu ve ikinci sorum kargosu hızlımı yetişirmi cumaya olmadı trendyoldan alıcam 

13 Cevaplar

+3 oy
(10,755 puan) tarafından

En İyi Cevap

Kızlar geçen yazdım kargom geldi kalitesine bayıldım mükemmeldi diğer kargoları bilmiyorum ama hepsijetle çok hızlı geldi bedenide tam istediğim gibiydi

(1,007 puan) tarafından

Bende kızım için bir kaç kez sipariş verdim çok memnun kaldım 

(10,755 puan) tarafından

Ayn valla çok iyi oldı 

Bende memnundum hep öyle de oldu şükür

tarafından

Ben Ankara'ya gidince mağazasına uğruyorum annemlerin evinin yanında hemen fiyata göre kumaş kalitesi değişiyor bazıları çok ucuz onlar genelde pijama veya ev içine gğndeliğe oluyor ama digerlerinin kalitesi gayet iyi ☺️

(10,755 puan) tarafından

Tabiki fiyatına göre ztn canım bazı ucuz ürünlerde kaliteli ama 

Ucuzda pek kalite aramak mantıklı değil 

Ama bu siteden Uygun'a 2 yıl önce bir takım almıştım çok güzeldi kalitesi rengi çok sonradan gitti 

Geçen başka siteden günlük kaç tane takım aldım hepsi çok ucuzdu şuan hepsi çok iyi sadece bir takım hemen soldu diğerleri hâlâ aynı iyisine denk gelmekte önemli 

Mağazadan almak çok avantajlı ama küçük bir yerdeyim o mağazalar buraya asla gelmez ahaha bi kaç mağaza var aşiri pahalı hep internetten alıyorum

tarafından

Zaten minicity nin mağazası Ankara'da var bi diye biliyorum 

-Reklam-
+5 oy
(5,630 puan) tarafından

Ben Ankarada minicitynin kendi mağazasına gittim kaliteleri çok kötüydü daha önce alışveriş yapmadiysaniz kumasina iyi bakın derim 

(10,755 puan) tarafından

Kumaşa bakıcam canım kaliteli bir takım almak istiyorum iyi olsun bilemedim ya önceden almışlığım var tabi 

+4 oy
(10,755 puan) tarafından

Yada önerdiğiniz site varmı 

(13,502 puan) tarafından

LCW nın erkek ürünleride güzel bu sene ama o geç gelebilir mağazası varsa direkt ordan al 

(10,755 puan) tarafından

BBurda mağazası yok canım 

Yetişmezse yapçak bişey yok olmadı mağazadan başka bişey alırım o gelene kadar 

(10,755 puan) tarafından

Kız çok güzel 3 lü takımlar vardı minicityde trendyolda bile bulamadım LCW da kaç defa baktım beğenemedim

+4 oy
(8,883 puan) tarafından

Yaş olarak gecer genelde ama 4 yaş mı . Bedenleri zaten küçük 4 yaş olur bence 

Hızlı konusu belli olmaz bayram zamanı geçte gelebilir. Trendyol daha hızlı bence

(10,755 puan) tarafından

Verdim sipariş inşallah olur yaa 

+3 oy
(34,368 puan) tarafından

Ben hep gidip mağazasından alıyorum internetten henüz hiç almadım bedene göre kaç kiloya olduğu yazmıyor mu ya da yorumlar varsa orda da yazan olmuştur belki 

(10,755 puan) tarafından
+1

Hiç yorum yok ya ürün özellikleri de gözükmüyor 2 adet kalmış çok kararsız kaldım olırmu sizce 4 beden 2 buçuk yaşa 

(34,368 puan) tarafından

Evde 4 beden olan başka birşey var mı ya da herhangi bir mağazada bakmış mıydın o bedene ben yanında görmeyince anlamıyorum bedeni olur mu olmaz mı gidip bakıyorum hep 

(10,755 puan) tarafından
+1

Kaç defa aldım memnun kaldım bu siteden İşte bu sitede kalıp dar dedikleri için kararsız kaldım normalde 3 beden alırım ztn bizimki zayıfta 

(34,368 puan) tarafından

4 rahat olur o zaman ya normalde 3 alıyormuşsun zaten zayıfsa olur diye düşünüyorum 

(10,755 puan) tarafından
+1

İnşallah canım sağol 

+2 oy
tarafından

4 beden 4 yas mi oyleyse cuk olur 5 varsa onu al 

(10,755 puan) tarafından

Yok işte yaa sadece 4 beden var oğlum 2 buçuk 3 olcak kalıplar dar diyorlar ya ondan kararsız kaldım 

tarafından

Cok dar canim ben gep minicityden aliyorum evime yakin magazasi var benim oglan 95 cm 18 kilo 6 7 yas tam oluyo artik 8 yas aliyorum ki biraz giysin 

(10,755 puan) tarafından

18 kiloya 6 7 aldıysan bizimkine 12 kiloya 4 olur gibi yaa  ben kaç defa aldım çok memnun kaldım işte 5 yoktu inşallah olur 4 genelde 3 alırım ona ztn

tarafından

Yani oladabilir 5 daha garanti olurdu da nasip artik 

+2 oy
(4,911 puan) tarafından

Ben minicityinin kalitesini beğenmiyorum kumaşları bir acayip kız kıyafetlerinde yine oluru varda erkeklerde yok maalesef sadece zıbın alıyorum oğluma kıyafetleri kötü 

(10,755 puan) tarafından

ben kaç defa aldım çok güzel çıktı kalitesi kaliteli bir takım buldum canım ama kalıp dar olurmu emin olamadım yaa 2buçuğa 4 beden olurmu sence oğlum zayıf zatn

(4,911 puan) tarafından

Hiç bilmiyorum canım benim oğlum 29 aylık 4yaş oluyor hafif büyük geliyor ama kötü durmuyor

Minicityden zıbın hariç bişi almadım o yüzden bilmiyorum canım kızıma yenidoğan takımı aldım ama henüz doğmadı giydirmediğim için birşey diyemiyorum eğer bulunduğun yerde Minicity varsa ara sor İnternetten aldığım ürünü kaç günde değişim ya da iade yapabilirim diye hani mağazada beğendiğin ürün yoksa alırsın baktın olmadı gider değişim ya da iade yaparsın 

(10,755 puan) tarafından

Yok burda site canım ya sipariş verdim artık inşallah olur

(4,911 puan) tarafından

İnşallah canım 🙏

+2 oy
(1,502 puan) tarafından

Trend yoldan aldıklarımda hep 4 yaş alıyorum tam geliyor 2 yaş 3 aylık benimde oğlum

(10,755 puan) tarafından

Trendyol evet de bu uygulamada dar geldi diyen çok oldu tereddütte  kaldım yaa

+2 oy
(2,153 puan) tarafından

Canım ben 3 gün önce sipariş vermiştim bugün geldi çok memnun kaldım yaşlarından Bir beden büyük alırsan oluyor

(10,755 puan) tarafından

Canım bende kaç defa aldım cidden çok memnun kaldım burda dar gelen diyen oldu bayramada çok az kaldı iadeyle uğraşamam diye tereddütte kaldım 5 yaş yoktu 4 aldım inşallah olur yaa  oğlum zayıf ztn  :) 

(2,153 puan) tarafından

Olur olur inşallah canım 

(10,755 puan) tarafından

💕🦋💐

+2 oy
(13,502 puan) tarafından

Canım küçük olur gibi ya kızım 4 buçuk yaşında 19 kilo 7 8 aldım tam oldu 

(10,755 puan) tarafından

Sipariş verdim artık canım inşallah olur  ben kaç defa aldım çok memnun kaldım  burda dar gelen oldu diyen olunca tereddütte kaldım  o yüzden sormak istedim 5 yaşda yoktu malesef 

(13,502 puan) tarafından

Bende kızıma yazlık aldım çokta güzel geldiler canım renkleri vs çok canlıydı inşallah olur 

+1 oy
(8,085 puan) tarafından

Kızım iki yaşında değil üç yaş aldim kalıbı dar geldi

(10,755 puan) tarafından

Hmm inşallah olur ya aldım artık kaç defa almıştım hep memnundum da dar diyen olunca tereddütte kaldım

(8,085 puan) tarafından

Bende hep alıyorum bazen büyük beden aldığım elbise bile dar geliyor bazıları çok büyük geliyor 

0 oy
(339 puan) tarafından

Ay canım evet kargosu hızlı kumaşları kaliteli ama ben birine hediye aldım bedeni küçük geldi Allah'tan bebek küçükte aldığım baya büyüktü şimdilerde olur yeni bebegim olucak onada alicaktim ama küçük gelir aldıklarım diye alamıyorum 

(10,755 puan) tarafından

Bende ordan hediye almıştım çok güzeldi uygunsa bebeğine al derim bende zıbın takımlarını ordan almıştım çok güzeldi büyük beden al sende canım 

(339 puan) tarafından

Aynen canım bende büyük beden alıyım o zaman olurlar 3.5 yıl önce almıştım oğluma çok güzel gelmişti bedeni filanda tamdı 0_ 3 değilde 3-6 ay alırım küçük gelirse hemen giyer beden tam gelirsede ayı gelince giyer inşallah 

(10,755 puan) tarafından

Aynen öyle yap hayırla giysin inşallah

(339 puan) tarafından

Amin çok teşekkür ederim 

0 oy
(1,267 puan) tarafından

Kendi magazasından alıyorum arasıra. Dışarda satılanlar kalitesiz naylon ama magaza içindekiler daha iyi pamuklu . Ben daha çok lcwaikiki civili beğeniyorum ama bu bayram bende miniCity'den aldım iki takım . 

(10,755 puan) tarafından

Burası küçük yer mağazası yok ama çok kaliteli geldi kargom muhteşemdi 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 202 göst.
24 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Cansu880 (211 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 752 göst.
21 Ağustos 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Zeyno♡Mustik♡Talha (354 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 135 göst.
14 Aralık 2025 Diğer kategorisinde Buket masal (4,863 puan) tarafından soruldu
+5 oy
13 cevap 550 göst.

Kategoriler

1,510,044 soru

24,638,649 cevap

365,653 kullanıcı

...