Kızlar 10 haftalık gebeyim 3 haftadır kahverengi akıntım oluyor doktor hap yazdı kullanıyorum , hiç bir şekilde ağrım yok dün aşırı derecede kanamam oldu hastaneye gittim bebeğin kalp atışı var düşük tehlikesi de var diyolar ama bende yine ağrı olmadı kanamam durdu neden böyle oluyor anlamıyorum doktorlarda bişey söylemiyor bu durumu yaşayan oldu mu
Benimde aşırı kanamam oldu birden bire 20. Haftada 1 hafta hastane de yattım bebek aşağı kaymıştı. Ayaklari vajinadaydı. Doktorlar dedi bu durmaz kalk yürü düşsün diye son an a kadar da kalp atışı vardı hareketleri vardı. Suyu geldi dediler suyu bulanikti sağlıksız gebelik bu.
Ya bende de önce şu geldi sonra kan hatta hastanede sıra alana kadar üstüm batmıştı ben kan zannediyordum meğer suymuş ama doktora söyledim hiç bir şey yapmadı kalp atışı var dedi eve gönderdi
Su geldiyse 24 saat içinde gelmesi gerekir bebegin . Benim kan yalnız 5 litre filan en az vardı karnım indi yani o derece
Ben bu şekilde düşük yaptım ama kuzenimin eşi aynı şekilde sağlıkta doğurdu şükür. hiç belli olmaz stres yapma ama dikkat et bol bol dinlen güzel düşün inşallah güzel olur herşey
Görümcem çok piskolojimi bozdu diyor ki bu kadar kanaman oldu o çocuk doğsa bile sağlıklı olmaz ya Allah aşkına olmasa bile o benim evladım allahım ne nasip etmişse o dur ama böyle bir durumda neden piskolojimi bozuyor ki anlamıyorum :(
Görümcen hangi saglik bölümünün doktorasini yapmıştı bilmiş bilmiş konusuyir ***** karı diyeydin sesini kes. Doktor ne dediyse o dur doğru. Bana bu düşecek dedi sabah ayrı akşam.ayri doktor gelip bakıyordu 1 tanesi de olumlu demedi . Dedikleri gibi de oldu.
Şöyle oluyor şimdi bebegin oldugu bir kese varya o kesenin dışında rahimin içinde kanama oluyor bu kanama bazen bebegin tutunmasini engelliyor bazen de hiçbir şey olmuyor o yüzden ilacla bebegin tutunmasina destek oluyorlar.
Canım bol dinlen bu dönemde ayaklarını uzat yat iş güç herşey beklesin benimde riskim vardı kan uyuşmazlıgı vardı doguma kadar 2 kere vuruldum kanama olunca
Bende gebelikte 2 defa yaşadım bu durumu 7 ve 11 haftalarda lekelenme ile kanama yaşadım ilacı düzenli kullandım çok fazla yormadım kendimi annem geliyordu işlerimi falan o yapıyordu dinlendim bol bol sonra geçti azalarak yok oldu kanama sende kendini yorma dinlen ayaklarının altına yastık koyup uzan inşallah geçecektir Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin ❤️
1,491,839 soru
24,377,463 cevap
348,429 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın