+3 oy
101 göst.
Diğer kategorisinde (78 puan) tarafından

16. Haftalar da plesenta aşağıdaydı çok kanamam oldu 18 de şükür çıktı dedi. Ama hala progesteron kullanıyorum. Normal hayata dönebilirsin dedi. Ama yolculuğu sormayı unutmusum. 9 saat yola çıksam acaba bişry olur mu göze almalımıyım. Yoksa riske atıp çıkmamalımıyım. Çok özledim memleketimi de. Ama çocuğumdan değerli değil tabi. Doktor normale dönebilirsin ağır kaldırma dedi sadece

7 Cevaplar

+3 oy
(5,612 puan) tarafından

Senin yerinde olsam o kadar yola tehlikeye atmam 1 2 saatlik bir yol değil çünkü 

-Reklam-
+3 oy
(4,955 puan) tarafından

Bence izin vermeyebilir randevu varsa sorsan daha iyi olur. Ben yapmıştım ama hiç böyle riskli bir durum yaşamamıştım

(78 puan) tarafından

Yukarı çıktı dedi ama bilemedim

+3 oy
(3,622 puan) tarafından

9 saat cok uzun m3safe cnm ben sahsen o riske girmezdim, daha hamileligin taze sayılır 

+3 oy
(155,155 puan) tarafından

9 saat bi tik fazla sanki kendi aracinla olursa tabi sık sık mola verir yurursun ama bilemedim🫠

+2 oy
(20,737 puan) tarafından

Ben o riske girmezdim canım çocuk her şeyden önemli biz ne desek doğru olmaz Allah korusun bir aksilik olursa hep keşke dersin 

(78 puan) tarafından

Plesenta yukarı çıkmış ama işte yinede bilemiyorum herşey anlık oluyor

(20,737 puan) tarafından

Çok uzun bir yolculuk hiç böyle bir tehlike geçirmeyenler için bile uzun ve yorucu 

(78 puan) tarafından

Ödem falan oluyor diyorlar uzun yolda 

(20,737 puan) tarafından

Bunun bir de dönüşü var zorlanırsın ben 20 haftalıkken beş saate gidip geldim o bile çok zordu 

(78 puan) tarafından

Sürekli lavabo ihtiyacım oluyor o ayrı mide bulantım devam ediyor bunlar bi şekilde belki yapılır da işte hamilelik normal bile olsa insan korkuyor daha dışarı bile adım atmadım kaç aydır sadece yatıyorum yürümüyırum bile

0 oy
(1,114 puan) tarafından

Riske atmak istiyorsan git doktorun izin verdimi  uzun yolculuğa 

(78 puan) tarafından

Sormayı unuttum 

0 oy
(1,159 puan) tarafından

Tabi ki de tehlikeli canım hele böyle bı problem yasamissin sakin çıkma yola. Ben çok rahattım hiç problem yaşamadım ona rağmen uzun yolculuğu yasaklamıştı doktor bana

(78 puan) tarafından

Plesenta yerine çıktı ya ondan belki çıkılır diye düşünmüştüm size neden yasakladı

(1,159 puan) tarafından

İlk 3 ay yasaktı normalde de ama sizin böyle bı durum yaşanmış bence hiç çıkmayın 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 247 göst.
6 Temmuz 2021 Tatil-Seyehat kategorisinde kbrazhra (1,467 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 109 göst.
23 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Daisylovess5 (79 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 441 göst.
18 Aralık 2023 Diğer kategorisinde aysenur_dilay (176 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 184 göst.
31 Mart 2021 Diğer kategorisinde Meryem❤️Yıldıray (110 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,445,652 soru

23,749,931 cevap