Regl e 13 gün var pozitif çıkması normal mi Çift rahim var bende dün ara kanama postu açmıştım bi ablamız azarlayınca sildim :)
Ben testlere güvenmiyorum en doğru sonuç kanda çıkar ama çok erken daha 13 gün varsa imkansız hiçbir testte çıkmaz.
Ben cok test yaptım artı med yapmıştım o da silik pozitif çıkmıştı Hastaneye gittim hüsranla geri dönmüştüm şmdi bende güvenemiyorum aslın da hayırlıdı bakalım
Pozitif canım hayırlı olsun erken döllenme olmuş olabilir 😊
İnaşahh hayılrısı olsun kanda hüsrana uğrarsam diye üzülüyorum daga önce olmuştu artı med markada
Başka test bidaha yap canim erken gebelik testlerinden o nasıl çıkacak
Aklımda var yarın alabilirim pazar malesef çç
Bence olabilir hem çift rahim miş o zaman direk kan ver derim kesin sonuç alırsın
İnşallah çok test yaptım sürekli negatif gördüm Bide iki bebek oluyormuş ;) şaşırdım böyle net çıkınca
Hayırlısı olsun inşallah kardeşim benim bence kan tahlili ver işler kesinleşsin
13 gün var çok şaşırdım valla çıkmasına test bozuk olmasın
Valah bende çok şaşkınımmm acaba iki bebek olabilir mi ondan şüphelendim bir an çift rahimliyim kanda negatif görürüm diye korkuyorum şuhan çok net çıkması şaşırtı ilk idrarla yapmadım
Doktora gidin bir isterseniz bu test geciktiği de gösterir erken de değil çıkmış diyebileyim
Çift rahim ilk kez duyuyorum 13 gün kala bu kadar net çıkması çok normal değil belki bir rahimden regl olduysanız 1 aylik falan hamilesinizdir belki
Benim oyle oluyor düzensiz regl oluyor bazen 2 ay olmuyorum bazen iki rahimden olunca cok kanamam oluyo doktorum demişti
Üzerine adet görmüş olabilirmisin
Bilemiyorum şuhan iki gündür kahve ve pembe karısımı akıntım oldu o kadar ağrım var ama dedim adet öncesi lekenmedir diye ama bende şaşkınım kan vermicem adet günümğ beklicem ben cok hayal kırıklığı yaşadım testlerde bakalım hayırlısı
En iyisi doktoruna danış bı baksınlar
Baya belli çizgi canım kan ver benve
Bakalım aslında adet günü mü beklemek istedim hayal kırıkığı yaşamak istemiyorum daha önce erken gebelik testinde yaşamıştım
Eşinizle aranızı düzelttinizmi hayırlı olsun buarada .
Evet Gecen yazdan beri Aramızda bi sıkıntı yok nedense kaybettme korkusu yaşıyor her yere benle gitmeye başladı tşk ederim bu arada bakalım çok erken belki Test bozuktur
Senin bayadır hamilelik postlarını görüyodumda dikkatimi çekti bir ara sıkıntıların vardı diye sordum yanlıs anlamadın inşallah böyle de gider sevindim hayırlısı olsun
Yok cnm neden yanlış anlayım ki öyle bir evliliğe tekrar cocuk yapmak Beni daha zorlaştırırdı Kendi topuğuma sıkmış olurdum Ama iyiyim eşim ile Çok değişti 😍
Adetime 16 gun vardı ve hamile çıkmıştım.kac tane test yaptım hepsi pozitifti.oylesine yapılmış bir tessttu üstelik.kan verdim kan sonucum 167 çıktı.doktor geç döllenme dedi.bende gecikme yasamadigim için anlamamıştım ama oluyor öyle
1,443,481 soru
23,720,273 cevap
312,838 kullanıcı