+3 oy
207 göst.
Diğer kategorisinde (495 puan) tarafından

Hello kızlar Merhaba nasılsınız iyisiniz inşallah Ben de iyiyim iyi olmaya çalışıyorum kızlar benim size bir sorum var Ben ev taşıyacaktım ama şöyle söyleyeyim taşınacağım ev tadilatta olduğu için bitmedi ve bayramdan bir ay sonra bitecekmiş ve şu an bir tane bir ev bulduk biz o eve taşınsak Ondan sonra bir ay veya bir iki ay sonra tekrar  yani tatil yapıldigi  eve geçsek  olur mu  ev sahibi Bizim durumumuz olmadığı için adam diyor ki kimse sizden başka  kiraya vermem diyor O yüzden yani biraz bekleyin diyor O tatilata diyor bitti mi diyor hemen geçin diyor Biz de tamam dedik ama bizim şu an oturduğumuz ev adam bize çıkartmaya çalışıyor ev bulamıyoruz ama eğer ev bulamazsak Yani bir tane bulduk daha da olsun Ev bulamazsak bütün eşyalarımı kayınvalidemi bir boş  oda var büyük oraya koyacağız tadilat  bitirdikten sonra eve geçeceğiz ve şöyle bir tane ev bulduğumuz O ev tamam derse biz o eve geçip 1 ay sonra diğer eve  geçsek ayıp olmazmı ve sen biz oturduğumuz yer köy yani eşimi çevirisi kalabalık O yüzden durumumuz olmadığını biliyorlar yani ve bize yardımcı olmaya çalışıyorlar ama iki tane ev bulduk biri tadilata  biri de boş eğer biri olursa oraya geçip Ondan sonra tadilat da olduğu ev bittikten sonra eve geçsek nasıl olur kızlar 2 çocukla kaldım resmen bide bayram geldi nasıl bulayım hemen bilmiyorum Napacam olurmu öyle yani bana bakarsa ayıp gibibe Geliyor?? Cevap bekliyorum sizden kızlar 

5 Cevaplar

+2 oy
(409 puan) tarafından

Kontrat yaparsanız oturmadığınız süreleri de ödemek zorunda kalırsınız

(495 puan) tarafından

Adam kontrot yapmıyor ama şöyle ev sahibimiz almanyada Burda biri emanet bıraktı o adam bakıyor ve adam dedi ödemek zorunda değilsiniz bişi istemiyorum sizden dedi 

(409 puan) tarafından

Şuanki evsahibi kafasına göre çıkaramaz ama sözle çıkmayın kağıt göndersin sizi çıkarıp başkasını sokarsa size para ödemek zorunda netten kiracı haklarına bak

(495 puan) tarafından

Doğru söylüyorsun valla

-Reklam-
+2 oy
(3,192 puan) tarafından

Hayır öyle şey olur mu 1 aylık ev mi tutulur. Çikmayın evinizden bi ev bulduk tadilatta orası bitsin oraya geçicez diyin. 1-2 ay daha zaman isteyin napcak kapının önüne mi koyacak sizi. Yada geçtiğiniz o evde durun tadilatta ki evi iptal edin 

(495 puan) tarafından

Ablacım Tadilat nerdeyse 1 buçuk aydır devam ediyor yani daha bitmedi Ama adam az bişi kaldı bitirip öyle geçin dedi hem sizden başka kimseye vermem dedi Allah razı olsun yardımcı oluyor ama Oturduğumuz ev adam dinlemiyor ki benim eşim sert Ve aşırı derecede sert biri olduğu için adamla kavga eder yoksa durduramayiz hem kayınvalidem kayınpederim dedi Eşyaları Buraya koyun Kapısı kilitleyin ev tadilat bittikten sonra eşyaları alıp yerleştirip geçin dedi bizde tamam dedik mecburen hem annemin yanına kalcam 

(3,192 puan) tarafından

Kayınvalidenin evine koycaksan eşyayı olur. Ama 1 ay için başka ev tutulmaz canım

(495 puan) tarafından

Dimi Bana da gariplik Geliyor en iyisi Kayınvalidemk eşyaları koyup öyle geçmelik daha iyi 

(3,192 puan) tarafından

Tabiki canım 

+2 oy
(4,545 puan) tarafından

Ev sahibi bir ay daha beklesin nasıl olsa çıkacaksın taşınması masraflı iş şu an oturduğun evin sahibine önümüzdeki ay biraz fazla kira verin kapatır zaten çenesi 

(495 puan) tarafından

Yok kapatmıyor vallahiii napacaz bilmiyorum en son çare eşyaları kaynanamın oraya koymak ev tadilat bitene kadar yapacak bişi yok 🙏

+2 oy
(583 puan) tarafından

Taşınmak aşırı masrafli ve yorucu . Geçen sene şehir içi taşınmaya arkadaşım 40 bin verdi şu an iki katı olmuştur. Gittiği evin acil masraflarini da bilmiyorum fiyat olarak. Bir aylık için taşınma kötü bir fikir . 

(495 puan) tarafından

Eşimin patronu transit kamyonet var ya para vermicez ve taşınacagim ev şuan oturdugum ev arası 2 dkklik üst sokakda ev zaten o yüzden sıkıntı yok masrafa

+1 oy
(1,278 puan) tarafından

Yeni tutacağın eve girerken bir aylık süre için gireceğinizi belirtip girmelisiniz aksi takdirde kontrat bitişine kadar otursanız da oturmasanız da ödeme yükümlülüğü doğar. Şahsen Ben tadilat bekliyorsam bir iki ay için yeni bir ev tutmazdı, mümkünse kayinvalidemin oraya koyar veya bir depoya koyardım eşyamı. 

(495 puan) tarafından

Eşyaları mi Kayınvalideme oraya koyacaz Ondan sonra ev bittikten sonra geçicez öyle karar verdik şimdilik 

(1,278 puan) tarafından

En güzeli canım bence 

(495 puan) tarafından

Dimi Öyle Yapıcaz Zoe süreç gececek olsun Annemlerde kalıcam Eşim köyde calisicak annesi yanında kalacak o böyle şekilde 

İlgili sorular

+4 oy
11 cevap 293 göst.
+4 oy
11 cevap 165 göst.
0 oy
17 cevap 281 göst.
+1 oy
12 cevap 351 göst.
26 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Zehraao (219 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,444,102 soru