+1 oy
144 göst.
Diğer kategorisinde (502 puan) tarafından

Bi kızım var 2 buçuk yaşında doğduktan 40 gün sonra denemiştik ilk ağrı acı olmuştu ama sonra hemen düzeldi şimdi bı kızım daha oldu 3 aylık olucak kırkım çıktıktan 1 hafta sonra ilk denemeye başladık çok afedersiniz üstü kapalı söylemeye çalışcam anlamaniz için ben birden kendimi geri çektim habuki tamamen kapanmış gibi sanki ilk gece işine döndü olumsuz oldu anlayacaginiz ilkinde çabuk geçmişti ama bunda niye böyle oldu anlamadım tabi ara ara yine alışşın diye deniyoruz ama ben agri da değilde acımadan zor tutuyorum tabi ama çok afedersiniz ıslanma durumu olunca normale dönüyor ilişki iş sadece tam başlayacağımız vakit oluyor benim vajinam giriş tamamen kapanması normal mi yani kimisi diyorki düzenli yaptıkça geçer mi şimdiden cevaplarınız icin teşekkür ederim

4 Cevaplar

+2 oy
(7,408 puan) tarafından

sezeryanla oranin kapanmasi ne alakaki:) sadeve belki kilo aldiysan vucut gibi o bolge de yaglaniyor ve daraliyor. birazda sezeryan kesi acin belki kasinca kendini aciyirdur gerci 40 gune aci kalmio ama . psikljikdir bence

(502 puan) tarafından

Sezeryanla oranın kapanması derken doğumdan sonra kırkgün sonra denedigimizde sanki ilk geceki gibi baya darlasmisti hamileyken tabi kilo aldım yavaştan vermeye başladım bile 

(502 puan) tarafından

Bide şey yazmışsıniz sezeryan kesi açın kadınca derken orayı anlamadım 

-Reklam-
+1 oy
(455 puan) tarafından

Benim ilk kızımda öyle olmuştu .doğumdan 3 ay sonra denedik. Hatta kan geldi o kadar acıdı. Şimdi yeni doğum yaptım 2 ay oldu hala denemedik bile. Ben de korkuyorum aynı acıyı yaşayacağım diye. İlkinde yaptıkça acı geçmişti tabi. İlk 2 seferde acı oldu ama arayı çok açmamak lazım yoksa geme acıyor

(502 puan) tarafından

Aynen cnm ilkinde yaptıkça geçmişti ama bu ikinci doğumdan sonra 3 ay oldu vajinam baya dar olmuş ara ara deniyoruz ama her zaman acıyor daha sık olsa alışıcak galiba

+1 oy
(1,979 puan) tarafından

Sen aynadan baktın mı? Kapanma dediğin rahim sarkmasi olabilir mi?

(502 puan) tarafından

Kapanma derken nasıl desem ilk geceki gibi acı olurya dogumumdan sonra kırkim çıktı 3 aylık olucak kızım hala her denemede vajinamdan dolayı zor oluyor ilişki ama ilişki yaşayınca ıslanınca çok afedersiniz bu durum geciyo

+1 oy
(1,519 puan) tarafından

İlk kızımda bende öyle olmuştum ikinci sezeryanimda olmadı 

İlgili sorular

+1 oy
11 cevap 596 göst.
11 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Acemi anne36 (1,334 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 97 göst.
0 oy
4 cevap 125 göst.
15 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Gulsh26. (350 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 369 göst.

Kategoriler

1,450,636 soru

23,819,954 cevap

318,245 kullanıcı

...