Günaydınnnnnn 🌞
Her zaman ki gibi erkenciyim oğlum okula gidecek eşim gidecek mi bugün bilemiyorum biraz ağrısı var.
Bugün eve girişicem 1 gün ellemedim hemen savaş alanına dönüştü. Sizler uyandınız mı bugün neler yapacaksınız? 😊
Bende işlerimi bitirip yapıcam
Günaydın canm uyandık ama nasıl uyanma hala uykum var sanki ama yok gibi de bgun Allah izin verirse bismillah diyip temizlige başlıyacam
Hayırdır nasıl uyandın
Dediğim gibi uykum var ama yok gibide 😅😅😅 pazartesi sendromu sanırım
Günaydın canım hiç uyumadım ya. Uykum varda uyuyamadım
Hayırdır neden uyumadın
Bebeğim geç uyumaya alışmış canım bende gündüz uyuyorum buralar ya
Günaydın, bende kızımı okula göndericem çok uykum var gönderdikten sonra uyuyacağım inşallah 😊
Günaydın benim oğlum 6 aylık oldu benim iş maratonu başlıyor bugün iş yerimde görüşmem var kalktım hazırlandım oraya gideceğim süt saatlerine göre çalışma yeri ve planı olusturcaz inşallah ya hadi sana kolay gelsin cnm ❤️
Sanada hayırlı olsun
Sağol canım
Gunaydın. Cocukları okula yolladım gerı yattım ufaklık uyursa uyuycam bende. Kolay gelsin sana canım
Günaydın canım. Bende kızımı okula götürüyorum. Bugün isim yok. Geçen hafta bayram temizliği yapmıştım sözde. Evde akrep görünce 2 gün evi ilaçladik. O yüzden dün yine temizlik yaptım. Sadece bulaşık var onları makineye atarım. Eve de bir makine tutarım o kadar. Öğleden sonra da belki bir ilçeye inerim bayram alışverişi için sekerdi pasta malzemesiydi falan. Yemek de yapmayacam. Rahatım sayılır bugün.
Gunaydinn bende beybimi doyurup uyuttum simdi mutfak dolaplari beni bekler oglene kadar mutfagi haklamam lazim ogleden sonrada genel temizlik bugun temizlik günü hastayim bi taraftan aksam temiz bir evde yaşıyor olmak umidiyle 😁
Günaydın dostum bizde güne erken başlayanlardanız eşimle ben işe geldik çocuklar uyuyodu onlar anneme emanet, eve gidince yemek temizlik herşey beni bekliyo tabiki siz işleri güne yayıyosunuz benim çok kısıtlı zamanda halletmem gerekiyo kendimi ahtapot gibi hissediyorum on elim var hızında bu biraz yorucu olsada Elhamdülillah
Ohooo ben ayilamadim bugun aksam biraz bas agrim tuttu bu ara haftada bi kere basim agriyo niyeyse sabah ayilamadim o yuzden dun biraz temizlik yapmistim camlari sildim perdeleri yikadim astim camasir yikadim falan bugun de koltuk hali ortulerini yikayip salonla mescid odasini esyalari cekip temizleyecektim hava bulanik hevesim kacti yagmur yagsa camlar batacak yazlik kislik yapiyim diyodum bu havlarda daha kislik giyeriz kombi yaniyo evde onu da yapamam gecen cocuk hastaydi ortulere kustu 10 15 gun once onlari da yikamistim mutfak dolaplarim zaten temiz bi yanim diyo hic elleme sil supur ustunden bayramdan sonra cocugun dogum gunu onu da atlat oyle bi temizle koltuklari falan da sil hem bi yanim diyo basladin birakma aman zikkimin koku
1,492,584 soru
24,388,417 cevap
349,128 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın