+2 oy
219 göst.
önce Diğer kategorisinde (50 puan) tarafından

Kızlar eşim ve benim oturduğum yer 20 dk mesafede 

Eşim bayaramlastiktan sknraki günler ben tek gider gelirim köyüme diyor abilerim orda sende babangilde kalırsın diyor ben de tek göndermek istemiyorum cunki diğer eltilerim eşleriyle orda biri Ankara'da ailesi İstanbul'da dogeride ailesi ile evi çok yakın sizce ne yapmalıyım 

12 Cevaplar

+2 oy
önce (5,277 puan) tarafından

Neye istinaden bunu söylüyor çok saçma ben nerdeysem eşim orda eşim nerdeyse ben orda 

önce (50 puan) tarafından

Bende aynısını dedim de anlamiyor

önce (6,939 puan) tarafından

yani dul kadin gibi niye tek basina kalacan ki. heeee anneen baban cok yaslidir gelen giden olur misafire hizmet edersin diye dusunuyorsa kendi de kalir yaninda .  sanki saksimisin da evde duracan da kendi gidecek. bisey demebe gerek yokki. bayramda aileler birli olur sende giyin yaninda beraber cik iste esin cikarken al mintunu cik yaninda git

Ay ne doğru söyledin saksimiyim ben 

-Reklam-
+2 oy
önce (5,207 puan) tarafından

Bayramda bile babamın evinde kalacaksa niye evlendim de. Sen nereye ben oraya,milletin yanında seni niye yalnız bırakayım de. 

Canım zaten diyorum gelen giden olacak iki buçuk yıllık evlilikte ne bu ayrı kalma merakı dedim herkes beni çocuğu soracak bı sıkıntı var diye anliyacaklar diyorum ama yok

+2 oy
önce (6,749 puan) tarafından

Gitmek istiyorsan eşine söyle bunu bence. Bende gelmek istiyorum yanında olmak istiyorum dersin 

Ben diyorum bayram günü giderken ilk sizinkilere ugrayaip bayarmlasip bize geçeriz diğer günler de beraber gideriz yok ben gider gelirim dedi 

+2 oy
önce (832 puan) tarafından

Eşin nerdeyse sende orda olmalısın bunu ona da söyle öyle ayeı gayrı olur mu hiç

Offf😥

+1 oy
önce (97 puan) tarafından

Gitsin keyfi bilir aman çokta kafaya takılacak birşey değil benimde eşim beni bırakır aileme kendi geri gelir

Ya fit veren insanlar var diğerleri eşleriyle orada bu ben seni babangilde bırakırım demesi garibime gidiyor

0 oy
önce (540 puan) tarafından

Benim olmadığım.yerde kocamda olamaz..nokta🙂

önce (3,819 puan) tarafından

Niye olamasın ya emzikli çocuk mu bu adam 😄 Gerekirse ayrı da gidilir biz de ayrı kaldık bayramlarda hiç de kötü karı koca olmadık 😄

O sizin sorununuz eşim beni bırakmaz bende onu birakmam😁

İşte sorun değil, siz sorun ediyorsunuz toksik toksik :D

Valla biz modern bir aileyiz toksik ilişkinin açılımı size göre bu olabilir..biz eşimle böyle kararlar alıyoruz.. 

Sen benim yanından bile geçemezsin  aile olarak bunu bilmeni isterim... sen anca köye gidebilirsin 

🙂

0 oy
önce (4,370 puan) tarafından

Ben eşim olmadan hiç bi yere gitmem, gitmesinede müsaade etmem

0 oy
önce (20,203 puan) tarafından

Ailemde kalmak iyi bir seçenek ama bayramı eşten ayrı geçirmenin manası ne :) ben de geleceğim de 

0 oy

Ne çok abartmışlar ya yok eşim benden ayrı adım atamaz yok bilmem ne. İkiz değilsiniz ayrı da hareket edilir gayet. Yapışık doğmadık ya. Burada önemli olan eşinin neden tek gitmek istediği. Aranızda bir sorun mu var yoksa sizin konforunuz için mi 

Canım sorun şu biz bı turlu bayramlarda ayarlama yapamıyoruz o ben aileme giderim canım sıkılır sizde abilerim orda diyor ama eşleri de orda cunki hiç birinin ailesi eşimin köyüne yakın değil ben ve köyde olan birde köye yakın evi olan eltim 

Bir bayram sizde bir bayram onlarda olun. Eşim Malatyalı ben Alanya, biz öyle yapıyoruz. 

0 oy
önce (4,390 puan) tarafından

Öyle şey mi olur canım şöyle de bende gelmek istiyorum tek başına niye gidiyorsun yada hiç gitmiyoruz de 

0 oy
önce (630 puan) tarafından

Bayram 3 gün ilk gün birinizin ailesinde 2.gun diğerinin ailesiyle vakit geçirin 3.gun de kendinize ayırın illa 3 gün anne baba görmek gerekiyor mu anlamadım siz ayrı bı ailesiniz sonuçta ayrı takılmak sorun değil ama ne gerek var ki bayram bu sonuçta 

0 oy
önce (2,695 puan) tarafından

Çocukları bahane etsen? Orayı istiyorlar diye. Belki kalabalıktan sebep böyle bir teklifte bulundu. Kendi eviniz yoksa ve diğer kişilerin evleri oraya uzaksa kendince bu çözümü bulmuş olabilir. 

Çocuğu bahane ediyorum o zaman babangilde kal diyor oflum 18 aylık yada bana ver benle köye gelsin daha çocuğun altını değiştirmeyi bilmeyen eşim bunu soyluyor

önce (2,695 puan) tarafından

O zmn ya anlatmadığın yada onun anlatmadığı birşey var

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 887 göst.
28 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde wannabemom (11 puan) tarafından soruldu
+3 oy
6 cevap 138 göst.
0 oy
12 cevap 321 göst.
16 Haziran 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,912 soru

23,686,409 cevap

310,619 kullanıcı

...