Sürpriz gebelik yaşayıp istemeyen oldu mu çok karışık duygular içindeyim yargılamayacak olanlar yazsın eşim de istemiyor halinden anlıyorum zaten 2yabencı gibiyiz aynı evde
Demek yabancı gibi değilmişsiniz, ölmüşle olmuşa çare yok, hayırlı olsun
He tamam
He tamam nedir Allah için,o zaman kendinize sahip çıkın,iki dakikalık zevkiniz için böyle şeyler yapmayın,ondan sonra istenmeyen gebelik,yok bu çocuğu istemiyoruz oluyor,olan zavallı çocuklara oluyor
Anlatamam şimdi size uzun uzun siz sanıyorsunuz ki her kadın evinde kocası ile çok mutlu milyon tane kadın vardır kocası ile aynı evde yabancı olan ama kocasının zoru ile de ilişki yaşayan aman neyse
O zaman böyle açık açık yazın,en azından linç yemezsin,bak uzun uzun yazmadın,kısaca yazdın anladık
Anladıysanız iyi
Evlilik yolunda gitmiyorken çok ciddi bir risk almışsınız. Kabullenmek ve evladını sevmek dışında bir şey yapamazsın gibi
Ben istemedim eşim ilk defa böle bşe yaptı ertesi gün hapı içmeme ragmen
Mesele eşinin bunu yapması değil. Aranız bu kadar soğukken birlikte olmanız. Demek ki ya gerçekten büyük bir sorun yok ya da bir tuhaflık var nirbşrşmzşe hislerinizde.
Sorun şu ayrı odada yaşıyor bizle alakası yok muhabbet yok çaresizlik bu hayattaki en zor histir rabbim size yaşatmasın
Suan ayni durumdayim kesinlikle istemiyorduk dusunmuyorduk iki tane var zaten bilmiyoruz karisik duygulardayim
Seninki normal benimki dusuk bence hayirlisi iki gun sonra tekrarliyacagim
Sizinki de normal bence çünkü adetiniz benden 5gün sonra
Hayırlısı
Varmıymış kontrole gittiniz mi
Kontrole gitmedim kan verdim 800e yukselmis canim bayram.sonrasi gidecegim
Yargılamak değil ama iki yabancı aynı evde, aynı yatağa girip çocuk yapmaz. Demek ki öyle değilmişsiniz. Keyfinize gelince karı koca öbür türlü iki yabancı diyemezsiniz olmuş artık kabullenip en iyi şekilde anne baba olmak zorundasınız
İspatı olur mu tecavüzün gitsem ispat edilir mi
İçiyor diyorsun bu zaten bir ispat onun dışında hırpalamadı mı seni bir yerin kızarmadı mı morarmadı mı
Yo ciddi soruyorum ispatlanır mı yarın doktora dicem
E üstünden 1ay geçti ama içiyor evet gece gündüz içmediği an yok doktora sölücem bunu teşekkürler
Rica ederim inşallah faydası olur
İlişki yaşanmış ise gebelik sürpriz değildir tüplerin falan bağlı ise ancak sürprizdir o da mucize olur
Ardından ertesi gün hapı içtiysen sürprizdir
Keşke tek çocukla bu kadar kötü bir evlilikte boşansaydın
Boşanmak kolay değil baba evine dönmek ama planlarımı yapıyordum
beni. esim isteyip zorla dogurtturdu. kendimi iflas etmis acun ilicali gibi hissettim hep. en tepeden yerlere dusup surunen sefil sefalet bir mahlukat gibi. cocuk haziranda 3 yasina girecek hala alisamadim beynim sanki hu bir ruya uyanacaksin ve tek cocukla rahat bir hayat yasiyorsun diyor bana.
yapacak birsey yok aldirmicaksan alismaya calisacaksin . beyin kabul etmesede dogurunca zaten el mahkum anı yasiyirsun sureci:) benim esim aldirmaya musade etmedi. ole bole buyudu ahanda saatleri dakikalari sayiyorum 4 yas olsa anasinifina baslada az da olsa insana donusse de rahatlasam diye . tam rahata kavusmusken ikindi gelince essekten dusmuse dondu hayatim tepetaklak ama gecio iste zaman 2 bucuk hatta 3 e yaklasiti. 3 haziranda uc yas olacak
Masallah Allah acısını göstermesin benim eşim aldırmaya okey ama ben kötü hisediyorum işte ben aldırmadan sağlıksız olsun dileğim
Casperiye beni yanlış anlama ama sürekli sitem ediyorsun oğlundan yana. Ağzımızdan çıkan sözlere de dikkat etmeliyiz. Allah muhafaza Allah bir dert verir bu günleri ararız. Lütfen yanlış anlama çocuk postlarinda sürekli şikayet ettigi gördüğüm için yazmak istedim
dogru haklisin aynen yanlis anlamam canim
. ama yani hissettigimi ve olani yaziyorum bi kisi bile ikinci vovuk meselasende acabami derken yok vazgectim ya deyip kesin karar verse bi kisinin hayatini kurtarmisim gibi hissediyorum. bende olan oldu yapacak birsey yok zaten ama bi kisi daha heba olmasin istedigimden
Kız işte niye öyle diyorsun herkes aynı seyleri yaşayacak diye birşey yok ki bend var 2 çocuk hir bir zaman keşke demedim hep iyiki olmuş derim
2 yabancı çocuk yapmazdı diye düşünüyorum yargılamak değilde benim bu sürpriz olayına pek inancım yok olana çare yok sağlıkla gelsin
Ben aldırmayı düşünüyorum ama aldırsam da mutsuz olacam sağlıksız dense de doğursam da her halükarda mutsuz olacam. Ardından ertesi gün hapı eldıysanız sürprizdir vee neyse
Aldırmak dediğiniz şey o bebeği öldürmek evlat katili olmak bebeğe neden sağlıksız densin
Sürpriz olmadı için ertesi gün hapından önceki alınacak tüm önlemleri almaktı ama bencede neyseee
Tamam hanımefendi sensin
Bir kere dendi sana sağlıksız gebelik diye ve kürtaj oldum
Daha önce çocuğun var mıydı cnm düşünceni anlıyorum ben zor gebe kalıyorum ama çok zorlu bir süreç ama geçiyor canım ya olmuş bı kere ne yapabilirsin ki alışırsın bence
Alışacağımı sanmıyorm planlarımda hiç yoktu hiç. Bir kürtajım var birde 3yaşında kızım ilk kürtajımı hatırlıyorum da ölmüştüm tekrar çocuk yapmaya ödüm kopmuştu kendime gelememiştim şu an sağlıksız densin istiyorum 😭
Ama öyle deme kızın yalnız mı kalsın canım oda senin canın bak mesela bende çocukları kendim için istiyorum evliliğim düzelsin diye değil oğlum tek kalmasın benim kendime ait kalabalık bı ailem olsun istedim çünkü düşünsene büyüyüp 20 yaşlara geldikleri zaman insana ne güzel arkadaş oluyorlar ben oğluma geç kavuştum 5 yaşına kadar eşimi ikna edemedim ikinci çocuğa 2 yaşından bu yana bir kardeşi olsun dedim istemedi sonra kendiside kabul etti biraz uğraş sonrasına Allahıma kurban olayım ikiz nasip etti şuan nasıl olur nasıl biter bilmiyorum rabbim kavuşmamı nasip etsin inşallah şuan 12+6 haftalık olduk dört gözle gelmelerini bekliyorum kızın o zamana kadar 4 yaş olacak bak evliliğini kurtar diye bir kelime kulanmicam bı evlilik başta neyse sonda da odur bizde eşimle genel olarak kedi köpek gibiyiz ama evlatlarım büyüyünce kralına ihtiyacım olmaz bana arkadaş ta olurlar ailede bence çocuğunu da kendinide bu duygudan mahrum bırakma rabbim içine ferahlık versin güzel düşünceler versin korkunu endişeni alsın 🩷🫂
Sağlıkla kavuşun bebişlerinize adınıza sevindim hakkımda hayırlısğ ne ise o olsun çok sağ olun tatlı diliniz için
Allah razı olsun inşallah canım rabbim sanada bir yol göstersin pişmanlık vermesin inşallah
Bu konuda insanoğlu olarak nankör olduğumuzu düşünüyorum. Biz isterken nasip olunca dünyalar bizim oluyor ama düşünmezken nasip olunca veya risk olunca dünya başımıza yıkılıyor(!) Bebek aldırmanın hiç bir istisnası yoktur günahtır. Bu vesileyle yuvanızı güzelleştirmeye çalışın kendinizi düzeltin. İlk çocukta değilmiş belki bir silkelenip toparlanmanız için size bir fırsat. Sonuçta evdeki çocuğun da güzel bir yuvaya ihtiyacı var sıkıntılıyken bunu unutmuş olabilirsiniz ama boşanma durumu yoksa ikisi için de çabalayıp düzelmeniz lazım.
Rabbim ıslah etsin herkes yaşadıklarının yaşattıklarının karşılığını alacak. Kötü hissetmen ömür boyu sürmeyecek unutma sen Allaha sığın sana doğru yolu gösterecektir. Sana Ondan daha iyi gelecek hiç bir şey yok bundan da feraha çıkabilmek için bol bol oku dua et ümitsiz olma Rabbim kızının hürmetine yolunu kolaylaştırsın inşallah sen de imtihanını güzellikle geçer mükâfatını alırsın. İnşallah ailen destek oluyordur onun ailesi bir şey yapmıyorsa sen her gün cuma suresi oku bir tertip daha vardı postlarda inanarak yapılan her ibadet sonunda şifa olur
Asıl kızıma bakıp yapmaktan vazgeçiyorum daha yeni babasının ayrı yaşadığı odanın kapısında baba baba diye ağladı 😭😭
Zaten her gece dua ediyorum ben aldırmim Allah'ım sen hayırlısını nasip et diye yarın gitcem
Bbbbbb
Teşekkür ederim yapacam
Allahtan 2 yabancı gibiymişsiniz😁 ne diyelim sağlıkla sağ salim kucağına alırsın inşallah 🤷♀️
Ertesi gün hapını ne kadar sonra içtin. Bugün bir video izledim kadın 78 kilo olduğum için ertesi gün hapı bende etkili olmadı kürtaj oldum diyordu. Yabancı bir videoydu. Öyle bir durum mu oldu sizde de acaba kiloya göre etki ediyor sanırım.
Ben zayıfım 60kiyoyum boyum var ertesi gün içtim hemen
Hakkında hayırlısı olsun Allah içine ferahlık versin ne diyelim baska.
Evcilikmi oynuyorken oldu bu bebis
Aynen doktorculuk oynuyorduk ya nasıl olduğunu mu diyorum size diyorum ki böle bşe başınıza geldi mi ne hissettiniz diyorum cevaba bak
Iki seçeneğin var ya doğuracaktır yada aldiracaksin
Sağ ol
Herkes ne guzel yargilamis ya. Yok iki yabanciydiniz da nasil yaptiniz da. Suan belli ki kari koca iletisim probleminiz var ve saglikli hareket edemiyorsunuz. Bir de bu sevisme isleri guzel anlasmaya mi bakiyor sanki, ic gudusel bir eylem. Eger ki evlilige devam etmek istiyosaniz en basta terapi alin kari koca. Bir ikincisi cocugu isteyerek yapsaniz evet yargi dagitsinlar ama engellemeye calismissiniz olmus. Hem problem var hem adam istemiyor. Bu cocugu dogurup istemeyen bir babayla buyutmek daha mi iyi? Ustunde dusunulmesi gereken bir cok sey var. Tek tarafli karar verilecek bi durum degil bana gore. Eger istiyorsaniz dogurmak babayi ikna etmeniz gerek. Hakkinizda hayirlisi olsun. Burdan da hic akil almaya calismayin. Burda masallah herkes en iyi ve en cok musluman.
Çok şükür aklı selim bir yorum gördüm ♥️çoğu dalga ya almış olayı Allah akıl fikir versin
Kendi baslarina gelmedigi ve empati yoksunu olduklari icin kolay insanlara konusmak malesef.
Kızım 14 aylık erken doğdu aynı zamanda bende şuan 10 haftalık hamileyim istenmeyen bir gebelikti eşim istiyordu sadece ama Rabbim vermiş istememek haddimize mi şükürler olsun ya hiç olmasaydı onca insan var çocuğu olmayan
Keşke eşim isteseydi sormuyor bile sonuç ne değer ne çıktı asla sormuyor duygumu paylaşacak bir eş yok eşim istese zaten aldırmak düşünür müşüm hiç
Hayatım ilişki olurken iki yabancı değilsiniz bebek.olunca 2 yabancisiniz öylemi neden istenmeyen bir bebek iki yabanci dediğiniz insanlar aynı yatakta yatmaz beraber olmaz oldu bebek öldü istenmiyor eeee yapmasaydınız o zaman bebeğin sucu günahı ne tutun biyerlerinizi yada korunun adam gibi istenmeyen bebek kelimesinden nefret ediyorum kusura bakmayın oda sizi istemiyordur emin olun
İstemiyordur inşallah
Eşin çok sıkıntılı bir tip anladığım kadarıyla. Çocuğuna kıyafet almayan ama kendi marka giyinen bir insanla hala nasıl evlisn. Görücü usulü mu evlendinz. Yani insan ilk başlarda anlar ya nasl bir tip olduğunu. Bide merak ettiğim ailesi flan yok mu eşinin Bi azarlayp kulağını çekecek.
Baba daha kendi 7yaşındayken bırakmış kimsesi yok gibi bise annesi var psikolojik hasta zaten ne amca ne dayı hiçbse yok
Benimde öyle oldu istemiyorduk ikimizde doktor sağlıksız gebelik demesine rağmen kürtajdan sonra ister istemez evliliğimiz sarsıntıya girdi hakkında hayırlısı olsn
Senin kocan narsist. Eminim kızı ağlasa sustur diye bağırıyordur. Elinde para var ama size yoktur. Varlık içinde yokluk. Bide asker demissiniz bunun ailesi nerde ortayı bulacak kimse yokmu. Bebeğinz için en hayırlısı olsun Rabbim bahtını açık etsin
İkinci gebeliğim suprizz oldu istemiyordum duygularım çok karma karışıkti sonrası gebeliğim sıkıntılı geçince daha çok istemedim ama doğum yaptım oğlumu kucağıma aldım şükür sağlığı yerinde bir aylık oldu daha zorluğu çekiyorum ama yinede iyiki olmuş diyorum şükür
Aynı durumdayım üstelik korunuyordum ama adetim doğumdan sonra bile gecikmedi. Şuan 5 gün oldu gecikeli. Kan vermeye bile korkuyorum kızım daha 16 aylık. Bende hic hazır değildim şuan ama bakalım nasip.
Aa çok ilginç böyle bir durumu ilk kez duydum, vardır bunda da bir hayır ya. Sağlıklı olsun inşallah
Ben kadın doğumdan mutlu bir şekilde çıktım işte net konuştu hatta bana adet söktürücü yazdı ismini unuttum t li bseydi içmedim
Yine de sonucu görüp iç dedi zaten
Çok iyi yapmışsın sonucu beklemissin en azından, hayırlısı olsun inşallah ya
Amin hepimiz için
1,441,499 soru
23,694,214 cevap
311,213 kullanıcı