+1 oy
145 göst.
Diğer kategorisinde (217 puan) tarafından

Arkadaşlar ramazan başından beri eski patronumun kızına bakıyorum akşam üstü 3 de geliyor iftar da ezan okununca gidiyo 4 saat bakıyorum yani ramazan sonunda bitecek sadece ramazan için baktım cumartesileri ablasıda oluyo hafta içi o yok kaç istersin dedi ben kaç tl demeliyim sizce

3 Cevaplar

+1 oy
(5,745 puan) tarafından

Yarım mesai olarak düşününce 10 olur gibi geldi bana

(217 puan) tarafından

Bakalım ne verirsen derim ben

-Reklam-
+1 oy
(3,838 puan) tarafından

Türkiye'de çocuk bakıcısı ücretleri, bakıcının deneyimi, çalıştığı şehir, çalışma saatleri ve çocuk sayısı gibi faktörlere bağlı olarak değişiklik göstermektedir. 2025 yılı itibarıyla, tam zamanlı (gündüzlü) çocuk bakıcısı maaşları ortalama 33.000 TL ile 40.000 TL arasında değişmektedir. Yarı zamanlı veya saatlik çalışan bakıcılar için ise ücretler daha farklılık gösterebilir.

Örneğin, İstanbul'da saatlik çocuk bakımı hizmetleri 400 TL ile 30.000 TL arasında değişen fiyatlarla sunulmaktadır.

Belirttiğiniz çalışma koşullarına göre haftalık çalışma saati hesaplanabilir:

• Pazartesi'den Cuma'ya: 5 gün x 4 saat = 20 saat
  • Cumartesi: 1 gün x 4 saat = 4 saat
  • Toplam haftalık çalışma saati: 24 saat

Aylık toplam çalışma saati ise:

• 4 hafta x 24 saat = 96 saat

Cumartesi günleri iki çocuk olduğu için, bu günlerde ek bir ücret talep edilebilir. Bu ek ücret, genellikle ikinci çocuk için saatlik ücretin %50'si kadar olabilir. Bu durumda, Cumartesi günleri için ek ücret hesaplaması:

• 4 saat x %50 = 2 saatlik ek ücret
  • Aylık toplam ek saat: 4 Cumartesi x 2 saat = 8 saat

Toplam aylık ücret, normal çalışma saatleri ve ek saatler dikkate alınarak şu şekilde hesaplanabilir:

• 96 saat (normal) + 8 saat (ek) = 104 saat

Saatlik ücretin 400 TL olduğunu varsayarsak:

• 104 saat x 400 TL = 41.600 TL

Bu hesaplamalar, saatlik ücretin 400 TL olduğu varsayımıyla yapılmıştır. Saatlik ücret, bakıcının deneyimi, çalışma koşulları ve bölgesel farklılıklara göre değişebilir. Bu nedenle, net bir ücret belirlemek için bakıcı ile detaylı bir görüşme yapmanız ve karşılıklı beklentileri değerlendirmeniz önerilir.

Chatgpt böyle hesapliyor

(4,979 puan) tarafından

Biz Ankara'da asgari ücret ve sigorta veriyoruz. 30 bin yani maliyeti. Bu hesabın altında kalıyoruz 😄

(2,492 puan) tarafından

Çok abartı bir hesap olmuş

(3,838 puan) tarafından

Benim hiç bildiğim bir konu değil. yardım olsun diye chatgptye sordum bir de bir iki siteye girip baktım armut ve bakiciburada.coma göre doğru hesaplamis

+1 oy
(4,979 puan) tarafından

Hafta içi 08:30-17:30 geliyor bakıcımız. Asgari ücret ve sigorta veriyoruz. 30 bin yani aylık maliyeti. Yer Ankara Çankaya. 

(3,838 puan) tarafından

Sigortayı siz mi yaptırıyorsunuz yardımcıya mi veriyorsunuz? Ne kadar ödüyorsunuz sırf meraktan soruyorum 

(1,239 puan) tarafından

Memur maası 45 bin düşünürsek 15 bin kazanmak için çocugumdan, eşimden evimden kısmama değer mi diye sorguladım şuan. Kreş ücreti ne kadar peki bulundugunuz bölgede

(4,979 puan) tarafından

Memur değilim ki :)

Sigorta 8 bin civarı. Kendimiz ödüyoruz hiçbir ödemeyi elden vermem. Eve temizliğe gelen abla için de aynısı geçerli. 

(6,411 puan) tarafından

Ben memurum. 60 bin maas aliyorum. Calistigim kurumda 70-75 bin arasi maas alanlarda var.

(4,979 puan) tarafından

Ben de 45 bin alıyor olsam zaten bu maaşları bakıcıya vermem. 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 64 göst.
21 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Asel_34 (206 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 919 göst.
27 Haziran 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 69 göst.

Kategoriler

1,459,561 soru

23,935,094 cevap