+6 oy
510 göst.
Diğer kategorisinde (1,512 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Selam kızlar bugün benim evlilik yıldönümümdü normalde eşim özel günleri asla unutmazdi çok romantik biri evde çiçeklerimi koyacak yerim yok ama bugün hatırlamadı akşama kadar bekledim oda beni deniyor sandım ama gerçekten unutmuş o kadar kalbim kırıldı ki normalde asla takılmam böyle şeylere hediye çiçekte beklemem ama evlilik yıldönümü benim için çok özeldi unutması beni çok üzdü bir yandanda düşündüm iki gün üst üste geceli gündüzlü çalıştı yorgunluktan mi diye düşündüm bende Bebek bakıyorum yorgunum uykusuzum unutmadım ama kendimi değersiz hissediyorum😔

Siz olsanız nasıl tepki verirdiniz?

37 Cevaplar

+9 oy
(4,579 puan) tarafından

Hiçbir şey yapmam. O da insan. Unutabilir. Sarılırız geçer. 

(1,512 puan) tarafından

Benim için çok anlamli ve kıymetli bir gün unutulmamasi gereken bir gündü başka özel bir gün olsaydı asla umursamazdim

(4,579 puan) tarafından

Bana göre eşim evlilik yıl dönümünden daha önemli. Eşinin önüne geçecek karar önemliyse küs 😔

(1,512 puan) tarafından

Küsmedim sadece kırgınlığım geçene kadar susmam lazım yoksa ağlarım kendimi biliyorum 🙂

-Reklam-
+5 oy
(1,579 puan) tarafından

bir kere unuttu diye değersiz olmazsın. sen diyorsun yorgunmuş diye olabilir. başka bir gün kutlarsınız. 

(1,512 puan) tarafından

Beklentim hediye veya çiçek değildi bana sarılıp bugünü unutmamış olduğunu belirtmesi kâfiydi

(1,579 puan) tarafından

yarın yapar, başka bir gün yapar. gönüller bir olsun gerisi boş

(1,512 puan) tarafından

Aynen öyle haklısın canım 🌼

+4 oy
(1,293 puan) tarafından

Bence seni mutlu ettiği günleri düşünüp motive et kendini insanlık hali unutmuş olabilir üzülme derim

(1,512 puan) tarafından

Dünya hassas kalpliler için bir cehennem 🙂

(1,293 puan) tarafından

Haklısın canım

+4 oy
(4,649 puan) tarafından

Özel günlere eşim de ben de önem veririz ama bir sefer unuttu diye de tepki vermem doğrusu ama bol bol dalga geçerim :) tabi sen zaten yıldönümümüzü de unuttun vs diye. Bence uzatılacak bir durum yok, sen güzel bir tatlı yapıp bir çiçek alıp kutla, hep erkeklerden de beklememek gerek. İkiniz için de yıldönümü sonuçta. 

(1,512 puan) tarafından

Kimseye Trip atmak gibi bı niyetim yok arkadaş sen yap demiş bende yapmadığımi nerden biliyorsun dedim bu kadar evet üzüldüm ama geçti regl olduğum için extra hassasim biraz arkadasida kirdiysam eğer istemeden kusura bakmasın 👐

(4,649 puan) tarafından

Takılma bunlara, zaten eşin düşünceli biri diyorsun. Yarın ertesi gün mutlaka telafi edecek bir şey yapar kırıldığını anladıysa. Hepinize iyi akşamlar.

(7,143 puan) tarafından

Banada laf sokar gibi cevap yazdın 😒 sorduğu için bizde fikrimizi yazıyoruz yoksa senin evinin içinde neler yapıp yapmadığını nerden bilecez 

(1,512 puan) tarafından

Bilmeden yargılamamak gerekiyormuş değil mi ? Laf sokmayı sevmem yanlış bişey görürsem söylerim zaten kalp kırmak gibi bir niyetim yok şu mübarek günlerde günah almaya gerek varmı?

(7,143 puan) tarafından

Kimse seni yargılamıyor ki sen sorduğun için herkes düşüncesini yazıyor. Bu sana uyar yada uymaz orası ayrı bir konu ama herkes aynı düşünecek bir şey de yok sonuçta değil mi 

+4 oy
(7,143 puan) tarafından

Ben de unutuyorum çok insani bir durum değil mi 😄

(1,512 puan) tarafından

Hiç unutmamış biri unutunca bocalıyor insan ilk kez olduğu için üzüntümü dile getirdim 

ne mutlu bana üzüntümü dile getirerek sizi güldürebilmişim açtığım postla 

(7,143 puan) tarafından

Seni yargılamıyorum sadece oda insan unutabilir buna üzülmene gerek yok demek istedim 

+4 oy
(2,034 puan) tarafından

Yıldönümünü genelde unutan ben kaçar 🙄😏😅😅😅

(1,512 puan) tarafından

Kaçma gel buraya kız😀

(2,034 puan) tarafından

🤣🤣🤣🤣

+3 oy
(1,117 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Ben böyle günlere önem vermıyorum doğum günüm haricinde hiçbir tepkı vermezdım çünkü bız kutlamıyoruz 

(1,512 puan) tarafından

Evlilik yıldönümü önemsiz mi sizin için sevdiğin insanla hayatını birlestirdigin tarihten önemli bir tarih yok benim için. 

(1,117 puan) tarafından

Evet tanışma yıldönümü yılbaşı evlilik yıldönümü sevgılıler günü evlilik yıldönümü nişan günü vs hepsı önemsiz tek önemli olan benım ve kızımım doğum günü bende bunlara önem verıyorum  

(1,117 puan) tarafından

Diğer yorunlarınızı okudum da çoğu kişiyi terslemşsnz siz soru soruyorsnz cevap verıyoruz madem tepkı vereceksnz ne dıye soruyorsnz

(1,512 puan) tarafından

Hayır terslemek gibi bı niyetim yok kimseyi sonuçta benim için zaman ayırıp yazmışsıniz teşekkür ederim öyle anlasildiysam kusura bakmayın 

+3 oy
(5,370 puan) tarafından

Sevgililer günü falan önemli değil ama evlilik yıldönümü ve doğum günü benim için önemli kadın olarak naif kırılganiz doğamız gereği önemli değil desek bile yapilanca sürpriz hoşumuza gider bende kirilirim eşim doğum günümu hatirlaya hatirlaya kutlmadi çok üzüldüm sonradan gitmiş hediye almış ama hiç mi hiç değeri yok gözümde ben üzüldüm diye değil içinden geldiği için beklerdim 

(1,512 puan) tarafından

İçimden geçeni yazmışsın canım benimde istedim kesinlikle hediye falan değil sadece hatirlanmakdi

+3 oy
(4,139 puan) tarafından

Yani kenddin yazmışın bugüne kadar hiç unutmadı çok romantikdir die

İnsanlık hali normal hem oruç hem çalışıyormuş. Sen hatırlat sen hediye alsaydın hem mutluda olurdu

Bizimde cuma günü evlilik yıldönümümüz eşim büyük ihtimalle unutacak ama hediyesini aldım koydum bile kenara kırılır mıyım unutursa aslaaa. Değerlim o benim 

(1,512 puan) tarafından

Cnm sabahtan kutlamayinca ben unutmuş olduğundan şüphelendim ben kutlamadim bekledim hatirliyacakmi diye canı sağolsun yapcak bişey yok 

+2 oy
(2,622 puan) tarafından

Aleyküm selam rahmetullahi ve berakatuhu kardeşim benim bence pek fazla takılma derim, seni seviyorsa bunu hep belli ediyorsa mutluluğun için çabalıyorsa böyle günler için kendini üzmeye değmez gülüm 

(1,512 puan) tarafından

Allah razı olsun canım haklısın küsmedim zaten kırıldığımi söyledim telafi etti oda 🙂

(2,622 puan) tarafından

Maşallah çok mutlu oldum kardeşim Allah muhabbetinizi daim etsin inşallah ❤️ ☺️ 

(1,512 puan) tarafından
+1

Amin kardeşim cümlemizin inşallah 🌼🥰

+2 oy
(6,632 puan) tarafından

Canı  sağ olsun  derim bir kerelik unutmakda.bir şey olmaz 

(1,512 puan) tarafından

Aslında sürekli unutan biri olsaydı belkide üzülmezdim

+2 oy
(2,020 puan) tarafından

Yani tepki göstermemelisin yoğun çalıştıysa yorgunluktan unutmuş olabilir ben şahsen tepki göstermem 

(1,512 puan) tarafından

Tepki göstermedim sordum yorgunluktan unutmuşum dedi bende bişey demedim çayımızı içiyoruz şuan 

(2,020 puan) tarafından

Allah ağzınızın tadını bozmasın inşallah mutluluğunuz daim olsun 

(1,512 puan) tarafından

Amin sağol canım cümlemizin inşallah 🌼 

+2 oy
tarafından

Yargilanabilor ama bn pek takmam sonuçta koca artyik benim  1 gün değil her günümüz güzel elhamdülillah ♥️

(1,512 puan) tarafından

Rabbim daha iyi etsin canım 

+2 oy
(3,083 puan) tarafından

Evlilik yıl dönümünde illa erkek ilk kutlayacak diye bir kural yok, sonuöta doğum gününüz değil. Eşiniz her zaman size süpriz yapan biriyse bir kerede siz ona yapsaydınız. Eşiniz şimdi bir lere6de sen kutlasaydın ne olurdu dese haklı bence

(1,512 puan) tarafından

Ben hediye almıştım canım sabah kutlamayinca bekledim akşam gelince kutlayacakmi diye hediyede beklemiyodum zaten hatirlamasi yeterli olurdu benim için 

(3,083 puan) tarafından

İlk siz kutlasaydınız diyorum bende. Neden illa erkekten bekliyorsunuz. Yıl dönümü, sevgililer günü iki taraf içinde geçerli. İlla kocanız ilk kutlamak zorunda değil

(1,512 puan) tarafından

Tabiki değil ben unutacagini hissettim o yüzden bekledim

+1 oy
(21,269 puan) tarafından

Normalde böyle şeyleri hiç takmam deyip ilk unutmada bu kadar üzülmen :) Olabilir insanlık hali kendin diyorsun normalde unutmaz diye onunda yorgun ve durgun olduğu bir an olabilir hazırlık yapıp hediye alıp sen kutlasaydin o da sonradan telafi ederdi 

(1,512 puan) tarafından

Normalde sevgililer gününü falan kutlamasını gerekli bulmam çünkü evlilik yıldönümü bize özel birgün eğer daha önce birkaç defa unuttsaydı muhtemelen üzülmezdim teşekkürler 

(21,269 puan) tarafından

Ay iyi ki çok sık unutan biri değil sonra alışkanlığa dönüştürüyorlar unutmayı. Bende günler öncesinden hatırlatırım unutmaya imkanı olmuyor 

(1,512 puan) tarafından

Ben bilerek hatirlatmadim canım hiç bahsini bile etmedim kendi hatirlayacakmi diye

+1 oy
(52 puan) tarafından

Geçen sene evlilik yıldönümünde bebeğimin yeni kırkı çıkmıştı büyük oğlum pasta istemişti o gün pasta da alındı ama ne eşim ne de ben aklımıza bile gelmedi ben bir hafta geçtikten sonra farkettim eşime söylediğim zaman farketti o da :)

özel gün elbette herkes hatırlanmak ister bizim için özelse onlar içinde özel o unutmuş olabilir insanlık hâli sen unutmadıysan sen bişeyler yap daha sonra telafi eder bence 🙃

Ayrıca yoğun çalışıyorsa eşimden biliyorum az önce ne yediğini hatırlamaz

(1,512 puan) tarafından

Ben yaptım canım eğer daha önce bir kaç defa unutmuş olsaydı belki tuhaf gelmezdi bana 

+1 oy
(3,106 puan) tarafından

Hiç-bir özel günü kutlamıyoruz. Kızımın doğum günü hariç. 

(1,512 puan) tarafından

Kutlama bende sevmem hatırlanması yeterli oluyor 

+1 oy
(7,382 puan) tarafından

Sanırım sürekli düzenli olarak kutladığı için bu sefer olmayınca acaba artık değer vermiyor mu diye düşünmüşsün. 

Yani olabilir unutması normal sorun etmem ben. Her kadın kutlansın ister ama kutlanmıyorsa da sıkıntı yok bence

(1,512 puan) tarafından

Evet canım öyle düşündüm bı an

Kutlamasını istemiyodum zaten hatirlamasi yetiyodu bana

0 oy
(3,688 puan) tarafından

Senin için evlilik yıldönümü ise eşin içinde öyle canım sen kutladin mi belki o da senden bekledi 😀

(1,512 puan) tarafından

Olabilir bak 😀😀 

(3,688 puan) tarafından

Doğum günün olsa tamam dicem de bu ikinizin de ortak günü bu yılda sen bı farklılık yap canım boşuna canını sıkma kız olumluya çevir hemen ☺️

(1,512 puan) tarafından

Doğum günümü kutlamasa hile umrumda olmaz hiç geçti canım zaten yorgunluğu gözlerinden anlasiliyordu 

0 oy
(395 puan) tarafından

Benim ki bazen nikah gününde kutluyor bazen düğün gününde bazen unutuyor takılmamaya alıştım sende alışırsın 🤣🤣🤣

(1,512 puan) tarafından
+1

Bundan sonra kutlamasada şaşırmam artık ilk olunca bı şoka uğruyor insan😀

(395 puan) tarafından

Alışırsın bacım Alışırsın insana neler aliştiriyor el oğlu 🤣🤣🤣🤣

(1,512 puan) tarafından
+1

Doğru söylüyorsun 😀

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 235 göst.
16 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Esinsonmez (44 puan) tarafından soruldu
+2 oy
16 cevap 289 göst.
18 Şubat 2025 Aile & Aşk kategorisinde Zeynepjdjdjd (284 puan) tarafından soruldu
0 oy
38 cevap 725 göst.
+2 oy
16 cevap 508 göst.

Kategoriler

1,450,583 soru

23,819,290 cevap

318,209 kullanıcı

...