Kız bebek için haziran ismi nasıl hoş mu :)
Güzel değil bence ben ay isimlerinden Eylül lü beğeniyorum
Eylülde güzel ama alışagelmiş bi isim
Kız çocuk Haziran ayında bile doğmayacakmis. Herkes soracak Haziran'da mi dogdun diye. O da hayır deyince neden sana bu ismi vermişler diyecekler 🤣 çocuk ömür boyu ismini açıklayacak insanlara. Ben olsam hiç o toplara girmezdim. Ayrıca isim olarak da çok hoş değil bence. Fena da değil ama güzel de diyemem yani.
Nisan daha güzel bence :)
Kulaga hos geliyo ama ben olsam ayse koyardim 😍
Sen gel Zeynep koy her çağda modern ve anlamı güzel.
Bir zeynep olarak artıladım 😂💕
Hahaga :))))benim ismim de zeynep
Memnun oldum adaşım 😂💖
Bende:)
Kulağına hoş gelen, içine sinen bir isimse koy gitsin canım. Sonradan niye bu ismi koymadım diye pişmanlık yaşama.
Bebegin ismini koyarken daha çok kendi zevklerimiz begenilerimiz dışında çocuğun hayatını baz alarak koymalıyız bence.... çocuk rahat bir şekilde telaffuz edebilir mi ?? Çocuk okula gittiğinde veya herhangi bir ortamda adını söylediğinde dalga konusu olur mu ? Çocuk isminden nefret eder mi ? Anlamını sorduklarında saçma sapan bir anlama gelen isim olursa dalgaya alınır mı vs vs vs yani iyi düşünün !!!!
Mesela büyüdü iş ortamında filan seslenecekler haziran hanımmmmm !!! Kulağa nasil geliyor??? Veya dışarıda kendinden küçükler haziran ablaaaaa haziran teyzeeee iyi düşününnnbnn.
Değil bence ya ay sonuçta Haziran bilemedim. Ben bu aralar İnci ye taktım inşallah 2. Kızım olursa takmayı düşünüyorum
Ben de çok seviyordum ama hemfikir olamadık eşimle:(
İncide güzel
haziran ayında mi dogacak ☺️ guzel değil
Hayır haziranda doğmayacak tınısı çok güzel geldi bana :)
nisan ve eylule alistikta
haziran da kasim aralik gibi olmuyor zorlama oluyo☺️
Bende modern isimleri beğenirim de hazıran da olmaz ya galiba
Modern bi isim değil ki 12 aydan bi isim yeni isimleri pek beğenmiyorum
Yani kimse eskilerde kızıma haziran koyayım demez o manada modern demek istedim
Yok ya dalga geçerler valla
Hmmm bilemedim
Zorbalığa uğrayabilir biraz degisik
Neden uğrasın ki eylül gibi takvimden bir isim
Eylül bir isim ama ben hiç hayatım boyunca Haziran isminde birini duymadım ay olarak geçer yani kim bilir kaç milyon Eylül Nisan vardır ama Mart koyuyor gibi degisik
Olabilir bana hoş geldi :)
Neden bu ismi koymak istiyosun peki
Beğeniyorum söylenişi çok güzel
Ben ilk kez duydum bir isim koymak istiyosan ileride bunu çocuğunun da beğenebileceğini düşünerek koy bence dalga geçmeye yer arıyor insanlar sonra sitem etmesin sana bana neden bu ismi koydunuz diye benim ablam yıllarca isminden nefret etmiştir herkes saçma sapan konuşuyordu okul ortamı çok etkiler zaten
Yani sanmıyorum herkesin aşina olduğu bi isim takvimden sonuçta yılda bi kere olsun duyuyolar ala vera lina gibi isimler daha saçma geliyor bana
Fonetik değil isim olarak siz seviyorsanız adınca yaşasın
İnşallah canım benim :)
Haziranmı ilkez duydum
Kızım olsa temmuz koyacaktik nettik :) ama oğluşum oldu
Temmuz zaten erkek ismi gibi
Temmuz mu😅
Türkiye'de Haziran isminde 159 kişi bulunmaktadır.
İstanbul'da Haziran isminde 22 kişi bulunmaktadır.
Ankara'da Haziran isminde 3 kişi bulunmaktadır.
İzmir'de Haziran isminde 7 kişi bulunmaktadır.
Haziran ismi Şırnak'da çok kullanılmaktadır.Toplamda, 14 kişi bulunmaktadır.
Haziran ismi Eskişehir'de çok kullanılmaktadır.Toplamda, 11 kişi bulunmaktadır. Senin için internetten baktım😁 Bence fena bi isim değil ama aynı zamanda tuhaf da biraz bilemedim.
haziran diye isimmi varmis😳
Bence hoş değil ya sevemedim
Daha neler haziran ne Allah aşkına
1,487,515 soru
24,317,164 cevap
345,122 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın