0 oy
150 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (690 puan) tarafından

Selam kızlar nasılsınız?şimdi şöyle başlayayım.biz eşimle 6 yıldır evliyiz.onu çok seviyordumama son zamanlar içimde çok qarip bi boşluk var.ne seviyor gibi hiss ediyorum nede nefret ediyorum.ilk zamanlar bana seni vurursam elimi keser atarım diyen adam bu kaç keredir bana vuruyor tamam bazen ben dilimi tutmuyorum ama fark etdim ki bunca yıldır evli kalmamızın sebebi benim her şeye susmammış.son zamanlar hakkımı taleb ediyirum diye aramız açılıyor ne yapmalıyım ki ben hep susmalımlyım?maddi durumumuz hiç iyi deyil.ben kendime ve cocuklarıma son bi kaç yıldır ki ne ust baş alabiliyorum nede bi yerlere çıkıp kafamıdagitabiliyorum.çıkmaktada kastım asla beni tek bırakmaz hep birlikte gidiyoruz.omun sayesinde asosyel oldum,kendimi çok yalnız hissediyorum...sinirlerimi sakinleşdirsin diye geçen doktora ilaç yazdırdım ama nafile kar etmiyor kafam durmadan konuşuyor.bana bi akıl verin böylesine bi boşluktan nasıl çıkabilirim ki.....

3 Cevaplar

+1 oy
(2,646 puan) tarafından

Iste diyolar ya uzmanlar kocalarinizin parasini harcayin gecen esra ezmeci miydi neydi kadin pek bilmem de iliski uzmani heralde erkegin parasini harcatirsan birakmakta zorlanir hani emek harcamisgibi hisseder vagecemez kolay kolay gibi bisey demisti 

(690 puan) tarafından

Allah iyiliyini versin yok ki harcayayım:)

(2,646 puan) tarafından

Amin bacim cumlemizin de o yok diyecek elbet sen isteyecen ben boyle konusuyorum da sen yapiyon mu su dedigini desene 

-Reklam-
0 oy
(2,269 puan) tarafından

Size iyi gelecek ortamlara, iyi insanlarla görüşerek başlayın. Dışarıya çıkıp, sosyalleştikçe kendinize gelirsiniz. Dışarıda gayet pozitif enerji saçtıktan sonra evdeki huzursuzluk ve kasvetli daha sakin, daha iyi bir kafayla analiz edersiniz. İşte o zaman asıl duygularınızdan emin olur, ona göre hareket edersiniz. 

(690 puan) tarafından

Teşekkür ederim.inan son bi kaç aydır kayinvalidemlerdeyiz ve yaşamadığım stres kalması o kadar buyuk bi çıkmazsayım ki.Gönlüm kapkara...

(2,269 puan) tarafından

İşte önce o karanlığı azıcık eşelemek gerekiyor. Diğer türlü size negatif yüklenilen bir ortamda doğru karar da veremezsiniz. Verdiğiniz tepkiler yerinde bile olsa, acaba doğru mu yaptım şüphesi oluyor. Halbuki biraz kendinize ait zamanınız olsa, dışarıdaki mutluluğun size nasıl iyi geldiğini anlasanız, evdeki durumdan kurtulmak için daha hızlı ve sağlam adımlar atarsınız. 

(690 puan) tarafından
+1

Çok çok teşekkürler iyiki varsınız hepiniz😔

0 oy
(204 puan) tarafından

Evliliğinde şiddet var bu kabul edilemez. 

Sana bu şekilde davrandığı için sevgini yitiriyorsun hissettiğin şey bu aslında 

Seni yanlız bırakmaması kendine vakit ayırmana izin vermemesi getiriyor bu hisleri 

Sen eşisin isteklerin olacak ihtiyaçların olacak isteyeceksin alacaksın tabiki hakkını savunacaksın buna anlayış göstermiyorsa saygı da kalmamış 

(690 puan) tarafından

O kadar haklı ki yazdıkların!Hayır hiç göstermiyor.her en zor anında yanında ben vardım.annesi bile onun aksini konuşurken ben onun tarafında oldum ama boşunaymış.hiç kimseye deymeyeceyi deyeri vermemek lazım sonrası böyle hüsranmış işte.

(204 puan) tarafından

Eşinizle konuştunuz mu bilmiyorum konuşmadıysanız konuşmayı deneyin 

Çünkü sevgisizlik zamanla kendini tahamülsüzlüğe bırakır eşinize karşı sevginiz bittiği gibi ona tahamülünüzde kalmaz herşeyi size batmaya başlar 

Ben size derim tabiki alışveriş yapın kendinizde değişiklik yapın yeni arkadaşlar edinin sohbetler muhabbetler edin diye fakat sizi yanlızlığa sürükleyen bence evliliğiniz düzeltmeye önce ordan başlamalısınız birde şunu hiç unutmayın insan değer gördüğü kıymet gördüğü sevildiği yerde yeşerir... 

(690 puan) tarafından

Teşekkürler.Allah razı olsun

İlgili sorular

+1 oy
52 cevap 1,530 göst.
+1 oy
47 cevap 837 göst.
0 oy
68 cevap 1,931 göst.

Kategoriler

1,447,301 soru

23,774,397 cevap