Kızlar fairy kullanıyorum senelerden beridir stok vardı şimdi bitti hangi marka güzel yıkıyor benim makina sıkıntılı begenmez her deterjanı
Asperox bingo güzel ikiside
Beko 4044 galiba kodu . Koddan tam emin değilim ama beko ve daha 6-7 aylık makjna
Bence markadan kaynaklı canım. Benimkide bosch 6 senelik makina ama çok güzel yıkıyor
Valla bilemedim ki deterjan değiştirdim temiz yikamadi. İlk deterjanjm sparx idi azperox un ki. O deterjan kokusu bıraktı ama tertemiz yaptı tencereleri. Finish Quantum kulandim o da temiz yapmadı turkishcare kullanıyorum şuan deterjan kalıntıları kalıyor. Bundan sonra da Finish ultimate denicem de artık kab kacak hersey harita oldu çizip cizmedigjni nasıl anlarım bilmiyorum 🤣🤣🤣🤣
Oo sen baya değiştirmişsin ya 🤓 ben hep fairy kullandım bu yaza kadar. Sonra şu bingoyu herkes söylüyor hemde baya uygun bi deniyim dedim. Çok güzel yıkıyor benimki valla hiç çizmedi
6 -7 ayda değiştirdiğm markalar işte 🤣🤣🤣 el atmadık ocak bırakmadım 🤣🤣🤣🤣
Bingo bide elit bu ikisi çok güzel
Bingo 3 oldu
Ben renax kullanıyorum memnunum bingodan çok memnun kalmadım
En iyisi küçük paketler alarak denemek bence ben öyle yaptım
Evet mantıklı yakında başka kullanan olsa 3 4 tanr alıp denerim
Evet öylede olabilir
Ben aaperox sparx renax denedim. Beğenmedim. En iyisi bingo. Fairy e yakin
Bingo 2 oldu bklm denesem
Bingo pro Max , Asperoks,Renax. Bu üçünden hangisi indirimdeyse alıyorum çok memnunum öneririm sana da .En iyisini soracak olursan da Bingo diyorum özellikle pro Max olanını
Bingo 4 oldu demekki iyi
Ben bingo kullanıyorum gayet memnunum canım
Bingo 5 oldu sagol
Bingo Pro Max olmasına dikkat et ama alırken bu yazı olsun üzerinde.
Tek geçerim harika bir ürün
Bingo 6 teşekkür ederim
ben boykot ürün kullanmamayı tercih ediyorum ve bingo kullanıyorum inan ışıl ışıl çıkıyor.
Bende oyüzden degiştiriyim dedim bingo7 oldu
Bende fairy kullanıyodum hep. Bitince bingo denedim çok memnunum valla başkada birşey denemedim daha. Fiyatıda baya uygun fairye göre. Hiç bakmıyorum bile şokda falan genelde alışverişe indirimli oluyor öyle alıyorum hep kenara atıyorum. Pro Max olanını kullanıyorum
Bingo 8 oldu demekki iyi
Bingo ve asperox en güzeli renax gold kullandım onuda beğendim ben
Bingo 9 teşekkür ederim
Bingo aliyorum memnunum finisten iyu
Bingo 10 oldu maşallh
Bingo 1.tercihim asperox ve renax da çok güzel ben beğendim
Bim ve elit sevemedim heralde kapsül olmayınca iyi yıkamıyor gibi geliyor
Bingo 11 yine
Benimki makina da asortik bacim ben yeri geldimi pazardan giyiniyorum benim makina deterjan seciyo bingoyu begendi bi de renax ama bingo en guzeli
Markasi ne senin makinanin
Regal canım
Seninki
Samsung benimki de yeni nesil makinalarda var heralde sikinti annemin milattan kalma makinasi tas gibi bimin uyduruk deterjaniyla cicek gibi yikiyo
Benim bu eski canım 14 senelik vukatlı
Asperoxs kullanıyorum memnunum
Bunuda kullananlar var demekki oda iyi teşekkür ederim
1,450,643 soru
23,820,052 cevap
318,267 kullanıcı