O kadar çok seviyorum ki tarifi yok
İyi ki benim annem iyi ki benim varlığım…
❤️❤️❤️ Rabb'im hayırlı uzun ömürler versin inşaAllah ikinize de canım ☺️Ne güzel yazmış annen
Allah razı olsun
Ponçiğim aradım konuştuk şimdi babamla ikisi iyiki doğdunnn şarkısını söylüyorlar hahah :)
Ne güzel canım maşallah ☺️ Benim ne annem ne de babam hatırlamazlar doğum günümü.. Keşke doğum gününü bile hatırlamayacak çocukları dünyaya getirmeseler.
Üzüldümmm :/
Olsun üzülme rabbim eşinden evlatlarından yüzünü güldürsün
Sağolasın canım ☺️
❤️
MaşaAllah Rabbim daim kılsın sevginizi gözlerim doldu
Allah razı olsun❤️
Ben atiyim cok guzelmis❤️
Tamam atayım ❤️
Bu mesajı gören herkesin gözleri doldu...
Rabbim hayırlı ömürler versin. Doğum günün kutlu olsun canım.
Teşekkür ederim ❤️
Ne kadar şanslısın cnm , annem doğum günümü bilmez bile bilsede iyiki doğdun demedi hiç. Ne anne açısından nede kaynana açısından çok şanssızım. Rabbim başınızdan eksik etmesin inşallah.
Allah razı olsun üzüldüm senin adına hayat bazen sınıyor insanları
Öyle valla cnm , sanırım biraz sansizim😕
Masallahhhh Rabbim seni onlara onlarida sana bağışlasın ❤️ nice mutlu yıllara cnm ❤️
Amin Allah razı olsun kardeşim
Teşekkür ederim 🤩
ne güzel duygularını ifade etmiş kaç yasindayken sen olmuşsun erken mi evlenmis
Annem beni 20 yaşında dünyaya getirmiş ama ben 2. Evladıyım
Hiçbir zaman böyle bir mesaj almadım ve asla da alamayacağım... Tam 24 yıl önce anneciğimi kaybettim...
Maşallah size canımm. Rabbim daim etsin . Çok imreniyorum anneciği ile böyle olan insanlara.. çok hoşuma gitti
Allah rahmet eylesin inşallah
Annem annesini 9 yaşındayken kaybetmiş babası yeniden avlenmiş ve kadın annemı istemeyip kapıya koymuş teyzem ve enişyem büyüymüş el kapısında kaç gün kalabılır ki yinede Allah razı olsun 16 yaşında evlenmiş
Annem annesizliğini bize hiç bildirmesdi ne kadar annesiz kaldıysa bi o kadar bize sarıldı
Maşallah canım ne güzel... Bende 3 yaşındayken kaybettim maalesef ki hatırlamıyorum bile. Benimde üvey annem var. Allah razı olsun iyisiyle kötüsüyle baktı bakabildiği kadar
Allah ondanda razı olsun
Doğum günümde ilk mesaj atan hep annem olurdu tam 12 de. Mekanı cennet olsun. Burnumun direği sızladı kız🥹 Allah uzun ömürler versin
Mekanı cennet olsun
Eğer Rabbim ömür verirse ilerde bende kızıma böyle msj atacam 21 yaşında anne oldum onunla büyüdüm.
Cok güzel rabbim daim etsin Allah basınızdan eksik etmeain insallah .
Bende anne yeri hep bomboş sıcaklıgı nasıl bir duygu hiç tatmadım .Böyle seyleri görünce kıskanırım
Doğum günün kutlu olsun canım 🥳. Böyle annelerin evlatları olduğumuz için çok şanslıyız 26 yaşında kazık kadar insanım benim annemde bana hala prensesim der , öyle seveler ❤️ Rabbim bizleri annesiz babasız bırakmasın
Teşekkür ederim
Allah yokluklarını göstermesin inşallah
Amin amin
Maşallah anne cok farklı ❤️ çarşamba akşamı annemle kavuşacağım inşallah 🤲🤲
Yaa ne güzel bol bol sarıl annene ❤️
Sarılmam mi bacım 1.5 sene oldu 🤗
Ne güzel inan bana aynı benim annemin yazdıkları gibi.Rabbim yokluklarını göstermesin inşallah.nice nice güzel mutlu saglıklı yıllara canım.
Allah razı olsun bütün annelerimizden
Ayy çok tatlıı ♥️ Çok şanslısın post sahibi çok Zenginsin. Böyle bir mesaj almam imkansız ama Allah'ım atabilmeyi nasip etsin inşallah banada .
❤️❤️❤️❤️umarım çok iyi bir anne olursun
Ayy gözlerim doldu taştı
Ne güzel annen va kurban olduğum
Ellerinden öperim
Benim annem 6 yaşında iken vefat etti
Hiç böyle mesaj almadım
Mezarı bile çok uzakta hasretle yanıp tutuşuyor kalbim
Senin adına çok sevindim canım benim
🥹🥹❤️💐🦋👍
Bu arada doğum günün kutlu olsun inşallah
Nice mutlu yıllara kadar güzel bayan
Annemde annesiz büyümüş zorluğunu görmüş
Allah seni evladına bağışlasın
Amin inşallah
Sağol bacım
Dostlar sağolsun
Ayyy maşallah subhanallah umarım bizde öyle anne oluruz
Bende aynı annem gibi bi anneyim gerçekten
Kötü bişey yazdı sandım iyi bişey yazmış okuyunca anladım Allah başinızdan eksik etmesin annenizi
Allah razı olsun kardeşim ❤️
Seninle büyüdüm ben❤️ içten hissettim
Evet 20 yaşında doğurmuş annem beni gerçekten beraber büyümüşüz
Söyle bi annem olsaydı keşke ne anneden ne babadan yüzüm gülmedi babamla yarım saat geçirmişligim yok öyle dogdugun aile çok önemli sanş kader
1,493,170 soru
24,397,340 cevap
349,840 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın