Bi kadın bizim sınıfta çocukları dövmüş birini duvara yapıştırmış birine vurmuş 2 çocuğu daha darp etmiş benim oğlumda bırak arkadaşlarımı vurma hakkın yok seni anneme söyleyecem demiş kes sesini ... diye bağırmış oğlumda korkmuş dün gördüm baksana buraya sen neden çocukları dövüyosun benim oğlumada bağırmışsın dedim konuşuyordum birden ağzını bozdu yavaş adam gbi konuş dedim saldırdı eşarbımı açtı elinden kurtuldum yüzünü yumrukladım ardjndan geldiler ayırdılar çocuklar korktu diye alıp gidicektm anneme küfür etti baya büssürü küfür etti geri döndüm tekmeyi vurduğum gbi yapıştırdm yere ağzı yüzü kan içinde kaldı polisi aradı kocasını aradı bende eşimi aradım kocası olacak ******** beni aramş okulda sinirden çatladım sanki napacak karısı okulda zaten çok çocuk dövmüş karakola giderken etrafımı sardılar iyi yaptın abla benide dövmüştü benimde anneme vurdu diye okul hep eline sağlık dedi tüm veliler yanıma geldi o tek başınaydı polisler bile hayret etri çocukları neden dövüyomuş bitane polis arkadaşıda boksör olmadığıma inandıramadm sinirlendm oğluma bağırmış diye dedim neyse kızlar bana uzlaş diyo öğretmen müdür özür dilesin konu kapansın diyo eşimde hatun boşver bizden bulmasın belasını gidicez şurdan diyor ben şikayetimi çekmek istemiyorum yine aynı şeyleri yaparsa diye çünkü baya bi pislik bi aileymiş bunlar sizce napmalıyım
Çocuklarını döven diğer aileler niye şikayetçi olmamis ? Sadece senin şikâyetçi olman değil onlarında olması gerekir. Ben olsam şayet doğruysa bu dediklerin şikayetimi geri almam çirkef insanlardan nefret ederm
belki korkudan soylememistir cocuklar ailelerine
Olacaklar ama zaten tehdit etmiş kimseye söylemeyeceksiniz diye çocukları
a q piskopatina bak laa az bile yapmissin ahaa bugun yarin bende dalacam birine
diğer velilerin şu zamana kadar sessiz kalması büyük saçmalık zaten, kadın ondan yüz bulmuş. elin delisi gelip benim çocuğuma vuracak, ben de susacam. valla inşallah olmaz da @ASENA40 seni çağırırım o zaman 😂😂
Her zaman çocuklar hassas noktamızdır gelirim özür dileedi benden ama sessiz kalıcam şikayetimi çekmicem deyneksiz köyde sağa sola saldırmak neymiş görücek tüm okulun nefret ettiği biriymiş ya çocuklardan velilere kadar herkesle kavga etmiş ona böyle bişey lazımdı diyolar herkes
Ben bir süre daha şikayetimi tutardım. Kadının sağılığı yerinde değil belli. Ev hapsi falan alsın uzaklaştırma aksın çocuklara yazık değil mi ya.
Kamera kaydı çıkarsa zaten çocuklara vurduğu kanıtlanırsa hapse girermiş
Diğer velileri de örgütle ama, herkes evladının hakkında sahip çıksın. Sindirin kadını
Dedim zaten arkasında durun çocuğunuz dayak yemiş bak benimkine bağırmış diye okulu başına yıktım ya
Asla cekmezdim asla. Ogretmen mudur sikayeti cek demeye utanmiyor mu? Okulun icinde gelip cocuk dovuyo ve kendi aciklari cikmasin diye sana kapat diyolar. Davandan vvazgecme.
Aynen öyle, okul ifşa olacak kendilerinin sorumsuzlukları duyulacak diye yapıyorlar. Emin olun kendi çocuklarının başına gelse hiç uzlaşmak istemezlerdi
Oyle bisey olsa veliyi de cocugunu da okuldan atarlardi. Iyi olur hem sorumsuzsa sorumluluk bilirler belki...
Aynen öyle okulun adı çıkacak diye ben çekmem şikayetimi
Kız helal olsun okurken vay be dedim şikayetini geri çekme diğer veliler de şikayet etsinler hatta
Müdür öğretmen ve eşim uzatmayalım diyolar ama ben şikayetimi çekmek istemiyorum o pisliğin yanına kalmasın diye
Yanına kalmasın tabi bugün yapan yarın bir daha yapar belki daha kötü şeyler yapmaya çalışacak yani kendinin olmayan bir çocuğu dövmek nedir
Aynen pislik bi insanmış zaten
Bu kadın tüm bunları yaparken öğretmen müdür neredeymiş şaka gibi ne demek çocuk dövmek okulu da şikayet etmek gerekiyor bence. Ya çok üzüldüm çocuklara
Poliste aynı şeyi sordu kızdı müdüre
Okuldan bir çocuğun velisi mi oluyor kendisi? Böyleleri zaten hep karakolluk olduğu için ondan korkmuyorlar, eğer kavgada siz haksız duruma düşecekseniz özür dileyip uğraşmayabilirsiniz bence, yoksa özür dilemeye gerek yok
Haklı olan taraf benim özrü o dileyecek ama uzlaşmaktan yana değilim
Haklı isen bence uzlaşma bence çünkü yaptıkları yanına kalmamalı
Aynı fikirdeyim
Benim takıldım tek şey dayak yiyen çocukların anneleri niye susmuş. Nasıl korkmuş olabilirler ki canlarını mi alacaktı kadın. Ben olsam senin yaptigini yapardım ellerine sağlık hiç afetmezdim bende
Bende bu kdar sessiz kalmalarına şaşırmadım hep sessiz kalıyolar birinin haddini bildirmesi gerek
Okul okul değil yol geçen hanı. Gelen giden istediği gibi içeriye giriyor Kimse bir şey demiyor ilginç. Bence kalsın çünkü okul idaresininde biraz başı ağrıması gerekiyor ki çocuklara düzgün sahip çıksınlar
Evet ya güvenlik müvenlik bişey yok velilerin çocukla muhattap dahi olmaması lazm ama bizim öğretmen demiş eğer ayşegül hanım duyarsa yanına kalmaz demiş diğer sınıfın öğretmenini uyarmış 2 kez kadın umursamamış benim çocuğumu itmiş bağırmış bunları sabah söyledi dedim bidaha yanına yaklaşırsan bidaha döverm seni yok yok ben çocuklara kıyamam diyo saçmalama allah aşkına dedm
Sakın şikayetini geri alma gecen benzer olay benimde başıma geldi İstanbul'da yaşayanlar bilir burda itt otobüsleri durak haricî hastalık olmadığı süre kesinlikle durmuyor kadın ışıklarda durdurmak istemiş durmamış durakta insanlar binerken yetişmiş geldi bindi arabaya nasıl bağırıyor sanki biyerine kıymık batmış şoför kızdı kalkmıyorum dedi benim torbam ufaktan açılmış oğlum korkudan ağlıyor o günde kontrole gitmiştim bebeğini aldırmadın ama yüksek oranda sakat olacak aldır diye söylemiştiler beynim sulandı şoförle konuştum tamam abla dedi hareket etmeye ikna ettik kadın hayla bağırıyor oğlum krize girdi kadını uyardım bak çocuk korkuyor yapma diye banane senin çıkardığından dedi o lafın üstüne bı cakarsin 2 80 uzandı şikayet etmiş dosya uzlaşmaya gitmiş bende uzlasmiyorum dedim senin dosyada uzlaşmaya gider uzlaşmaya gidene kadar şikayetini çekme biraz surtsun çocuğa vurmak nedir terbiyesiz de.liyse salmasınlar sokağa
Aynen öyle bende çekmem şikayeti sürünsün banane geçmş olsun canım sanada
Çekmedin sikayetimi
Çekmedim tabiki
Pislik kadın hem şuçlu hem güçlü bide haklı olmaya çalışıyor iyi yapmışsın eline koluna sağlik
Terbiyesiz pislik anneme küfür etti
Sikayetini geri cekme zaten sorunlu diyorsun cekersen kendini hakli gorur ya da korktugunuzu düsünür bu sefer de senin cocuklarinla ugrasir vurulan cocuklarin ailelerini de bul onlarda sikayet etsin karakol tutanagin varsa cimerden ve mebden de sikayetci olurdum ben bu durumda kimin hatasi varsa ihmali varsa cıksın ortaya bugun bunu yapan yarin ne yapar
Kamera kayıtları ortaya çıkarsa zaten sürünür bende şikayeti çekmem düşünmüyorum ben uyardm oğlumun yanına yaklaşırsanız sen yada oğlun yine ortalık karışır benden söylemesi dedim
helal sana ayşomm bende birine yaptim yapicam bunlari yerindr olsam kii yakinda yerinde olcam asla sikayetimi geri cekmem
Kız okuldan arayan arayana iyi yaptın eline sağlık diye ne kadar düşmanı varmış pisliğin
Valla kusura bakmada o okuldaki öğretmenlerle müdürede gecirirdim iki tane bide utanmadan uzlasmi diyorlar cocujari darp eden ordan oraya savuran biri var ve size uzlas uzamasın diyorlar demekki çocuğa siddette onlarda var yazık çekme şikayetini çekersen benden korktu der daha kötüsünü yapar
Zaten polislerde müdüre kızdı önlem alınmamış diye
Bu kadın okulda çalışan mi?
Hayır oda veli ve çocuğu çok şımarık annesi herkesle kavga ediyo oğlu için
Ozur dilerse ugrasma bosver
Hiç uzlaşma tarafında değilim
Eline koluna sağlık bacım benim
😁😁😁 dünden beri arıyolar eline sağlık ayağına sağlık diye kızz sağol bebeğim
Anlamadığım bu kadın çocukları okulda nasıl dövüyor elini kolunu sallaya sallaya öğretmen müdürdemi görmemiş.hem şikayetini de geri çekme mahkemelerde uğraşınca aklı başına gelsin
İşte benimde sinirlendiğim yer burası önlem yok gelen geçen dövsün o zaman poliste kızdı müdüre
Asla geri çekmem. Ne demek milletin çocuğunu dövmek bana saldırmak. Özür dilese de sonuçta yanına kâr kaldığınj görünce bi cesaret tekrar yeltenebilir sonuçta
Aynen öyle çekmem ya
Esarbina saldiran o çocukları döven o çekme şikayetini iyi yapmışsın dövmüşsün
Evet saçımı açınca zaten mayasına tükürdüm
Helal olsun
1,451,986 soru
23,837,797 cevap
319,194 kullanıcı