+1 oy
338 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (428 puan) tarafından

Kızlar eşimde neyin stresi sınır var bilmiyorum fakat en ufak hareketimde üstüme ve kollarıma bastiriyor sırf oğlum için artık susmaya başladım o yokken normal ev rutin iş gelince bı sinir stres yemek desen yapılıyor çamaşır bulaşık herşey halloluyir ama bu yaptığı çok zoruma gidiyor bugün üstüne çökünce kalkınca tokat attım sen kimsin tokat atiyosun fln ne yapmam lazjm

3 Cevaplar

+2 oy
(705 puan) tarafından

Aynı dert bendede var geçen gün telefon elimde diye kiriz gecirdi iftar falan edemedik telefonu nu parçaladı sinirden yattı uyudu sonra 

(428 puan) tarafından

Bacım ben anlamıyorum herşeyin yapiyorum bak bugün çok yoruldum ev dubleks çamaşır bulaşık yemek sahurluk desen biide oğlan durmuyor napacaz bacım napacaz

-Reklam-
+2 oy
(409 puan) tarafından

Ayy ben de eşimle birkaç gündür hiç olmadığım kadar kötüyüm. Dikkat ettim hep bu şekilde postlar atılıyor bu ara. Gezegenler mi oynuyor ay evre mi degistiriyor anlamadım. Eşim zaten manipülatif biri ve öfke kontrolü pek yok. Herşeye inanılmaz parlayıp hemen bosanalim diyor birkaç saat sonra sanki o dememiş onu. Bosanalim ayrılalım gibi şeyler de her tartışmada ağza sakiz edilecek şeyler değil. Bir de gebeyim. 2 gündür sinirden ağlamaktan helak oldum

(428 puan) tarafından

Valla gezegenden mi havadan sudan mi bilmem orayı okuzdu temelli öküz oldu ne yardımı vardı ne şeyi şimdi birde aşırı sınırı cikinca bunalıma giriyorum sağlıkla kucağına al canım 

(409 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim. Allah'tan sabır değil de eslerimize anlayış ,hoşgörü ,tevazu versin ve bizlerle guzelce ilgili alakalı olmalarini nasip etsin inşallah 

0 oy
(570 puan) tarafından

Bende de aynı dert var üç gündür konuşmuyoruz yataklar ayrı iftar sahur yapmıyoruz sanki düşmanıymışım gibi davranıyor çok yoruldum üç küçük çocuğum var olduğum odaya bile gelmiyor 

İlgili sorular

+2 oy
13 cevap 707 göst.
+3 oy
11 cevap 998 göst.
0 oy
10 cevap 877 göst.
0 oy
18 cevap 1,665 göst.
18 Haziran 2020 Aile & Aşk kategorisinde iklimaa (129 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,509,443 soru