+2 oy
217 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (5,725 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar sorum biraz saçma gelebilir ama yardımcı olursanız sevinirim 

Ben eşofman takımı aldım ama en küçük bedenini aldığım halde çok bol oldu iade ile uğraşmak istemedim terazide pazarlıkla en son 250 dedi oda bana çok geldi 🫣. 

Duyduğum kadarıyla kurutma çektiriyor kıyafetleri diyorlar ama o kadar kurutuyorum çekme sorunu yaşamadım hangi programda kurutursam çeker küçülür denemek istiyorum 

Şimdiden teşekkürler 

6 Cevaplar

+2 oy
(2,560 puan) tarafından

Kusum sen ne kadar zayif olabilirsin ki yeni dogum yaptin 

(5,725 puan) tarafından

Üflesen uçarım 😀😀😀😀😀😀

Bak anlık 

image

(2,560 puan) tarafından

Amannn cicegim benim ya kiz rahat durmuyosun ki otur bi 5 dk yedigin yaramiyo bende ben zayifim duyorum 40 beden siparis verdim insaAllah okur diye dua ediyorum ah kiyamam ben sana canim icinde olsun sagligin yerinde olsun da gerci onemli olan o kiloyu napcan millet vermeye calisiyo 

(5,725 puan) tarafından

Ben almaya çalışıyorum gülüm 60 dan assa düşünce dengesizlik oluyor ve yürürken düşüyorum 70 le hamile kaldım 48 e kadar düştüm diyetisyen ile 60 a geldim 60 larda doğuma girdim ve bundan 2 sene önce 148 kiloydum 🫣🫣🫣🙈🙈🙈🙈🙈

(2,560 puan) tarafından

Seni su hastalik sureci cok yipratti bende kilolu zamanini hatirliyorum senin ah ah hep dualarimdasin cok seviyorum seni Allah icin Rabbim guc kuvvet saglik versin 

(5,725 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım Allah razı olsun bunlarda geçer Rabbimin izniyle inanıyorum 

-Reklam-
+2 oy
(157,466 puan) tarafından

7 yildir kurutma kullaniyom busu 1 kez giyim cekmedi cektiren nasi basariyo harbi

(5,725 puan) tarafından

Bende merak ediyorum yazarlar inşallah kıyafetlerim bol geliyor az çeksinler istiyorum Terzi çok  para istiyor 

(1,924 puan) tarafından

Valla cnm ben güzel başarıyorum. Grundig marka makinem. Pamuklu ve dolap kurulduğunda çekti. Karma ve dolap kurulduğunda cekti. Yani nasıl yapicam bilmiyorum. Sentetik de yıkayınca da ıslak çıkıyor. Ama o kadar çok kiyafet çekti ki anlatamam

+2 oy
(11,896 puan) tarafından

Çekmesini istediğim kıyafetleri 60 derecede yıkayıp kurutmaya atıyorum çekiyor kumaş farkeder ama seninki ne kumaşı 

(5,725 puan) tarafından

İnan kumaştan anlamam ama 2 dakika ya sayfaya bakayim yazar 

(11,896 puan) tarafından

Yumuşak kumaş ise çeker ama naylonsu bişeyse çekmeyebilir bilemedim canım

(5,725 puan) tarafından

Bilgisinde bu yazıyor 

Kumaş:1.kalite İkiiplik Penye

(11,896 puan) tarafından

Çekebilir canım 60 derecede yıka önce 

(5,725 puan) tarafından

Attım bakalım kurutmadada en yüksek derecedeye attım inşallah çöp olmaz 2 kere giymek nasip oldu çokta beğenerek aldım üst swit kalçaları kapatıyor 

+1 oy
(2,954 puan) tarafından

Dolap kurugnda cekmisti bizim kiyafetler canim.birde kumastan kumasada farkediyor diye biliyorm.yanlisim.olabikir tabi ama mesela esimjn esortmanj ve oglumun takimj dolap kurugnda cekmisti

(5,725 puan) tarafından

Hep sabit dolap kuruluğunda kurutuyorum canım ben de ama öyle birşey olmadı 

(2,954 puan) tarafından

Ozman bilemedjm.canim bilen biri cikar elbet

(5,725 puan) tarafından

İnşallah canım 

+1 oy
(1,391 puan) tarafından

Kurutma makinem yok ama çektiğini duymuştum ya eninden değil de boyundan çekerse nolacak o zaman 😂

(5,725 puan) tarafından

Paçalarida uzun bacım hiç sorun değil 😀

(1,391 puan) tarafından

İyi bari canım sıkıntı olmaz o zaman inşallah çeker 🙂

+1 oy
(3,572 puan) tarafından

Eski kurutma makinelerinde çekiyormuş şimdikiler çekmiyor. Kumasina göre 60⁰ ya da 90⁰de makinada yıkamayı deneyebilirsiniz 

(5,725 puan) tarafından

90 çöp eder canım yaa

(3,572 puan) tarafından

Ben de bilemedim bi 60 deneyin oyleyse

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 193 göst.
9 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 121 göst.
0 oy
4 cevap 175 göst.