Yok canım bence iyi. Fazla değil. Ya biz diyoruz hep şu kafar olmalı bu kadar olmalı diye ama her bebeğin ihtiyacı farkli işte. Benim kızla 4 gün arası olsan arkadasim var onun kız 2 aylıkken 150 ml iciyodu 6 aylık 180 iciyodu ben gördükçe psikolojim bozulurdu sorun var diye ama doktorum 5 aylık kontrolünde demisti ki bebek ister 60 ister 210 içsin ikiside normaldir. Her bebek nizami su kadar beslenmeli diye bir kural yok. Anne sütünü mesela nasıl bebek ister az ister çok emiyor. Bu da öyle. Sen yine sabit yap bence 120-150. O istersen içsin içmezse zorlama. Bu beslenme düzenine ek uyurken vermeyi bir dene. Rüya besleme olarak bir öğünde. Baktın içmiyor onu da vermezsin. Bebek muhtemelen doydugu için fazlasını istemiyor. Akşam saatleri biraz daha fazla yapabilirsin. Sabah kahvaltı verdin arkasından mama verdin mesela 120, öğlen çorba yine 120 ml mama, 3-4 arası bir kez daha ver onu ek gıda olmadan veriyorsun sanırım ki onu 150-180 yap mesela, eğer orda da bir ara öğün veriyorsan az ver mesela bir dilim elma, iki yemek kaşığı yoğurt sadece gibi. Akşamda yine yemek yesin arkasından mama ver 120. Bir kezde uyumadan hemen önce veya uyurken verirsin 120. Gece de bir kez beslenir 120ml. 700-800 ml mama yapar bu düzende. Saatleri biraz erkene cek. 8-9 sabah beslenmesi, 12-1 öğlen beslenmesi,3-4 ara beslenme, 7 gibi akşam öğünü, 9 gibi gece uyku öğünü. Ben bu düzende bu saatlerde besleme yapıyordum 800 ml falan iciyordu bu şekilde. Birde ben hep söylüyorum ama beni kimse takmıyo Bebelac gibi Aptamil gibi mamalar şekerli ve çocukları şişiriyor. Bunlar yerine comfort mamalar kullanmak lazım. Hipp combiotic, sma comfort, evolvia, Aptamil prossineo gibi mamaler kulkanmak lazım. Düz mama değil. Eğer sende mamayı bunlardan birini kullanmıyorsan değiştir bence. Sen sanırım ki bebivita veriyordun. Ne kadar hipple aynı deselerde içerik olarak baktım pekte aynı değiller. Cozunmediginden de sende anlayabilirsin. O mamayı hiç begenmedim hiç tabsiye edemiyorum. Köpükleri iki metre oluyor şişirme olasılığı yok. O da bebeği hemen tıkıyor