+2 oy
100 göst.
Diğer kategorisinde (690 puan) tarafından

Yarın benim dogum günüm.eşim biraz para verdi sizce yarın alışveriş yapsammı kendime çocuklarıma yoksa parayı çarçur etmesemmi.maddi durumumuz birazcık aşagı diye kendime konduramıyorum kendime bi şeyler almayı ihtiyacımda var ama ne yapsam bilemedim deneyimli ev hanımları ne yapayım sizce?:)

6 Cevaplar

+2 oy
(5,353 puan) tarafından

İlk önce ihtiyaçlarımı kalan parayla birikim yapardim paran kalmiyorsa diğer ay başka ihtiyacın olmadığı için diğer ay birikim yapmaya başlayabilirsiniz 

(690 puan) tarafından

Teşekkürler:)

-Reklam-
+2 oy
(4,353 puan) tarafından

İhtiyacın neyse eğer ki onu al canım evi harcaman gerekiyorsa eve harca kendine harcaman gerekiyorsa kendine harca en iyi sen bilirsin

(690 puan) tarafından

Teşekkürler:)

+2 oy
(353 puan) tarafından

Dogum günüm diye değilde bayram geliyor diye ihtiyacım olanı alırdım.  Gözümde birşeyi bırakmam ama kenara da birikim yapmayı severim  az da olsa 🙈🙈🙈  20-30 tl.bile kenara koyunca mutlu oluyorum nedennnnnnn çünkü damlaya damlaya göl oluyor 🤪🤪

(690 puan) tarafından

Allah seni güldürsün emi😁teşekkürler

(353 puan) tarafından

Rica ederim 🥰🥰 valla 

1 indirimden aldığım bir ürünün sonra bir daha benim aldığım fiyata düşmemesi 

2 birikim yapmak bendeki mutluluk zirveee zirveee 🤣 

Evdeki bozuk paraları bile biriktirir tümletirim 10₺ 20₺ deyip küçük görmem biriktiririm. Siz benim kenara 10₺ bile koyunca ki sevinci görün 🤣🤣🤣🤣🤣

3 kargo paketi açmak . Internetten görüp beğenip alıyorum ama onun bile paketini açarken mutluluk hormonları tavannnn 🙈🙈🙈🥰  

Dur ben akşama bir post acam benim gibi mutluluklar yaşayan var mı 🙈🙈

(690 puan) tarafından
+1

😄🤣🤣bak sayemde konu buldun:)

+2 oy
(2,646 puan) tarafından

Sen ben misin cicegim yaaa 4 senelik evliyim bu zamana kadar aldiklarim sayili ihtiyac harici corap almiyorum ciplakmiyim nolcak diyorum ama ciplak kalcam bu gidisle dogum yaptim kilo aldim verdim geri aliyorum vucudumun sekli degisti bilmem kac senelik kiyafetlerim artik olmuyo dolapta yazlik 1 tane elbise w tane tunik kaldi onlarda eski de bu seneyi idare etsin dedim napiyim dolabi mi yenileyim bi elbise bi de takim aldim 

(690 puan) tarafından

Yaa ne güzel hitap ne güzel dil gerçek hayatdada tatlı dilli olduguna yemin ederim:) vallaha kıyamıyorum aslında belkide kendimizi deyersizleştiriyoruz böyle ilk kendini düşünenler daha mutlu bence:)

(2,646 puan) tarafından

Beni benden tani sekerim herkese ayni degilim biraz once bi postta kaynanama karsi nasil sinir koydugumu anlattim bi de orayi okumani tavsiye ederim 🤭

Benimde maddi durumum cok iyi degil sukur ac acikta degiliz de sık sık alisveris yapmam bi de su var israf haramdir eski zaman sahabeleri allah dostlarina baktigimiz zamanda boyleler peygamber efendimizi bile dusunursek en kolsy yoldan dunya ninetlerine heves etmemis onemsememis Ebubekir Sıddık in kunyesini almasindaki nedeni arastirirsan insan icinde bulundugu nimetlerden utanıyo ciplak miyim yoo yeter cok bile bunlari yipratmaya omrum var mi acaba diyosun goturecegim bi kefen diyosun sonra bi yanim diyo Allah verdigi nimetleri kullarinin uzerinde gormeyi sever yiyiniz iciniz israf etmeyiniz diyo o yuzden ben bu ara 2 kat aldim kargo bekliyorum 🤗🤗

(690 puan) tarafından

Ayy evet inan okudum az once kaynanana benim annemmi kufur oyretecekmiş seninki oyterecek bu gidişle demişdin deyilmi:)çok dogru söylüyorsun inan israf eden biri olmamaya özen gösteriyorum ve yıllardır kendime bi şey almadım hiç:)

+2 oy
(1,326 puan) tarafından

İhtiyacın varsa onu al bence. 

(690 puan) tarafından

Evet öyle yapacağım tesekkurler canım

+1 oy
(18,650 puan) tarafından

Eğer zorunlu ihtiyacım varsa onları karşılarım tabiki birikimde güzel bişey fakat yoksunluk zorunlu ihtiyacları karşılayamamak kişiyi mental ve fiziksel olarak düşürüyor mutsuz ediyor

(690 puan) tarafından

Aynen dediyin gibi inan yıllardır kendime bi şey almadım:)

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 131 göst.
0 oy
10 cevap 313 göst.
4 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Mavi-beyaz (2,516 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 67 göst.
12 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Es25 (3,924 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 89 göst.

Kategoriler