+2 oy
73 göst.
Diğer kategorisinde (61 puan) tarafından

Kizlar yargılamayın lütfen. 3 yaşında oğlum var ve feci şekilde yaramaz. Akşama kadar yemin ederim pertim çıkıyor zaten 3 gündür bayram temizliği icindeyim tekim eşim çalışıyor yemek temizlik oğluma bakmak ona onca isim icinde yemek vermek ilgilenmek dışarı götürmek vs vs sayarım bitmez vallahi. Gündüz uykusu var ve onda da anca yemek yapabiliyorum evi düzene sokmaya temizlemeye çalışıyorum zaten yetmiyor. Gelelim asıl konuya annem teyzelerim akrabalar ikidebir arayıp hatim çıkardık şunu da sen al. Tamam almasına alırım da durumumu anlattığım halde diretiyorlar okumak isterim gerçekten boş vaktim olduğunda ama olmuyor sorun bi sen saçını ne zaman taradn en son 1 ay derim. Yetisemiyorm hicbsye bunlarda zorla cüz veriyorlar hayir diyorum zorluyorlar beni zor durumda bırakıyorlar. Okuyamiyorm da napaym günahı benm boynuma mi yoksa onlar zorladig8 için onlara mı. 

4 Cevaplar

+2 oy
(3,235 puan) tarafından

Iyide nafile ibadet icin neden bu israr farz icin yapilsa tamam da nafile icin bilmoyorum zorla vermek dpgru degil bence konuya gelirsek benimde 3 yas oglum var ben yetiştiriyorum gun icinde herseyi ki oglum gunduz uykusunu benimle yapar tanindan kalkarsam uyanir 

(61 puan) tarafından

Normalde okursa yetistiriyorm. Ama temizlige girdim şuan imkansiz yani yapamıyorum. Yakindigm şey temizlik anında yogunlugumda soylediler öncesinde neden soylemiyorlar da şimdi zorlayıp duruyorlar kendi adlarına hatim çıkarıyorlar yetiştiremiyorlar dağıtıyorlar zorla.millete. bittikten. Sonra da ben hatim yaptım diyorlar

(3,235 puan) tarafından

Haklisin 

-Reklam-
+1 oy
(3,726 puan) tarafından

Ben okuyamam diyin alıp okumazsaniz söz vermiş tutmamış olursunuz. 

(61 puan) tarafından

Defalarca söyledim okursun okursun diyip tlf kapatıyorlar

(3,726 puan) tarafından

Tekrar arayıp hayır okumayacagim sevaba gireceğim derken günaha giriyorsunuz diyin tepkinizi koyun böyle zorla yaptırılmaz zaten başkası okuyunca bir hatim okumuş sevabı da alamazlar

+1 oy
(3,698 puan) tarafından

Ne kadar sürüyle veriyorlar mesela haftada ya da ayda bir diyelim, iki üç defa sen oku aslında ama onlara okuyamıyorum bekliyor hâlâ bunun vebali kime kalacak de söylemezler bı daha 

(61 puan) tarafından

Dün sabah verdiler bugün akşama kadar 

0 oy
(811 puan) tarafından

Canım oyle hatim olmuyor sen okuyamazsn onlarin cuzunu  okursan onlar hatim yapmis olmuyorlar

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 133 göst.
0 oy
12 cevap 274 göst.
9 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Leia (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 197 göst.
30 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde hanimeli (621 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 810 göst.
8 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Zhlfrk (7,631 puan) tarafından soruldu