Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız neler yapıyorsunuz HAYIRLI KANDİLLER
Sabah 7 de çıktım evden şimdi eve girdim çok şükür çocukların her şeyi temiz benim bagirsaklardaki ödemler gün geçtikçe ilerliyor ve bu hiç iyi değil böyle devam ederse ömür boyu torbalı bir bayan olarak hayatıma devam edicem gibi duruyor
HANIMLAR BU MÜBAREK KANDİL AKŞAMI BABAM İÇİN DUA EDERMİSİNİZ 3 GÜNDÜR MİDE KANAMASI NEDENİYLE HASTANEDEYDİ DÜN ENDOSKOPİ YAPILDI KANAMA YAPAN YER YAKILDI KANAMA DURDURULDU FAKAT YOĞUN BAKIMA ALINDİ BUGÜN KANAMA YİNE BASLAMIŞ GİDEMİYORUM DA GİTSEM DE ENFEKSİYON KAPMA İHTİMALİNE KARŞI ZİYARET YOK BUGÜN ENİŞTEM GİTMİŞ Bİ ÇAMDAN GÖRMÜŞ TEK BAŞINA BİR ODANIN İÇİN DE BEKLEMEYE DEVAM EDİCEZ DEMİŞLER
EDENDENDE ETMEYENDENDE ALLAH RAZI OLSUN
İSMİ. ABDULLAH
Bu mübarek günün hatrina Rabbim şifa versin insallah
Amin inşallah canım Allah razı olsun
Rabbim şafii ismiyle şifa versin çok geçmiş olsun inşallah hemen toparlanır 🤲
Amin inşallah canım
Aleyküm selam hayırlı kandiller
inşallah Rabbim şifa versin🤲
Allah sanada babanada sifa versin insallah
Bu mübarek günün yüzü suyu jürmetine hem babana hemde tüm hastalara rabbim şifa versin sanada şifalar olsun herşey istedigin gibi olsun
Rabbim bu gece hürmetine sana ve babana Şafi ismiyle şifalar versin 🤲🤲🤲 kalıcı şifalar olsun inşaAllah
Rabbim şifa versin cnm babanı evlatlarına sevdiklerine bağışlasın rabbim bütün şifa bekleyen hastalara şifa versin sanada üzüldüm kuzum ya sende biran önce iyles kurtul o torbadan rabbim senide evlatlarına bağışlasın busramm
Bugün senin ikizini gördüm kız bankacı kadın sana çok benziyordu saçın bile aynıydı bakistik kaldık öyle
Teşekkür ederim canım insanlar çift yaratılırmis
Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah geçmiş olsun
Teşekkür ederim canım
1,488,281 soru
24,327,830 cevap
345,571 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın