+3 oy
201 göst.
Diğer kategorisinde (523 puan) tarafından

Kızlar Merhaba size bir şey soracağım bir ablamız tarafından çocuklarımın bayramlık almıştı ve bana  bi takım kargoya vermişti oğlumunki Geldi Ama benimki gelmedi daha yani daha doğrusu bir siteden almış ne zaman vermişti cumartesi günü vermiş ve PTT kargodan gelecek ve uzun sürer mi bayrama kadar yetişilir mi bilmiyorum yani takip ediyoruz ve transfer süresinde diyor yani daha yolda mı oluyor bilmiyorum Yani cumaya kadar gelir mi sizce?? Bir de PTT kargo daha uzun diyorlar bilmiyorum Yani bayramdan sonra gelir diyorlar ya da bayramdan önce yetiştirir diyorlar 

8 Cevaplar

+1 oy
(564 puan) tarafından

Tahmini teslimat zamanı ne zaman yazıyosa o zaman geliyo bacım

-Reklam-
+1 oy
(1,283 puan) tarafından

Tahminimce yetişir transfer süreci dediği yolda tahmini teslimat tarihi yazar ama genel de erken geliyor ptt kargonun da hiç geç getirmesine şahit olmadım 

+1 oy
(1,950 puan) tarafından

Valla bende ıslak mendil aldım bebeğim için pazar günü verdiler kargoya hala gelmedi. Tahmini teslim tarihi 2 nisan yazıyor. Dağıtım şubesinde görünüyor ama ne zaman gelir bilemiyorum. Bekliyorum bende. İnşallah yetişir bahramliginn bayramdan önce. 

(1,239 puan) tarafından

Yarın gelir ciksrirlarsa sabah 

0 oy
(130 puan) tarafından

Yetişir bence

0 oy
(4,338 puan) tarafından

Gelir yarına büyük ihtimalle 

0 oy
(18,145 puan) tarafından

Hiç belli olmaz.. benimki 10 günde geldi PTT.

0 oy
(3,640 puan) tarafından

Valla pazar sabah verdigim siparis banada daha gelmedi yarin gelecek gorunuyo insaAllah yetisir bayrama ben kargoistten soyledim ptt gec geliyo diye o da yetismedi bi de soyle bisey var esim sendeo kargo sirketinin deposunda guvenlik olarak calisiyo kuryeler sabah arabalari doldurup cikiyolar hizli hizli yetismeye calisip bitirebilirlerse tekrar gelip urun alip cikiyolar dedi yani 3 kargo sirketi de suan yogun bunu anlamis olduk bayram donemi oldugu icin boyleymis 

(523 puan) tarafından

Hmm Anladım abla İnşallah yetişir ya

0 oy
(3,775 puan) tarafından

Cumartesi öğlene kadar da gelir canım 

(523 puan) tarafından

Tahmini gönderim tarihi 29 Mart yazıyor büyük ihtimalle cumartesi gelir sabahtan 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 65 göst.
14 Haziran 2023 Diğer kategorisinde sebnem77 (1,121 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 108 göst.
24 Ocak 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde Sekerparemm (748 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 302 göst.
27 Aralık 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Karadenizin incisi (10,825 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 212 göst.
19 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,455,833 soru

23,889,502 cevap

321,724 kullanıcı

...