+2 oy
615 göst.
Diğer kategorisinde (1,691 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

9 Cevaplar

+2 oy
(9,058 puan) tarafından

guzelcene durulucan parmagini marmagini soka soka ince detay fircasi kullaniom ben kadik catal sapi cay kasigi falan 😂😂😂 sokustura sokustura😂

(593 puan) tarafından

Senin fırın yaşıyor mu🤣

(9,058 puan) tarafından

ySiyor masallahi var😂😂

(593 puan) tarafından

İyi iyi vallah ben olsam okadar sokmaya ölmuştum şimdi🤣🤣🤣🤣

(1,691 puan) tarafından

Bende mi o fırçadan alsam napsam 😂

-Reklam-
+1 oy
(9,614 puan) tarafından

Nolduki ben hep sıkıyom ama noluyoki

(1,691 puan) tarafından

Of valla ben tek olsam bu kadar takmam aslında da oğlum var işte o olunca akan sular duruyor korktum bir anda 

(9,614 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Hele ben domestos olmadan duramam ya  cok tehlikeli şeyler aslında dogal yollar arastırılsa yapılsa döküyoruz mesela asla arınmıyor ne kadar durularsam durulayım hep kaygan oluyor sıcak su soguk su farketmemeksizin

(3,949 puan) tarafından

çamaşır suyunu asla ve asla gıda temas eden bir şeye kullanmamak gerekiyor. 

tuvalette falan kullanımı da 1 kova suya 1 kapak çamaşır suyu. ama biz 1 şişe bitiyoruz 1 tuvalette 🤦🏼‍♀️

çamaşır suyunun kokusunu alıyorsan, fazla koyuyorsun demekmiş

(9,614 puan) tarafından

Sorma boşaltıyorum esim dior içiyonmu napıyon falan 😆😆😆

(3,949 puan) tarafından

kendimizi mahvediyoruz🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️sonra herkes nşye hasta, niye alerjik aha bunlardn😂

+1 oy
tarafından

Güzelce durulama yap nemli bezle deterjan kalıntısı bırakmamaya çalış sonra da kurula açık bırak kapağını sabah bı bismillah diyip aç en yüksek derecede bı ısınsın bı şey olmaz diye tahmin ediyorum en fazla ne kadar yağ çözücü sıkmış sındır ki  

(1,691 puan) tarafından

Tamam çok sağol 

+1 oy
(22,593 puan) tarafından

Bence güzelce temizle sonrâ içi su dolu fırın tepsisini köy fırında onun buharı yükselir orayı Temizler deterjanlı su akıp gider aşağıya . Aklıma bu fikir geldi 

(1,691 puan) tarafından

Evet öyle demişler zaten bende öyle yapayım teşekkür ederim 

+1 oy
(2,423 puan) tarafından

Bacım fişini çekmeyi unutma da ne sıkarsan sık 😄 Allah korusun temizleyeyim derken elektriğe tutulma 

(1,691 puan) tarafından

Fiş miş çekmedim vallahi 😂

(2,423 puan) tarafından

Kız Allâh korusun elektrikli şey direk o ısıtıcılara bağlı iyi çarpılmadın 😃

(599 puan) tarafından

Ben yazacaktım bu yorumu valla geçen beni iyi salladı aklım gitti aman dikkat idiltos

(1,691 puan) tarafından

Tamam kızçeler teşekkür ederim ❤️

+1 oy
(4,704 puan) tarafından

Bak simdi oni guzelce sil temizle bi kac kez iyice durula deterjan kalmasin sonra firinin kendini temizleme ayari vardir yoksa da 70 dereceye getir 60 dk ac ince tepsinin icine karbonat limon dilimi falan uydur iste evindeki dogal temizlik yapilabilecek urunlerle koy kaynar su ekle ver firina 1 saat oyle calissin sonra da kagit havluyla kurula mis gibi olur 

(1,691 puan) tarafından

Yapayım mervoşum  sağol ❤️

(4,704 puan) tarafından

Gulum kandilin mubarek olsun 

(1,691 puan) tarafından

Şeninde mübarek olsun bebeğim ❤️🌺

+1 oy
(2,907 puan) tarafından

Birsey olmaz sol biraz boş çalıştır tamam..

Rezistans uretten firmada çalışıyorum da😂 

(1,691 puan) tarafından

Oğlum varya ondan korktum yoksa ben ha almişim ha almamışım 😂 ne kadar süre çalıştırayım boş hangi ayarda benim fırının kendi temizleme özelliği yokta 

0 oy
tarafından

O hatayı bir kere yaptım asperoks tü birde fanlı olduğu için gitmiyor du en son eşim söktü fanı sildim güzel bir duruladım da öyle kurtuldum kokudan 

(1,691 puan) tarafından

Bilmiyorum daha koku var mı yok mu ama başlıcam bugün icabına 

0 oy
(6,228 puan) tarafından

Önce güzelce durula, bir tepsiye su doldur bir limon doğra suyun içine at. Yarım saat fırını çalıştır limon o kokuyu alır ☺️

(1,691 puan) tarafından

Tamam aşkoomm teşekkür ederim ❤️

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,465,975 soru

24,024,169 cevap

328,357 kullanıcı

...