,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
guzelcene durulucan parmagini marmagini soka soka ince detay fircasi kullaniom ben kadik catal sapi cay kasigi falan 😂😂😂 sokustura sokustura😂
Senin fırın yaşıyor mu🤣
ySiyor masallahi var😂😂
İyi iyi vallah ben olsam okadar sokmaya ölmuştum şimdi🤣🤣🤣🤣
Bende mi o fırçadan alsam napsam 😂
Nolduki ben hep sıkıyom ama noluyoki
Of valla ben tek olsam bu kadar takmam aslında da oğlum var işte o olunca akan sular duruyor korktum bir anda
Hele ben domestos olmadan duramam ya cok tehlikeli şeyler aslında dogal yollar arastırılsa yapılsa döküyoruz mesela asla arınmıyor ne kadar durularsam durulayım hep kaygan oluyor sıcak su soguk su farketmemeksizin
çamaşır suyunu asla ve asla gıda temas eden bir şeye kullanmamak gerekiyor.
tuvalette falan kullanımı da 1 kova suya 1 kapak çamaşır suyu. ama biz 1 şişe bitiyoruz 1 tuvalette 🤦🏼♀️
çamaşır suyunun kokusunu alıyorsan, fazla koyuyorsun demekmiş
Sorma boşaltıyorum esim dior içiyonmu napıyon falan 😆😆😆
kendimizi mahvediyoruz🤦🏼♀️🤦🏼♀️sonra herkes nşye hasta, niye alerjik aha bunlardn😂
Güzelce durulama yap nemli bezle deterjan kalıntısı bırakmamaya çalış sonra da kurula açık bırak kapağını sabah bı bismillah diyip aç en yüksek derecede bı ısınsın bı şey olmaz diye tahmin ediyorum en fazla ne kadar yağ çözücü sıkmış sındır ki
Tamam çok sağol
Bence güzelce temizle sonrâ içi su dolu fırın tepsisini köy fırında onun buharı yükselir orayı Temizler deterjanlı su akıp gider aşağıya . Aklıma bu fikir geldi
Evet öyle demişler zaten bende öyle yapayım teşekkür ederim
Bacım fişini çekmeyi unutma da ne sıkarsan sık 😄 Allah korusun temizleyeyim derken elektriğe tutulma
Fiş miş çekmedim vallahi 😂
Kız Allâh korusun elektrikli şey direk o ısıtıcılara bağlı iyi çarpılmadın 😃
Ben yazacaktım bu yorumu valla geçen beni iyi salladı aklım gitti aman dikkat idiltos
Tamam kızçeler teşekkür ederim ❤️
Bak simdi oni guzelce sil temizle bi kac kez iyice durula deterjan kalmasin sonra firinin kendini temizleme ayari vardir yoksa da 70 dereceye getir 60 dk ac ince tepsinin icine karbonat limon dilimi falan uydur iste evindeki dogal temizlik yapilabilecek urunlerle koy kaynar su ekle ver firina 1 saat oyle calissin sonra da kagit havluyla kurula mis gibi olur
Yapayım mervoşum sağol ❤️
Gulum kandilin mubarek olsun
Şeninde mübarek olsun bebeğim ❤️🌺
Birsey olmaz sol biraz boş çalıştır tamam..
Rezistans uretten firmada çalışıyorum da😂
Oğlum varya ondan korktum yoksa ben ha almişim ha almamışım 😂 ne kadar süre çalıştırayım boş hangi ayarda benim fırının kendi temizleme özelliği yokta
O hatayı bir kere yaptım asperoks tü birde fanlı olduğu için gitmiyor du en son eşim söktü fanı sildim güzel bir duruladım da öyle kurtuldum kokudan
Bilmiyorum daha koku var mı yok mu ama başlıcam bugün icabına
Önce güzelce durula, bir tepsiye su doldur bir limon doğra suyun içine at. Yarım saat fırını çalıştır limon o kokuyu alır ☺️
Tamam aşkoomm teşekkür ederim ❤️
1,465,975 soru
24,024,169 cevap
328,357 kullanıcı