Gorumceniz sende karı mısın dese ve size eşya yollasa. alir misiniz daha doğrusu cocuklara
sende karimisin derken naptin altina mi aldin beni derdim oncelikle kari olup olmadigimi nerden anladin derdim . sadakasi da onun olsun ben almam gerek yok vocuklarin bircok seyi var deyip geri yollarim
Puahahah kız o nasıl laf nerden aklina geldi jsjdj
ay nebilim erkek olsa denmez de kadin oyle terbiyesizlik yaparsa haketgi cevp bu olur bence
Anladığım yani seni küçümseyerek beyenmeyerek yapılmış birsey yada şakada olabilir tam acıklayocı yazsan iyi olur😃
Alır o eşyaları başına çalarım. Normal bir şekilde verse kabul ederim ki veriyorda bazen oyuncak filan ama böyle bir lafın üzerine malı başında paralansin
Hiç böyle seviyesizlik yapmadım Rabbim de şaşırtmasın ama normalde konuşmadığım kişilerin çocuklarına hediye aldığım oldu. Onlar da benimkine alsa karşı gelmem sonuçta halası amcası diye düşünüyorum.
Asla almam kapımın önünden geçirmem gururlu olmak gerekir
Bana kesinlikle bu şekilde bir şey söyleyemez sende karı misin ne
Bana değil yeğenlerine göndermiş giydirirdim
Bende aynısını yapardım bencede
O kadar da seviyesiz olunmaz tartışmanın da adabı vardır o verdiğini başa da kakar
Bir şey gönderirken niye öyle bir şey dedi ki , derdi ne?
Normal bir şekilde gönderilmiş olsa giydirirdim de o şekilde bişey dendikten sonra geldiği gibi çöpe atardım gözünün önünde. Kadınlığımı sorgulamak kimsenin haddine değil
Kötü niyetli verirse tabiki almam
Bazı cümleleri duyduğunuz da nasil sessiz kalıyorsunuz cidden şaşırıyorum
Kadın olan birinin çocuklarına hediye edersin ben bir karı olarak en iysiini zaten aldım onlara derdim
İkisi aynı zamanda olmadıysa sıkıntı yok çünkü bana boyle bir şey dese alır cevabını oturur aşağı o yüzden ben bunu mesele hâline getirmem. Maalesef genel itibariyle susuyoruz bize kötü bir şey söylendiğinde sustuğumuz içinde içimize dert oluyor o yüzden ben herkese hak ettiği cevabı vermekten yanayım cevabını versem sonrasında kinde beslemem kafam rahat olur
İkisi aynı zamanda olmadıysa sıkıntı yok çünkü bana boyle bir şey dese alır cevabını oturur aşağı o yüzden ben bunu mesele hâline getirmem. Maalesef genel itibariyle susuyoruz bize kötü bir şey söylendiğinde sustuğumuz içinde içimize dert oluyor o yüzden ben herkese hak ettiği cevabı vermekten yanayım cevabını versem sonrasında kin de beslemem kafam rahat olur
Vallahi o gönderdiği eşyaları götürür onun kıçına monte ederim laflarımıda keskin şekilde sokar çıkar evime gelirim işte bu yüzden çocuğumun kimsenin eşyasına bile parmağını koymasına bile izin vermiyorum
1,502,292 soru
24,529,341 cevap
359,904 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın