+3 oy
202 göst.
Diğer kategorisinde (845 puan) tarafından

Popüler kültürün kölesiyiz resmen 😂 o kadar çok karşıma çıkıyor ki canım çekti ama bilemedim güzel mi? Yapan var mı aranızda 

10 Cevaplar

+2 oy
(2,338 puan) tarafından

Kesinlikle hayal kırıklığı 

(845 puan) tarafından

Harbi mi yaa boşa uğraşmim o zaman bende e 

(2,338 puan) tarafından

Valla ben ve çevrem beğenmedik klasik bişey 

. Yani bir esprisi yok bakma milletimize 

(1,333 puan) tarafından

Neden begnmediniz tadi mi kotu ?

(2,338 puan) tarafından

Tadı kötü değil ama bir esprisi yok dediğim gibi standart bir krema üstüne çikolata saçma bişey 

-Reklam-
+2 oy
(7,306 puan) tarafından

ben onu beyaz kremasi olmadan kekile supangle olarak yapiyordum:)) dun de degistirdim spunfulun beyaz kremasina kedidili parcaladim karistirdim. uzerinede supanglenin sosunu doktum. guzel oldu aslinda:))

+2 oy
(49 puan) tarafından

İki gün önce yaptım yeğenime, tekrar yapmam için yalvardı. Çok güzel oldu gerçekten. 

+2 oy
(635 puan) tarafından

Ablam yaptı yedim muhallebisi güzel ama altina ufatılmış kek saçma geldi sadece üzerini yedim

+2 oy
(1,391 puan) tarafından

Yaptim ilk çikolata sosunu yaparken plmadi dedim ama eşim bir şekilde halletmiş krema ile yapmistim kaynağında kıvam aldı bire bir aynisi olduds değer mi valla birdaha uğraşmam 😀

+1 oy
(3,511 puan) tarafından

Yemiştim güzeldi ben yapmadım ama yapicam

+1 oy
tarafından

Ya aslında güzel tarife göre yaptım ama bidahakinr kafama göre yapicam mesela tarife göre mualebidini yaptım bana koyu ve fazla gekdi daha az ve az kıvamlı yapicam çikolatası lni daha çok ve yoğun yapicam ma güzel yanı 

+1 oy
(159 puan) tarafından

Bana çok ağır geldi ya aşırı tatlıydı kasesinin yarısına geldiğimde çoktan baymıştı

+1 oy
(20,989 puan) tarafından

Tadını bilmediğim hiç bir şeyi canım çekmez benim :) o kadar da göze hitap etmiyor bir cazibesi yok bence 

0 oy
(972 puan) tarafından

Altına kek koymasan bildiğin tavuk göğsü çıkolatalı olan denedim güzeldi yine yıne istedi eşim😃

İlgili sorular

+3 oy
5 cevap 163 göst.
+3 oy
4 cevap 199 göst.
+2 oy
3 cevap 203 göst.
25 Şubat 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Aysenur5561 (319 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 300 göst.
26 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Leyla343480 (95 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,447,572 soru

23,778,257 cevap

316,281 kullanıcı

...