Popüler kültürün kölesiyiz resmen 😂 o kadar çok karşıma çıkıyor ki canım çekti ama bilemedim güzel mi? Yapan var mı aranızda
Kesinlikle hayal kırıklığı
Harbi mi yaa boşa uğraşmim o zaman bende e
Valla ben ve çevrem beğenmedik klasik bişey
. Yani bir esprisi yok bakma milletimize
Neden begnmediniz tadi mi kotu ?
Tadı kötü değil ama bir esprisi yok dediğim gibi standart bir krema üstüne çikolata saçma bişey
ben onu beyaz kremasi olmadan kekile supangle olarak yapiyordum:)) dun de degistirdim spunfulun beyaz kremasina kedidili parcaladim karistirdim. uzerinede supanglenin sosunu doktum. guzel oldu aslinda:))
İki gün önce yaptım yeğenime, tekrar yapmam için yalvardı. Çok güzel oldu gerçekten.
Ablam yaptı yedim muhallebisi güzel ama altina ufatılmış kek saçma geldi sadece üzerini yedim
Yaptim ilk çikolata sosunu yaparken plmadi dedim ama eşim bir şekilde halletmiş krema ile yapmistim kaynağında kıvam aldı bire bir aynisi olduds değer mi valla birdaha uğraşmam 😀
Yemiştim güzeldi ben yapmadım ama yapicam
Ya aslında güzel tarife göre yaptım ama bidahakinr kafama göre yapicam mesela tarife göre mualebidini yaptım bana koyu ve fazla gekdi daha az ve az kıvamlı yapicam çikolatası lni daha çok ve yoğun yapicam ma güzel yanı
Bana çok ağır geldi ya aşırı tatlıydı kasesinin yarısına geldiğimde çoktan baymıştı
Tadını bilmediğim hiç bir şeyi canım çekmez benim :) o kadar da göze hitap etmiyor bir cazibesi yok bence
Altına kek koymasan bildiğin tavuk göğsü çıkolatalı olan denedim güzeldi yine yıne istedi eşim😃
1,447,572 soru
23,778,257 cevap
316,281 kullanıcı