+2 oy
158 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (810 puan) tarafından

Arkadaşlar 6 buçuk aylık kızım var bu gece 10 dakikada bir emmeye kalkıyor artık emmeyi kesmek istiyorum bu aylarda kesen Var mı herhangi bir sıkıntı olur mu kesince uykular düzene girdi mi ve uyandığı vakit emmek için ağladığı vakit ne yapmam lazım Nasıl oyalamam lazım

11 Cevaplar

+2 oy
(810 puan) tarafından

Lutfen fikir verin   

-Reklam-
+2 oy
(8,468 puan) tarafından

Kız çok küçük 6 buçuk aylık nedir 16 buçuk aylık mı demek istedin yoksa? 

(810 puan) tarafından

Hayır pes etmedim uyku eğitimine devam Ama yaklaşık günlük 6-7 saatim bebeği uyutmakla geçiyor ve çok fazla ağlıyor

(8,468 puan) tarafından

Benim kızımda aynıydı gözüm açık rüya görüyordum gece uykularimiz sıfırdı çok zorlu günlerdi geçti gitti seni iyi anlıyorum canım. Allah yardımcın olsun.

(810 puan) tarafından

Gerçekten çok zor ve benim bu üçüncü çocuğum tek çocuk olsa ona göre ayak uydurayım ama gerçekten çok zor etrafımda arkadaşların çocuklarını görüyorum uykuları ağlamaları her şeyi düzenle Benimki dışarıda bebek arabasında bile durmuyor kucağımda geziyoruz

(8,468 puan) tarafından

Oyy benim tek çocuk pertim çıkmıştı. Diğer çocukların nasıldı 

(810 puan) tarafından

Ilk kizim da cok aglardi cok uyanirdi ama düzeni vardi 2. Kizim da boyleydi AMA 2 cocukla yine yetisiyordum 

3. Kizimda artik daha zorlandim butun isler birikiyor 

Simdi ebeleri aradim bakalim onay verecek lermi emmesini kesmeyi 

+2 oy
(607 puan) tarafından

Evet aslında ufak değil kesebilirsiniz ben biraz daha büyükken yaptım ama geceleri piş piş pat pat yöntemi ile uyuttum uyaninca geri gece olduğu için uykuya dalması daha kolay oluyordu 

+2 oy
(1,455 puan) tarafından

6 aylık bı bebeği sütten kesmek mantıklımi sence en azından bir yaşını geçmesini bekle tam diş dönemi o yüzdendir sürekli emmek istemesi 

(810 puan) tarafından

Hayir dogdugu gunden beri ayni

+1 oy
(1,190 puan) tarafından

1 yaşına kadar emzir. şu sıraşar diş sıkıntısı da yaşıyor o yüzden de emmek ister. 

1 yaşından sonra gelişimine göre karar verirsin

15 aylık bıraktım ben gece beslenmesini

(810 puan) tarafından

Malesef bir yasina kadar bekleyemem hic uyumuyor o kadar sabredemem baalayacam hemen 

(1,190 puan) tarafından

gelişimini etkiler benden demesi. çünkü 1 yaşına kadar ana besini anne sütü 

ek gıda, sadece ek gıda

(810 puan) tarafından

Zaten gündüz emecek gece kesmeyi düşünüyorum ben

(1,190 puan) tarafından

onun gece beslenmesine de ihtiyacı var

+1 oy
(176 puan) tarafından

1buçuk yayında memeyi tamamen kestim gece emmeyi o güne kadar bırakmadı

+1 oy
(176 puan) tarafından

Sabır taşı ile 2günde kestim gece uykumuz deliksiz oldu. Ama memeyi kontrol ediyordu o yüzden sürekli sabır taşını sürüyordum ona göstermeden

(810 puan) tarafından

Ben tamamen kesmeyeceğim gündüz emzireceğim gece beslenmesini keseceğim

(176 puan) tarafından

İşte tek gece nasıl olur bilmiyorum onu demek istedim

+1 oy
(274 puan) tarafından

Çok küçük canım yaza kadar en azından sabret yazıktır anne sütü dişin sağlığını bağışıklığı güçlendiriyor

(810 puan) tarafından

Bence alakasi yok gunduz istedigi kadar emsin gece emmesin istiyom Çünkü hakikaten bir saat uyuduğunu bile görmüyorum en fazla yarım saatte bir emmeye kalkıyor ve ben aylardır uykusuzum

(274 puan) tarafından

He tamamen kesmicen ozaman bilmiyorum canım ben hiç denemedim öyle. Benimde gece emiyor ama uyanmiyorum direk göğüsmu çıkarıyorum emiyor oda bende uyuyoruz o şekilde uyanmadan 

(810 puan) tarafından

10 dakikada bir uyaniyor ya surekli guzel uykuya dalamiyor 

(274 puan) tarafından

Anladım canım Allah yardımcın olsun 

+1 oy
(810 puan) tarafından

@Sekerkizz     yardim

(24,706 puan) tarafından

Seni cok iyi anliyorum. Cunku gundyz bebeğim dis doneminde o kadar zorlaniyorummki. 

Ben su vermedim canim çünkü 2 aylikti su olmazdı. Bence sende hicbirsey vermeden uyutmaya calis. Sen zaten zorlaniyorsun azdaha dışını sık inşallah faydasi olur ..

(810 puan) tarafından

Yatmadan önce bir şey yediriyor musun peki

(24,706 puan) tarafından

Yatmadan emziriyorum oyle yatiriyorum. 

(810 puan) tarafından

Çorba meyve mama vesaire veriyormusun tok kalsin diye

(24,706 puan) tarafından

Yatmadan meyve yiyoz gece biz yerken onada veriyom. Farkli hicbirsey vermiyom 

0 oy
(765 puan) tarafından

Benim bebeğim de öyle beni hiç uyutmazdı 8. aydan sonra gece uzun uyumaya başladı uzun dediğim de maksimum üç saat, kalkıp emip geri uyuyor 10 aylık oldu uyansa da artık kendi geri uyumaya başladı. Bence biraz daha bekle 6 aylık çok küçük diş sancıları bitince uyumaya başlar

0 oy
(669 puan) tarafından

Canım gece mama versen mama daha doyurucu oluyor ya en azından açlıktan uyanmadigini bilirsin birde nasıl uyutuyorsun eğitim alıyorum demişsin egitmene sordun mu ne olacak böyle diye desteksiz uykuda gece sık uyanmaz vardır bı derdi 

(810 puan) tarafından

Derdi gece boyu emmek yatarken gece mamasi yapicam bide banyo yaptiracam 

Doktor kes dedi gece beslenmesini sordum bugun

(810 puan) tarafından

Guyya desteksiz uyutuyom biraz besikte oyalaniyor aglarsa omzumda pis pis yapiyom 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 59 göst.
23 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde 3mhnads (2,083 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 76 göst.
25 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde 3mhnads (2,083 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 138 göst.
13 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,447,112 soru