Annemi uğurladım kızlar sağolsun doğumdan 2 hafta önce geldi oğlum bugün 56 günlük. Gurbet zor burnumun direği sızladı çok alışmıştım varlığına. İki çocuk annesi kadın çocuk gibi ağladım 🥹 neyse öperim sizi biraz duygusalım paylaşasım geldi 🥹
Peki benim okuyup ağlamama ne demeli 😢 Rabbım başından eksik etmesin nagişim kazasız belasız olsun da yine gelir inşallah 🥺
Amin hülyam o kadar koydu ki uğurlamak. Havaalanına da gidemedim bebe var çok zor geldi
Senin ki 2 aydır yanında çok çok normal ben 1 haftada alışıyorum gidişleri koyuyor valla bende her defasında salya sümük ağlıyorum
Rabbim eksikliğini göstermesin annem yardım eder güveni çok başka
Aminnn aminnnn cümlemizin
Offff gittikten sonraki boşluk çok kötü ya 🥺🥺🥺 seni çok iyi anlıyorum. Rabbim tez vakitte kavuştursun sizi ❤️
Şu an tam o boşluktayım 🥹Amin canım
Kızımda annemde gelmişti 1 ay o kadar zor oldu ki yokluğuna alışmak bende günlerce ağlamıştım Anneler iyi ki var Rabbim yokkuklarini göstermesin ❤️🌼
Amin canım benim zorumuza kolay ediyorlar çok canım acıdı giderken
🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺
En son ara tatilde gördüm annemi ama gerçekten anne kuzusu olmak bambaşka bir şey kimsenin yerini tutamadığı biri benim annem doğumda gelip bir ay kalıp gitmişti gidince çok kötü olmuştum o güne döndüm sanki Rabbim başımızdan eksik etmesin analarımızı
Amin canım benim,nasipse yaza gideceğim 2 ay gözümde büyüyor inan.
Allah kavuştırsun canm
Allah razı olsun canım amin inşallah
Allah kavustursun canim♥️ne guzel gelip kalmiş
Evet merviş geldi sağolsun bebeği gibi baktı bize gitti anacım Allah razı olsun ❤️
Allah eksikligini gostermesin canim❤️
Ah bacım ahh haftada bir geliyorlar bir gece kalıp bazen kalmadan gidiyorlar aynı şehirdeyizde gittikleri gibi ev bomboş geliyor bana seni çok iyi anlıyorum 🥹 Rabbim sabır versin tez zamanda hayırlısıyla tekrar kavuşun inşallah 🌻🙏🏻
Oyyy haftada bir görsem cennette gibi olurum darısı yakına bir yere tayinle bize inşallah canım❤️
Amiiin inşallah canım 🙏🏻♥️
Gurbetlik zor yaşayan bilir 5 yılda iki doğumuma gelebildi 2incisi mecburiyetten biz gittik onu da aldık geldik üstelik yaşlı annem yol çekemiyor her gidişi benim ilk gelin olarak evden çıkışım kadar koyuyor Rabbim onların eksikliğini vermesin cennet kokusu anneler
Amin canım benim Rabbim ömrünü uzun kılsın annelerimizin eksikliğini göstermesin
Yıllardır ben de memleketimden anne-baba-kardeşlerimden uzağım. Şimdiye kadar bu duygusal zorluğu çok çektim. O yüzden sizi de anlayabiliyorum. Ama olan her "şeyde" hayır olduğunu şu zamanlarda anladım. Rabbim tekrar kavuştursun.
Amin inşallah sağolun
Allah kavuştursun ❤️ Hocam 35 yaşındayım, 12 yıldır evliyim. Her yaz gelin annem,kışında ben. Her seferinde çok ağlarım. Artık kız kardeşimin canına yetti. Abla yalanmı yapıyorsun, kaç yıl oldu alışamadın mı diyor ☺️
Canım benim de 7.yıl evlilikte gurbette 12.yıl. hep kalbim De onunla gidiyor inan🥹❤️
Tahmin ediyorum ☺️Rabbim eksiklerini göstermesin inşAllah🤲🏻
Bende annemden uzaktim çok şükür tayinimiz memlekete çıktı şuan annemlerdeyim gurbetlik çok zor bir sıkıntın derdin olunca hemen yanina gelecek kimsen yok
Evet canım şimdi Bi de 2 çocukla hasta olsak kapı çalan yok. Kolumda serumla çorba yapmışlığım var benim hiçbir serumu hastanede yatarak bitirmedim
1,456,211 soru
23,894,258 cevap
321,949 kullanıcı