Eşimle sorunlar yaşadık maddi anlamda ailesi annanesi dayısı flan beni suçladı baya sorun yaşadık annem geldi yanıma olmayacak şeyler söylediler bende hepsinden elimi ayağımı çektim hakliyken büyük haksizliga uğradım , eşim de anan tarafı der susar yani tinlamaz gider onalra ben aylardır hiç biriyle konuşmuyorum gitmiyorum önümüzde bayram var annesine gitmeyi ve babasının mezarına gitmeyi tek dusnuyorum asla diğer ailesine akrabalarına gitmiycem bunuda daha eşime demedim ona guzellikle nasıl desem sorun yaşamak istemiyorum evimde zaten kendi ailem uzakta gitme şansım şuan yok , koca ramazan tek geçirdim bayramida kendi çekirdek ailemle geçirmek istiyorum evimde sakince
Eşin zorlar mı gitmesen
Yok zorlamaz ama mirin kırın eder mi bilemiyorum
Ben eşimin ailesiyle kavgalı değilim ama kırgınım hep biz gidiyoruz onlar hiç gelmiyor bu bayramda ikilemdeyim gidesim hiç yok. 1 saat yol yapıp zahmet edemiyorlar torun görmek için
Annesi iki adım yerde nesnesi faln da çok uzak değil evleri ama bende kırıldım beni sürekli kötü ve sorun çıkaran biri olarak gördüler her fırsatta bunu dile getirdiler
3 4 bayramdır gitmiyorum. Ve aslada gitmeyeceğim .. kırgınlıklar var . Onlar yüzünden bayramdan nefret eder olmuştum
🙈🙉🙊
1,486,832 soru
24,307,131 cevap
344,518 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın