0 oy
176 göst.
Moda kategorisinde (3,288 puan) tarafından

Eşimle sorunlar yaşadık maddi anlamda ailesi annanesi dayısı flan beni suçladı baya sorun yaşadık annem geldi yanıma olmayacak şeyler söylediler bende hepsinden elimi ayağımı çektim hakliyken büyük haksizliga uğradım , eşim de anan tarafı der susar yani tinlamaz gider onalra ben aylardır hiç biriyle konuşmuyorum gitmiyorum önümüzde bayram var annesine gitmeyi ve babasının mezarına gitmeyi tek dusnuyorum asla diğer ailesine akrabalarına gitmiycem bunuda daha eşime demedim ona guzellikle nasıl desem sorun yaşamak istemiyorum evimde zaten kendi ailem uzakta gitme şansım şuan yok , koca ramazan tek geçirdim bayramida kendi çekirdek ailemle geçirmek istiyorum evimde sakince 

4 Cevaplar

0 oy
(99 puan) tarafından

Eşin zorlar mı gitmesen

(3,288 puan) tarafından

Yok zorlamaz ama mirin kırın eder mi bilemiyorum

-Reklam-
0 oy
(4,004 puan) tarafından

Ben eşimin ailesiyle kavgalı değilim ama kırgınım hep biz gidiyoruz onlar hiç gelmiyor bu bayramda ikilemdeyim gidesim hiç yok. 1 saat yol yapıp zahmet edemiyorlar torun görmek için 

(3,288 puan) tarafından

Annesi iki adım yerde nesnesi faln da çok uzak değil evleri ama bende kırıldım beni sürekli kötü ve sorun çıkaran biri olarak gördüler her fırsatta bunu dile getirdiler 

0 oy
(841 puan) tarafından

3  4 bayramdır gitmiyorum. Ve aslada gitmeyeceğim .. kırgınlıklar var .   Onlar yüzünden bayramdan nefret eder olmuştum  

0 oy
(3,241 puan) tarafından

🙈🙉🙊

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 71 göst.
28 Ekim 2024 Diğer kategorisinde ryaaygt (368 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 308 göst.
11 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mirayin annesi (2,869 puan) tarafından soruldu
+3 oy
15 cevap 505 göst.
7 Mart 2025 Diğer kategorisinde Busra derler (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 197 göst.
2 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Prensesp (9,417 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,444,256 soru

23,731,182 cevap

313,515 kullanıcı

...