Kızlar merhaba reglime 1-2 gün var. Hafif kasık ağrılarım bel ağrım ve yoğun akıntı da var birkaç gündür göğüs hassasiyeti de var . İlk hamileliğimde düşük oldu maalesef. Onda öğrendikten sonra göğüs hassasiyeti olmuştu sadece . Şimdi yeniden heyecanlandım bu belirtileri görüp hamile olan var mı acaba :)
Hiçbir şey :) Normal adet olacak gibiydim. Adet gecikmesinden sonra belirtiler yaşamaya başladım. 6. haftadan önceki belirtiler yanıltıcı oluyor.
Teşekkür ediyorum 🙏
Evlendim 4 ay sonra hamile kaldım ama çalışmalara hemen başlamıştım belirtilere gerek kalmadı 3 kere acile gittim adetim gelmedi kesin hamileyim bı baktiralim diye zaten sürekli test de yapiyodum en son ovulasyon testi aldım garantiye alayım işi diye yanında hediye gebelik testi vermişler bı baktım ki hamileyim
Ne güzelll 😊
Benimde ilk hamileliği m'de aşırı karın ağrısı vardı ha adet oldum olacam sandım hep iki ve ücüncü gebelikte hiç bir belirtti yoktu birini 2 aylıkken birini 2 buçuk aylıkken öğrendim 😃
Allâh gönlüne göre versin istiyorsun sanirim hayırlısıyla nasip olsun
Teşekkür ederim inşallah 😊
Akıntı hariç benimde bu belirtiler vardı. Bir de sabah bulantıları 🤢
Teşekkür ederimm cevabınız için👍
Mide yanması ve koku hassasiyeti hemen basladi malesef hemen anladım ben hamile oldugumu
Umarım benim belirtiler de bundan dolayıdır ya
Postu 2 kere açmışsn canm sorunun hemen altında turuncu üçgen içinde ünlem var ona basta kapat canm
Onu farkettim uğraştım ama kapatamadim ya olmadı birini gizleyeyim dedim sistem izin vermiyor
1,496,306 soru
24,442,868 cevap
353,431 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın