+2 oy
91 göst.
Diğer kategorisinde (3 puan) tarafından

Kızlar merhaba reglime 1-2 gün var. Hafif kasık ağrılarım bel ağrım ve yoğun akıntı da var birkaç gündür göğüs hassasiyeti de var . İlk hamileliğimde düşük oldu maalesef. Onda öğrendikten sonra göğüs hassasiyeti olmuştu sadece . Şimdi yeniden heyecanlandım bu belirtileri görüp hamile olan var mı acaba :)

6 Cevaplar

+2 oy
(4,694 puan) tarafından

Hiçbir şey :) Normal adet olacak gibiydim. Adet gecikmesinden sonra belirtiler yaşamaya başladım. 6. haftadan önceki belirtiler yanıltıcı oluyor.

(3 puan) tarafından

Teşekkür ediyorum 🙏

-Reklam-
+2 oy
(205 puan) tarafından

Evlendim 4 ay sonra hamile kaldım ama çalışmalara hemen başlamıştım belirtilere gerek kalmadı 3 kere acile gittim adetim gelmedi kesin hamileyim bı baktiralim diye zaten sürekli test de yapiyodum en son ovulasyon testi aldım garantiye alayım işi diye yanında hediye gebelik testi vermişler bı baktım ki hamileyim

(3 puan) tarafından

Ne güzelll 😊

+2 oy
(2,463 puan) tarafından

Benimde ilk hamileliği m'de aşırı karın ağrısı vardı ha adet oldum olacam sandım hep iki ve ücüncü gebelikte hiç bir belirtti yoktu birini 2 aylıkken birini 2 buçuk aylıkken öğrendim 😃

Allâh gönlüne göre versin istiyorsun sanirim hayırlısıyla nasip olsun

(3 puan) tarafından

Teşekkür ederim inşallah 😊

+2 oy
(508 puan) tarafından

Akıntı hariç benimde bu belirtiler vardı. Bir de sabah bulantıları 🤢

(3 puan) tarafından

Teşekkür ederimm cevabınız için👍

+2 oy
(3,751 puan) tarafından

Mide yanması ve koku hassasiyeti hemen basladi malesef hemen anladım ben hamile oldugumu

(3 puan) tarafından

Umarım benim belirtiler de bundan dolayıdır ya

+1 oy
(4,841 puan) tarafından

Postu 2 kere açmışsn canm sorunun hemen altında turuncu üçgen içinde ünlem var ona basta kapat canm 

(3 puan) tarafından

Onu farkettim uğraştım ama kapatamadim ya olmadı birini gizleyeyim dedim sistem izin vermiyor 

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 67 göst.
0 oy
2 cevap 199 göst.
0 oy
11 cevap 485 göst.
0 oy
2 cevap 114 göst.
6 Kasım 2023 Diğer kategorisinde aysenur_dilay (176 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,452,243 soru