+1 oy
86 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (245 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

4AF8M7LG KODUMLA 

Garanti Bankasından kişi başı 750 toplamda 7500 TL bonus veriyor müşterisi olacaksınız size verdiğim kodu girince hem siz hemde ben 750 TL kazaniyoruz. Ayriyeten sizde cevrenizdekilere  yapıp 750 TL kazanıyorsunuz.İlgilenirseniz ne yapmanız gerektiğini anlatırım. 

3 Cevaplar

+1 oy
(2,911 puan) tarafından

Neden adım adım ilgilenip anlatıyorsun

(245 puan) tarafından

Canm önce garanti BBVA indiriyorsunuz sonra orda yeni müşteri ol basacan müşteri olacan bilgileri gireceksiniz kimlik bilgileri falan sana orda aylık maaşını falan ne iş yaptığını soracak kafana göre yaz sonra bayan müşteri temsilcisi görüntülü arayacak kimliğini göstereceksiniz hesabın oluşacak orda kart başvurusu yap sonra profil kısmına gir orda promosyon kodu gir paylaş var oraya gir en üste yakinini davet et kodu gir var benim kodumu gir orda kod al da var kodunu alıp başkasına yaptır bû adımları anlatacaktım.

-Reklam-
0 oy
(249 puan) tarafından

Bi tane banka hesabı açacağım ama herkes garanti kötü diyorlar 

(245 puan) tarafından

Valla kullanmasını bilene cok kolaylık sağlayan aksine cok güzel bi banka bn gayete memnunum bnce yapın zaten hesap kartı sana ne zararı olacak ki beğenmediniz mi kapatırsınız olur biter. 

0 oy
(533 puan) tarafından

Yaptım smdi ama gelen parayı nerden gorucem 

(245 puan) tarafından

30 nisan da yükleme gercekleşecekmiş müşteri hizmetiyle görüştüm. Kart bölümünde bonus para puani diye geciyor. 

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 53 göst.
+3 oy
0 cevap 37 göst.
31 Mart 2025 Aile & Aşk kategorisinde Ayaz Vakti (245 puan) tarafından soruldu
+1 oy
0 cevap 32 göst.
22 Nisan 2025 Aile & Aşk kategorisinde Ayaz Vakti (245 puan) tarafından soruldu
+3 oy
9 cevap 254 göst.
27 Mart 2025 Diğer kategorisinde Viyanaltinn (390 puan) tarafından soruldu