Adeta ilahi bir emircesine gitmesen kıyamet kopacakmışcasına arefe gününden gidip iki üç gün kalan var mı bacılar :((
Eşimin köy sevdasından ilçedeki evden taşınıp köye anasının yan tarafına taşındık.bir bakımdan şöyle iyi onların bayramını hemen kutlayıp kendi memleketime gidiyoruz.
Kaynım 3 . 5 saat uzaklıkta kaynanam 1.5 saat uzaklıkta aılem 18 saat uzaklıkta yakın kaynanam olduğu için mecbur oryaa gıdıcez evde durmaktansa
Bizde arife günü gidecektik ama bu sefer gitmiycem bayramın 1.günü gidecez 2.gün akşam dönücez kaynanamlar köyde annemler oturduğum yerdeler. Mecbur köyde duran olunca kalıyoruz
ana baba kayinpeder koydeyse mecbur gidilecek yani yapacak bisey yok 😂😂 ama gunubirlik gidip
donulebilicek mesafeyse gunluk gdilip donulur kocalar kaynanaya hizmet icin giturunce gunlerce kalirlar o ayri mevzu
Beş dk lık yol :/
oha ne gerek var ozaman milletle bayramlasmaya gezmeye vikinca gdilir donulur:)0
İşte ilahi emir diyorum ya :)
Ben bugünden gidicem ve bayramdan sonra 2 gün daha oradayım bacıı. 7 buçuk yıldır evde nasıl bayram yapılır bilmiyorum
Valla bense soğudum bayramlardan bu yüzden
Aynen öyle
Ay valla iyiki eşimin köy sevdası vede köyde akrabası yok 🫣🫣🫣
Ben eşimin köyüne gitmek isterim oda 1 günlüğüne tabi gidip dönmeli güzel yer çünkü şelalenin orda piknik yapar döneriz
Annemgil bayramda köyde ki evlerine gidiyorlar eşim benden önce gidelim diyor kayınvalide kayinpeder aşkı mı köy aşkı mı bilmiyorum desem ki senin annengille bayramlaşmayalim tmm diyecek o derece
Eşim kendi ailesine gidicek şehir dışına. Bende kendi aileme gidicem. Olması gereken bu bence ya
İki üç gün mü bacım biz bayramda 10 gün yazın da 2.5 ay kalıyoruz öldüm illallah ettim artık
Niye o kadar çok ay öyle olsa kafayı yerim
Benim köyde oturan kimsem yok ama eşim erkenden gitmez Birinci gün kaynanama kahvaltıya gideriz üç saat kadar oturup kalkarız sonra gidecek yerlere gideriz sonra ikinci gün sabah benim anneme gideriz sonra yine kalan yerlere gideriz ikinci gün akşam kaynanama yemeğe gideriz yine yiyip ortaliği toplayıp biraz oturup eve döneriz ziyaret tamamlanır
Size kimse gelmiyor mu
Kardeşlerim var bayramda beraber geziyoruz üçüncü günü gelirler bana
Ne güzel işte bense böyle yapanlara imreniyorum. Biz sanki bi halt var gibi ilk gün hep oradayız
Yok ya erkenden gitmem eşimin köye gitmiyoz eşim akrabalarıyla küs sadece bayramın 2 ci günü annemin köye gideriz
ahahaha ne eşimin ne de benim köyümüz yok 😂😂 hiçbir bayram köye gitmeyen ben gruptan ayrılıyorum
4 tane gelin var sadece ben gitmek zorundayım gibi memleketteyim diğerleri gurbette istese hepsi gelir ama keyfi isterse sadece ben gitmek zorundayım gibi gelende zaten bir gün kalmadan annesine gider 2 gelinin annesini evi yakın biri uzakta ama biz arife günü gidecez birinci günü öğleden sonra gelecez geçen sene iki bayramda bıktım hep köydeydik bayramların son günü akşam üstü geldik annemgile çok utanmıştım
Haksızlık ama hep beraber gitseniz hem eğlenceli de geçer
Ben onların çocukları yaşındayım hepsi 20 yıldan fazla elti ben bir buçuk yıllık umursayan kim onlar beni çocuk gibi görüyor
1,444,019 soru
23,727,676 cevap
313,335 kullanıcı