+1 oy
58 göst.
Diğer kategorisinde (32 puan) tarafından

Kadın doğum doktoru vinalac önerdi hamile kalmaya yardımcı olur diye kullanan var mı? 

2 Cevaplar

+1 oy
(3,354 puan) tarafından

Foto yok canim 

(32 puan) tarafından

Resim yüklenmiyor vinalac 

önerdi

(3,354 puan) tarafından

Kiz bu normal vitaminler gebe kalmayi kolaylastirmaz vucudundaki vitamin degerlerini yukseltecek sadece gebeler kullaniyo cunku cocugun gelisimi icin beslenme yeterli olmuyo o yuzden bu tarz multivitaminler veriyolar 

(32 puan) tarafından

Ama ben hamile değilim folbiol kullanıyordum gebelik öncesi kullanılması gerek diye bana onu bırak kullanma bu yazdığımı al sonuç daha iyi olacak dedi 2 defa kimyasal gebelik geçirdim dedim tamm bunu kullan dedi

(3,354 puan) tarafından

Folbiol folik asit icin kullaniliyo peki neden gebelikte vucuttaki folik asit 2ye bolunuyo cocukla birlikte kullaniyoruz ya depolari o yuzden eksikligi de tehlikeli oldugu icin kullaniliyo folbiol sadece folik asit icerir sana verdiginde baska vitaminler de simdi folbiol kullansan digerleri icin ayri bi ilac daha kullanman lazimdi doktor onu birak bunu kullan dediyse ya bunda da folik asit vardir ya folbiolu fazla kullanma diye kesmistir bunlar gebe kalmana fayda sağlamaz 

-Reklam-
0 oy
(392 puan) tarafından

Ben ikinci ayım kullanıyorum ama gebe kalamadim nasip işi bu sadece gebelik olursa degerler düşmesin diye

(32 puan) tarafından

Anladım teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 234 göst.
22 Ağustos 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Ysf. (171 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 144 göst.
26 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Yeni.bir.anne (1,073 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 522 göst.
0 oy
9 cevap 517 göst.
22 Haziran 2019 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Meryem Ana (507 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,451,699 soru

23,833,517 cevap

318,985 kullanıcı

...