+5 oy
285 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,927 puan) tarafından

11 de uyuyup 12 de uykuyu alıp uyanmak nedir ya çıldıracam 

21 aylık dana çoğu akşam böyle yapıyor 1 saat uyuyup sonra uyanıyor saatlerce hem emzirip hem sallıyorum sonra 😭

13 Cevaplar

+3 oy
(4,600 puan) tarafından

Emzirmeyi bıraktık 3 ay oldu ama gel gör ki gece yemek yemeye uyanıyor onun dışında bazen 10 dk da bir bazen 1 saatte bir bazen de sabaha kadar uyuyor 

Şu son 5 gündür sürekli uyanıyor uykusuzluktan zombiye döndüm 2.5 yaşında ama benim oğlan doğduğundan beri böyle deliksiz uyku sayısı şu zamanada kadar iki elin parmaklarını geçmez o derece 

Artık uykusuzluk ve yorgunluktan bitiyorum 😔😔

(3,927 puan) tarafından

Aynn benimkide öyle deliksiz nerdeyse hiç görmedim bugüne kadar. Sürekli uyanır

-Reklam-
+2 oy
(3,451 puan) tarafından

Kız 6 aylık bebek gibi o ne öyle bence emzirmeyi kes öncelikle sonra da yanına uzanıp ayakta sallanmayı bıraktır canım 

(3,927 puan) tarafından

Bayram sonunu 4 gözle bekliyorum inşallah ayıracam. Ozamn uykusunuda inşallah düzne koyarım çıldıracam ya hâlâ sallıyorum 

(3,451 puan) tarafından

Yeniden doğmuş gibi hissedersin inan ki ilk işin bu olsun 

(3,927 puan) tarafından

Ramazan önü bıraktırcaktım kıyamadım danaya çok bağlıydı emmeye

(3,451 puan) tarafından

Ama bir yerden sonra eziyet oluyor inan ki hem uyku şu an emmesinden daha önemli çünkü büyümüş maşallah 

+2 oy
(3,179 puan) tarafından

Demir eksikligi belirtisi olabilirmis

(3,927 puan) tarafından

İyiydi aslında değerleri en son baktırdığımızda

(3,179 puan) tarafından

O zaman baska sebeptendir

+2 oy
(1,321 puan) tarafından

Hem emzirme hem sallanma kaynaklı olduğunu düşünüyorum 

(3,927 puan) tarafından

Evet ikiside var bayram sonu emzirmeyi bıraktırırsam uykuda düzene girer umarım

(1,321 puan) tarafından

Umarım inşallah. Gece beslenmesi varmı, bence önce onu keserek başlayabilirsin 

(3,927 puan) tarafından

Evet canım sürekli emmeye uyanır hala

+2 oy
(6,208 puan) tarafından

Bende şuan 13 aylık oğlanı sallıyorum 11 de uyumuştu 🤦

+2 oy
(23 puan) tarafından

İki yaş sendromu ve on dokuz aylık kızımda aynı. Uyumasin inatlaşma bir haftaya düzelir 

+2 oy
(2,351 puan) tarafından

Gunduz cok uyutuyosunur 

(3,927 puan) tarafından

2 saat genelde öğlen uykusu 

(2,351 puan) tarafından

Sabah gec mi uyanıyor 

+2 oy
(3,424 puan) tarafından

Benimki bazen uyanır saatlerce uyanık kalır zulüm gibi. Acaba gündüz uykusundan kissan yada sabah uykusundan işe yaramaz mi

(3,927 puan) tarafından

Gündüz de uyumadığı zaman çok huysuz ağlak oluyor. Yada az uyuduğu zaman akşam yemeğini burnumuzdan getiriyor 

(3,424 puan) tarafından

Sabah kaçta uyanıyor 

(3,927 puan) tarafından

11 de uyanır malum gec yattığı için 

(3,424 puan) tarafından

Sizde bizim gibi 😁bizde geç kalkıyoruz o yüzden geç yatıyor uyaniyor zaten. Ben erkene almaya çalışıyorum bu aralar 

+1 oy
(21,147 puan) tarafından

Aynısını kızım da yapıyor. 21 aylik

+1 oy
(4,646 puan) tarafından

Benim oğlumda bugün 2 yaşına girdi bizde aynıyız saat başı kalkar emer uyur doğduğundan beri hep aynı bırakmaya çalışıyorum ama ne denediysem başarılı olamadım hiç tiksinme bırakma niyeti yok 

(3,927 puan) tarafından

Aynn evet çok düşkün 2 saate bir uyanır emer . Gündüz sürekli ister vermeyince küser . Nasıl bırakacak bilmem.

0 oy
(1,735 puan) tarafından

Yani benim emzirme konusunda cok bilgim yok ama 21 aylik buyuk neden gece emiyor veya neden gwce beslenme yapiyor. Benim oglum kendi 1 yasinda emmeyi birakti.  Zaten emzirme sureci cock bassrili degildi. Belki.gun icinde cok yoruluyor. Hem cok uyanmak.hemde sallamak sizi yorar. Oglum.da 3 yasina az kaldi. Gece tuvalet icin uyaniyor yatmadan mama iciyor. Birde beni yanina al diye gwce iki defa uyaniyor. Cok hareketli bir cocuk az bile uyusa ona yetiyor.

(3,927 puan) tarafından

Canım zaten 1 yaşından sonra bağımlı oluyorlar . Gece karnını doyurmak için uyanmıyo aslında . Uyurken emerek uyuduğu için gece ufacık uyanmada tekrar ağzında istiyor emzik gibi aranıyor. Ramazan önü keseyim dedim hastalandı kesmedim başka bişey yemiyordu. Ramazan içi bana zor olacak . En iyisi bayram sonu dedim bakalım 

(1,735 puan) tarafından

O zaman cok yorucu bir sürec. En doru zaman evet bayram sonrasi yinede hem cocuk hem sizin icin. Ben ogl 2.5 aylik iken ise dondugum   ve oste uzun sure kaldigim icin  emzirme konusu cok bassrili olmadi. O yuzden erken birakti

0 oy
(654 puan) tarafından

Emzirmeyı kesersenz uykusu düzene gırebılır 

0 oy
(343 puan) tarafından

Ay benim oğlum da bir dönem öyleydi dönemsel birşey sanırım zaman içinde geçiyor Allah kolaylık versin 

(3,927 puan) tarafından

Sağolasın canım inşallah gececek

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 763 göst.
6 Ağustos 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 70 göst.
0 oy
5 cevap 162 göst.
12 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Suda (267 puan) tarafından soruldu
0 oy