+1 oy
69 göst.
Diğer kategorisinde (513 puan) tarafından

Kızlar merak ettim nasıl olduğunu aldım ikinci çocuğum ama nasıl yapılır hiç bilmiyorum bebeğim 10. Ayına yeni girdi bu zararlı biseymi yarar belki diye düşündüm. 7 tahıllı falan yaziyo üstünde yapan varsa yazabilir mi lütfen şimdiden teşekkür ederim 

3 Cevaplar

+1 oy
(1,232 puan) tarafından

Üzerinde yapılışı yazıyor canım birebir uygula 🙂

(513 puan) tarafından

Bulamadım canım yok ya önünde de yok arkasında da 

-Reklam-
+1 oy
(3,275 puan) tarafından

Bildiğim kadarıyla onun içinde seker pirincunu sut falan var çok sağlıklı bir şey değil. 

(513 puan) tarafından

Yaaaa 😕 dedim içine muz pekmez ceviz falan koyarım pekmezi yoğurtla verince bir vitamini kalmiyo demislerdi de bende bu iyi olur diye hayal etmiştim 

(993 puan) tarafından
+1

Hayır içine bir şey konması zaten yasak yani tatlı bir şey o çocuğu çatlatırsın bende yedirdim oğluma misafirliklerde veya akşam yemek yemediği zamanlarda gece sürekli uyanıyordu aç olduğu için o zamanle veriyordum sakın ama sakın içine bir şey koyma 

(3,275 puan) tarafından
+1

Bebek irmigi alıp biraz pişirip içine muz pekmez katabilirsiniz en azindan katkısız ve içinde olanı bilirsiniz 

(513 puan) tarafından

Yaaa hiç bilmiyodum valla ben iyikide sormusum buraya teşekkürler

+1 oy
(398 puan) tarafından

İki yemek kaşığı bı çay bardağı suyla pişir kıvamını öyle ayarlayabilirsin ben ilk oğluma hep ondan verdim sadece onu yedi ozamanlar katı olursada sıcak suyla açıp veriyodum

(513 puan) tarafından

Tamamm teşekkür ederim ❤️ 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 153 göst.
+3 oy
7 cevap 227 göst.
0 oy
4 cevap 452 göst.
+1 oy
7 cevap 243 göst.

Kategoriler