+2 oy
39 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (442 puan) tarafından

kizlar kizim 5 yaşında cuma akşam başladı karin agrisi ctesi gece kustu cok fazla derken sonra ishale döndü doktora gittik salgın dedi ki kızımın sınıfında da vardi birkac kişide daha neyse probiyotik ve çinko verdi ishali fln durmuştu ksumasi da yoktu dun gece 2 gibi aniden yine kustu cok fazla kustu hemde birazdan doktora gideceğim yine ama bu kadar uzun sürmesi yani tekrar etmesi normal mi sizce başına gelen oldu mu böyle uzun sürdü mu cok üzülüyorum iyilesmeyecek diye sizlere hangi ilaçtan verilmişti 

3 Cevaplar

+1 oy
(442 puan) tarafından

kimse yok mu yasayan

-Reklam-
+1 oy
(1,496 puan) tarafından

Hiç yaşamadım bir sey diyemem ama Rabbim tez zaman da şafi adıyla şifa versin yavrunuza 🤲 

(442 puan) tarafından

Amin Allah razı olsun cnm

+1 oy
(3,288 puan) tarafından

Geçmiş olsun tam 1 hafta 2 çocuğumdada cektim hatta 3 gün hastanede yattık biz 3 gün hastane süreci hastaneden önce 2 günde evde cekmistik acil felan derken sonra eve geldik 2 günde evde az az kustular toparladirlar yediklerine çok dikkat et ayran patates ve Çubuk kraker ver başka bisey verme 

(442 puan) tarafından

cok saol cnm simdi doktordan geldik serum verdi inan cocukta bıktı yazık patates çubuk muz ins bir an önce gecer cidden zormuş 

İlgili sorular

+1 oy
16 cevap 354 göst.
0 oy
1 cevap 70 göst.
20 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Aysehfk (63 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 271 göst.
0 oy
4 cevap 139 göst.
23 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatym35 (844 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,444,773 soru

23,738,793 cevap

313,937 kullanıcı

...