Hanımlar herkesin arefe günü mübarek olsun Öncelikle Geçenlerde yanlışlıkla kuru kadayıf diye bir şey almışım ben normal tatlılarda kullanılan kadayıf sandım bunu ama taze kadayıf gibi değil yani çıtırımsı. Ben bunu kadayıf tatlısı ya da tepsideki tavadaki kadayıf tatlıları yaparken kullanmak istiyorum farkı nedir acaba o tarz tariflerde kullanılır mı.
Hanımlar hiç fikri olan yok mudur. Herkese iyi bayramlar bu arada
kuru kadayıf genelde magnolya tarzı şeylerde kullanılır. tatlı yapmadım, denenebilir tepside normal pişir ama tazeye göre daha çabuk pişebilir.
Hazır şekil verilip kızartılmış olanlardansa eğer ister direkt üstüne şerbet dökersin ister az bi fırınlar öyle şerbet dökersin bacım
Yok canım kızarmış olandan değil foto atarım bi olmasa
1,489,153 soru
24,340,464 cevap
346,016 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın